Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לעצמי מהירות אפשר להשיג גם בדרכים אחרות - במיוחד כשאתה טס במשך דקה למטה במהירות של 200 קמש!!!!

פשוט מדהים!

מישהו חווה? יש סיפורים מפחידים?

http://www.musictalk.co.il - פורום מוזיקה
פורסם

העלית בי געגועים עכשיו...

עברתי קורס צניחה בסקידייב אילת לפני 5 שנים בערך (כיום הם ממוקמים ליד באר שבע).

עלה אז 1000 דולר, לא יודע כמה עולה היום, לצערי לא יצא לי להמשיך עם זה למרות שמאוד מאוד נהנתי מ-15 הצניחות שעשיתי (קורס כלל 8, אח"כ באתי עוד 3-4 פעמים אבל זהו - מקווה להמשיך עוד בעתיד).

זה תחביב יקר מאוד ביחס למה שהוא נותן, אם נדבר ת'כלס, אבל למי שיכול להרשות לעצמו - קשה לחשוב על משהו שנותן לך יותר אדרנלין מצניחה חופשית.

בנוגע לסיפור מפחיד - באחת הפעמים שהייתי שם הייתה תאונה לאחד הצונחים. חשוב לציין שבספורט הזה ב-90 אחוז מהמקרים (אני זורק הערכה, לא בדקתי את זה) תאונה = מוות, מן הסתם. לא במקרה הזה. הבחור איכשהוא הגיע למצב ששני המצנחים נפתחו לו והסתבכו זה בזה. מצב שלומדים איך להשתלט עליו בקורס (בערך) - אבל במציאות זה קשה הרבה יותר. הוא הסתחרר עד למטה במהירות כפולה או יותר ממהירות הנחיתה המתאימה (ראיתי אותו נופל עד הנחיתה). הגיע מסוק ולקח אותו לבית החולים. אח"כ הבנתי שהוא שבר הרבה דברים אבל יצא מזה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עד כמה שידוע לי "סקיידייב אילת" עדיין נמצא באיזור אילת שם, אחרי מצפה רמון (ליד שיזפון נדמה לי).

לפני כמה שנים היתה שם תאונת צניחה. לפי מה שזכור לי - גולנצ'יק משוחרר שקיבל מההורים מתנה קורס צניחה. המצנח לא נפתח לו, והוא פשוט צלל למותו...

אגב, אני שמעתי שבאנג'י הרבה יותר מפחיד מצניחה, מישהו ניסה את שניהם ויכול לאשר?

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אני ניסיתי את שניהם ואני חייב להגיד לכם - שזה לגמרי שונה - בבאנג'י אתה עומד ומסתכל למטה מאותה נקודה. זה כמו לעמוד על איזה צוק להסתכל למטה ולראות את עצמך פשוט מתגלגל במורד - בכלל לא נעים - והנפילה גם דופקת את הצוואר - לי לפחות.

בצניחה... אי אפשר לתאר לעצמך שאתה הולך לפוץ - זה כמו לשבת במטוסולחשוב מה יקרה אם תהיה תאונה ואתה תצנח למוות מגובה של 30000 רגל.

אני בהחלט סגור על כך שצניחה זה אדרנלין יותר... בריא והרבה יותר מספק. באנג'י זה יותר כמו לעלות על רכבת הרים - כעבור כמה זמן אתה שוכח - חווית הצניחה נשארת לכל החיים.

http://www.musictalk.co.il - פורום מוזיקה
פורסם
עד כמה שידוע לי "סקיידייב אילת" עדיין נמצא באיזור אילת שם, אחרי מצפה רמון (ליד שיזפון נדמה לי).

לפני כמה שנים היתה שם תאונת צניחה. לפי מה שזכור לי - גולנצ'יק משוחרר שקיבל מההורים מתנה קורס צניחה. המצנח לא נפתח לו, והוא פשוט צלל למותו...

הראל.

בוודאות כבר לא שם. יש להם מקום חדש ליד ב"ש. נקראים סקייכיף - http://www.skykef.co.il

צריך להיות ממש ממש OUT בשביל לא להצליח לפתוח את המצנח. והמון המון מזל רע בשביל שהרזרבי לא ייפתח. לא שמעתי על תאונה כזו...

