Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב דיפלומטי ישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים ראיתי פיג'ו 405 משנות ה-90 עם מספר לבן דיפלומטי!!

הייתכן דבר כזה גם כיום או שהרכב גנוב?

מיותר לציין שראיתי את הרכב בצפון ת"א(רוקח) איפה שיש לא מעט רכבים דיפלומטים

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

כן, יכול להיות.

רק לפני 4 חודשים נמכרה פג'ו 504 שנת 77, ששימשה את אחמדינג'אד (נשיא אירן).

אם נשיא אירן נסע עד לפני זמן קצר באוטו כל-כך ישן, אין שום בעיה שקונסול יסע ברכב "צעיר" ב-20 שנה לעומת אחמדינג'אד.

יש מקרים בהם אזרח ישראלי מקבל קונסול כבוד של מדינה כלשהי. במקרה שכזה, האזרח ממשיך להשתמש בריכבו הפרטי, אך זכאי לקבל לוחית דיפלומטית. החלפת הרכב לחדיש יותר, היא כבר שיקול עצמי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם היה סמון על לוחית הרישוי באותיות CD (קורפוס דיפלומטי) אז זה רכב דיפלומטי שגם נהנה מחסינויות וכו'.

אם הסימון היה CC (קורפוס קונסולרי) אז זה רכב של ישראלי שמשמש קונסול כבוד של מדינה זרה וכמעט שאין לרכב זה ולבעליו כל זכויות יתר.

בברכה - רפי לין

פורסם

יש באילת ג'יפ רנגלר שנת 89 ששייכת לקונסול כבוד.

וגם פולו קלאסיק שנת 98.

לא מזמן בירושלים הסתובבה פיג'ו 305 עם לוחית של קונסול כבוד.

זה שאין לו BMW מפוארת חדשה לא אומר שהוא לא יכול להיות קונסול כבוד של מדינה מסויימת.

וסתם שאלה, מה צריך כדי להיות קונסול כבוד?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
יש באילת ג'יפ רנגלר שנת 89 ששייכת לקונסול כבוד.

וגם פולו קלאסיק שנת 98.

לא מזמן בירושלים הסתובבה פיג'ו 305 עם לוחית של קונסול כבוד.

זה שאין לו BMW מפוארת חדשה לא אומר שהוא לא יכול להיות קונסול כבוד של מדינה מסויימת.

וסתם שאלה, מה צריך כדי להיות קונסול כבוד?

תמכור נשק לאיזה מדינת עולם שלישית ותקבל גם אתה קונסול כבוד,

בדרך כלל מקבלים אנשי עסקים שיש להם עסקים עם אותה מדינה , עוזרים למדינה להתפתח...

קשרים עם ראשי ממשלות, כל מיני בכירים במדינות זרות.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

כל מיני שגרירויות של מדינות לא מערביות עדיין עושות שימוש ברכבים ישנים. ביניהן למשל שגרירות ירדן וקניה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
תמכור נשק לאיזה מדינת עולם שלישית ותקבל גם אתה קונסול כבוד,

בטוח שאני לא אסע על פז'ו 405 אחר כך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בטוח שאני לא אסע על פז'ו 405 אחר כך.

שים לב, הוא דיבר על 405 דיפלומטית, אני דיברת על קונסול כבוד.

את האמת כל מי שאני מכיר שהוא קונסול כבוד, נוסע ברכבים מכובדים.

סידרה 7, אס קלאס, הונדות אקורוד חדשה , סידרה 5 ואיך אפשר בלי יגואר S טייפ,

בהצלחה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

תתפלאו אבל יש שגרירים תפרנים. מהעולם השלישי , בתקופות של אי שקט פוליטי או מלחמות אזרחים , הייתי קרוב למקרה אחד שאיש עסקים ישראלי מימן את השגריר כאן במשך חודשים כשממשלתו התעלמה מקיומו . ( הסוף ? הכסף הלך לזבל - האיש נעלם ושגריר חדש של הממשלה החדשה בא ).

פורסם

הפיזו המדוברת שייכת לשגרירות רומניה ,

אני גר באזזור של השגרירות (רחוב אדם הכהן) , ויש להם רכבים שלא רואים כל יום

(רובם ישנים אבל נוסעים)

• תוכן חדש...