Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן רבותיי, קניתי את הרכב הראשון שלי- דייהטסו YRV מיד שלישית, שנת 2003, 101,000 ק"מ. הוא עבר בדיקה ובסך הכל נמצא כי המצב שלו טוב.

שאלתי היא כזאת: מכיוון שאין שום ספר טיפולים לרכב אינני יכול לדעת איזה טיפולים הוא עבר. מי שמכר לי אותו טוען שהוא עבר טיפול 10,000 אך בכל זאת- האם יש לי דרך לבדוק שהוא באמת עבר טיפול מקיף? בוחן רכב יכול להגיד על סמך בדיקה?

בנוסף, אני מוסיף את מה שנמצא בבדיקה, ואשמח להסבר מכם מה כל דבר אומר.

מערכת פליטה: דוד עמעם אחורי פגום. דליפה בחיבורי צינורות, מערכת פליטה רועשת.

כל השאר לא רלוונטי אז אני לא אפרט.

תודה לכולכם

יותם

פורסם

אם עבר טיפול כל 10K , ו/או תיקונים למינהם, היכן החשבוניות?

גם אם "לא שמר על החשבוניות ולא תעד אותן" , יכולת לבקש ממנו לגשת למוסך המטפל ולבדוק הסטוריות טיפולים ממחשב המוסך.

האם בדקת "מי מכר לך את האוטו?" והאם הקלומטרז' הרשום נכון?

לגבי מע' הפליטה, דוד לא תקין, חיבורים במע' הפליטה נראה שאינם אטומים ודולפים, מן הסתם זה גורם לרעש.

הקיצר, אם אין תיעוד לטיפולים, יש לבדוק אפשרות לבצע "ישור קו" .

בברכה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ישור קו זה בעצם לקחת את הבדיקה מהמכון,ללכת למוסך,ולתקן את הדברים החיונים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אצלך מן הסתם, לפי הליקויים שתארת, יש לבדוק לתקן/להחליף את החלקים במערכת הפליטה (צנרת,דוד,אולי ממיר) שיש בהם כנראה איזשהו חור / דליפה.

נסה לפנות שוב למוכר הרכב, אולי יש לו בכל זאת תיעוד/קבלות של הטיפולים ו/או אצל מי ביצע (אולי תוכל לברר שם).

באם אין תיעוד - הייתי ממליץ לך לבצע טיפול לרכב, הכולל החלפת שמנים + פילטרים, בדיקת צמיגים ובלמים וכ"כ בדיקת חגורת תזמון (טיימינג), אם קיימת ברכבך (או שיש שרשרת שאינה טעונה החלפה).

alfa 156 2.5.

פורסם

המון תודה לשניכם, עזרתם לי מאוד.

באם משתמשים בחלקים חליפיים ולא מקוריים, כמה לדעתם יעלה הטיפול? אני מדבר על טיפול בבעיה שעלתה בבדיקה+ החלפת שמנים ופילטרים ובעצם טיפול 10,000

פורסם

טיפול 10K יכול להיות כולל החלפת שמן מנוע חצי סינטטי, פילטר שמן וזה יעלה לך 300 ש"ח בערך.

ויכול לכלול החפלת פילטר אוויר, פילטר דלק, פילטר מזגן, פלאגים (פלטינות על חשבון המוסך) ובלמים על פי הצורך.

ואז המחיר עולה בהתאם.

אני לא בטוח אם יש כאן שרשרת טיימניג או רצועה. אם רצועה - לבדוק מתי הוחלפה והאם צריך להחליף.

• תוכן חדש...