בנוגע לבאנג'י - אני עשיתי באנג'י רגיל והפוך. קודם כל - ההפוך יותר מפחיד!! דבר שני - המפחיד בבאנג'י רגיל הוא שאתה רואה מה קורה למטה. זה כולה 30-80 מטר של נפילה. השניה של הקפיצה מפחידה מעט, אבל ברגע שאתה כבר למטה ועולה בחזרה זה כבר לא מפחיד. באנג'י הפוך יותר מפחיד כי אתה שוכב על המזרון הענק, קשור בחבל מהרגל, או משהו, ומחכה. פתאום אתה שומע רעש חזק ומרגיש את עצמך נמשך במהירות עצומה כלפי מעלה, כשכל מה שאתה רואה זה את השמיים מתערבלים ומסתובבים מול הפרצוף ואת הקרקע מתרחקת ממך במהירות - ואז יש את הנפילה...

א-ב-ל - אין להשוות אף אחד מהם לצניחה חופשית. קשה מאוד להשתוות להרגשה שיש כשמוציאים את הרגליים מפתח המטוס, מרגישים את הרוח ב-200 קמ"ש (מי שנהג פעם על 200 קמ"ש וניסה להוציא את היד החוצה יכול להרגיש את זה), מביטים למטה ורואים את הקרקע 4000 מטר מתחתיך ואז...קופצים. :twisted:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
הכי מצחיק זה לראות בקלטת את הפנים שלך נמתחות אחרוה בגלל הרוח - לא ידעתי שיש לי כל כך הרבה עור זה נראה כמו בסרט מצוייר!!!!!!!!!!!

יותר מצחיק זה לראות סרטונים או תמונות של אנשים שעשו את זה בעירום... :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הראל.

צריך להיות ממש ממש OUT בשביל לא להצליח לפתוח את המצנח. והמון המון מזל רע בשביל שהרזרבי לא ייפתח. לא שמעתי על תאונה כזו...

עד כמה שזכור לי, שתי המצנחים לא נפתחו, ודובר על זה בעיתון "תקלה של אחד למיליון" או משהו כזה... לא נראה לי שזו היתה טעות אנוש.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
הכי מצחיק זה לראות בקלטת את הפנים שלך נמתחות אחרוה בגלל הרוח - לא ידעתי שיש לי כל כך הרבה עור זה נראה כמו בסרט מצוייר!!!!!!!!!!!

יותר מצחיק זה לראות סרטונים או תמונות של אנשים שעשו את זה בעירום... :wink:

נכון כי אז אתה רואה את השדיים של האישה והשק של הגבר נימרחים ברוח

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

נמרחים זה לא מילה...

skydivin.jpg

ולהראל - למיטב זכרוני הסטטיסטיקה היא 1:500 צניחות בערך שיש בעיה כלשהי עם המצנח הרגיל. הרזרבי מקופל בצורה אחרת (צריך ה-מ-ו-ן ניסיון בשביל להיות מסוגל לקפל רזרבי) ובעיה כלשהי בו צריכה להיות נדירה בהרבה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני עשיתי באנג'י בקנדה מ 50 מטר במקום מסודר מעל מים.

חודש אחרי זה הייתה תוכנית בטלביזיה האמריקאית על התרסקויות של באנג'י.

כל הבאנג'ים ממנופים כמו שעושים בארץ מאוד מסוכנים.

בארה"ב כמה עשרות התרסקו ,למזלם היה מזרון והם רק שברו את רוב הגוף.

באוטומוטור הבאנג'י היה מעל דוכנים.אם מישהו היה מתרסק היה אוספים את החלקים שלו כמו פאזל.

אני בעד דברים מסוכנים אבל לעשות את זה בזהירות

אייל

פורסם

למזלם היה מזרון והם רק שברו את רוב הגוף.

:?

נשמע לי ממש חוויה לא נורמאלית אני מת לנסות את זה פעם אני באמת לא יודע אם יש משהו עם יותר אדרנלין מזה !

שאלה קטנה אם אני רוצה לעשות רק צניחה אחת לא קורס זה אפשרי ? כמה עולה ?

• תוכן חדש...