Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ניתן לשים מתאנול בזמן תידלוק (נגיד ליטר1 מתאנול על מיכל של 40 ליטר דלק) בשילוב דלק 95 בכדי לעלות אוקטן? מדובר על מנוע טורבו בשילוב תוכנה מותאמת ל98

אני יודע שיש מערכות הזרקה ייעודיות למתאנול שמעלות אוקטן ומורידות EGT,אך תתייחסו בבקשה לשאלה.

תודה

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שנתיים-שלוש והם מוכרים את האוטו, אז לא אכפת להם.

אני רק אציין שיש הבדל מאוד מורגש עם מתאנול/טולול יחסית לדלק 95/98.

זה כמו לשים צ'יפ :-D.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אתם מודעים לזה שטולול ומתנול פוגעים בכל מה שעשוי פלסטיק\גומי ?

לא בידיוק , מתנול או טולואן בדרגת הזיקוק הכי גבוה שלהם אולי יכולה לאכול פלסטיק או גומי לאורך זמן

מתנול או טולואן שמעורבבים עם מים או דלק לא עושים שום נזק לכלום

הרבה יותר מסוכן לשאוף את האדים שלהם בזמן התידלוק :|

אז אם אתה לא נוסע מתנול נקי (או אתנול :-P) הסר דאגה מליבך

פורסם
זה בידיוק כמו להוסיף טולול רק ביחס יותר נמוך

יעלה לך את האוקטן , אבל לא ליטר על 40 ליטר דלק

משהו כמו 1:10

שלום.

האם אתה בטוח במה שאתה אומר ? ליטר של מתאנול או אתנול על כל 10 ליטר של דלק ?

כי אני יודע למשל בתוסף לדלק מכניסים על 45 ליטר 280 מילי ליטר.

פורסם

אני כתבתי 1:10 כי זה מה שמוהלים לרוב שמשתמשים במתנול

בטולול זה קצת יותר , אתמול לא משתמשים , אל תשאל אותי למה אבל נראה לי כי הטמפ' הצתה שלו היא מאוד גבוה

בכל מקרה , 280 מיליליטר לא יעשה כלום, בוודאות !

אביתר,אני משתמש בטולואן כבר מעל 10 שנים כמדלל לדבק בהדבקות של חומרי פלסטיק - סמוך עליי אם אני אומר שזה לא אוכל כלום :wink:

פורסם

אז ניתן לשפוך מתנול ישירות למיכל דלק?

אני מתאר לעצמי שזה לא יתן אותו אפקט כמו הזרקה יעודית אבל יתן משהו חיובי? יותר אוקטן? יותר ביצועים?

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

יש הרבה חומר על מנועי 1.8T שהם אוהבים לנסוע על אוקטן גבוה.

אבל שתחזור אחורה אתה תרגיש את המנוע חלש משמעותית, זה לפחות ממה שכתוב על גבי הפורומים.

אני עדיין בדעה שהוספת טולול, מתנול, אתנול בשורה התחתונה גורמת לבלאי מוגבר ואפילו להרס לא רצוי של חלקים במנוע.

כל אחד יעשה בסוף מה שנראה לו.

פורסם

זאת בדיוק הדילמה שאני עומד בפניה .ברכב הקודם היתה לי הזרקה יעודית של מים ומתאנול,לא היו שום בעיות במהלך שנה וחצי,אך שאלה איך זה ישפיע על חלקי מנוע,נגיד עוד 4 שנים,כי אני רוצה להחזיק ברכב מעל 4 שנים.ואם כבר,אז איפה הכי כדאי למקם את המזרק שלא יפגע במנוע,בסעפת? בתוך קולר? אגב מדובר ב1.8TSI ולא 20VT

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

• תוכן חדש...