Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

ברכב קיה פיקנטו אין רמקולים בדלתות רק בדש בורד, מה שהבנתי שצריך לפרק את כל הדש בשביל להחליף אותם ולא רק איזה חתיחת פלסטיק קטנה, גם לא ניראה לי שהגודל של הרמקול הוא 6וחצי.

מבחינת הרדיו דיסק גם כן אותו סיפור הקיה הוא מובנה גם כן לא בא לי להתחיל לפרק ולהרוס רכב חדש מהחברה עם כמה שריטות או חורים שלא במקומם.

מערכת שחסכתי וחסכתי והתחלתי להנות ממנה ועכשיו כנראה תהיה למכירה אלה אם כן יש פתרון???

פוקאל K2P

קלריון 785

מגבר 4 ערוצים סאון דאון

מגבר מונו סאון דאון

סאב ארסנל

6*9 טמפו

פשוט כואב הלב...

מה אתם אומרים יש הצעות?

מקס.

פורסם

לרמקולים אתה יכול לעשות בניות בדלתות.

החלפת רדיו מובנה אצל בעל מקצוע רציני לאפטר מרקט עם מתאם לא צריך להשאיר אף סימן.

את המגברים אין בעיה להתקין באותה צורה שהיו מותקנים ברכב הקודם.

וה 6X9, זה כבר באמת לשיקולך אם אתה רוצה לאנוס מגש חדש בשביל השלמה אחורית.

מתחדשת*

פורסם

" וה 6X9, זה כבר באמת לשיקולך אם אתה רוצה לאנוס מגש חדש בשביל השלמה אחורית."

היום או עוד כמה שנים רומק, בסופו של דבר זה יקרה אז עדיף עכשיו שיהנה לפחות :)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

בפיקנטו אין מגש אחורי כך שהוא יצטרך לאנוס משהו אחר :lol:. תראה אני לא הייתי מוותר במיוחד שלפי מה ששמעתי המערכת בפיקנטו היא על הפנים.

במצב כזה אין ברירה מלעשות בניות בדלתות בהחנה שאתהבטוח שלא ניתן להתקין על הדשבורד ללא פירוק. דבר אחר בטוח 6.5 בטוח לא נכנס לשם.

פורסם

בקשר לבניות אני לא כל כך רוצה להיכנס לזה, וגם אם כן כבר לבד אני יעשה, עשיתי באוטו הנוכחי ויצא מצויין.

ממש מתבאס מכל העניין טוב אחרי שאני יקנה את האוטו אני כבר ימצא פתרון אולי נשקיע אולי לא ניראה.

תודה וערב טוב מקס.

פורסם

אם אתה מחפש עבודה נקייה ומקצועין בהחלט הייתי ממליץ על יוסי אלפיין.

http://www.ecaudio.co.il/

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

דבר אחד בטוח - הרכב ישאר שלם ונקי

דבר נוסף בטוח - אחרי שאנשים מהמפעל יראו את הפיקנטו כשהיא תצא מECA הם יהיו ככה :shock:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...