Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כנראה מתכוון לרכוש את הפולקסווגן פולו,

ורק רציתי לשאול כדי להיות בטוח, הדגם החדש של פולו (מה שנמצא כרגע בשוק) יצא בשנת 2009 נכון?

ואם כן אז מישהו יודע מתי מתכוונים להוציא דגם חדש? (כיוון שאני שלאחר מכן יש ירידת ערך משמעותית של כל המכוניות מהדגם הישן)

אני שואל כיוון שאני ככל הנראה אקנה מיד שנייה את גרסת ה-1.4 כיוון שגרסת ה-TSI נמצאת קצת מעל התקציב שלי, אבל רציתי לשאול האם שווה באמת לחסוך עוד קצת כסף ולקנות כבר את גרסת ה-TSI או שההפרש לא שווה את המחיר/ציפייה (אני כבר מתתתתת לקנות אותו).

תודה לעוזרים:wink:

פורסם

הדגם החדש של פולו יצא ב 2010 אם אני לא טועה בפברואר עלו הראשונות על הכביש

אין צפי לדגם חדש נכון לעכשיו וכמו שאתה רואה אני בעלים של ה tsi וזה רכב מדהים!!! נוח מאוד, איכותי, זריז ומפנק!

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

למרות ההפרש של עוד איזה 10K ש"ח???

והתכוונתי לעיצוב העדכני שלו, הוא יצא ב-2010?!?! אתה בטוח?

כרגע יש לי 80K להשקיע ברכב, אבל אם זה באמת שווה את זה עד כדי כך אולי אני אחסוך עוד קצת ל-TSI

פורסם

הפולו החדשה אכן נכנסה לשוק רק בשנת 2010. הרכב הוא באמת איכותי למרות שלא התלהבתי יותר מדי מהמתגים ומדדים מיושנים למדי. זה רכב מוצלח מאוד גם בגרסה 1.4 הרגילה ועוד יותר (בהרבה) ב-1.2 TSI. לאחר נסיעת מבחן על האיביזה 1.2 TSI הבנתי שההבדל הוא עצום בין המנועים ולכן מתחתי את התקציב שלי ע"י מימון כדי לרכוש את המנוע המדהים והחדשני הזה (העדפתי אותו בגרסה הידנית לעומת הDSG).

בכל מקרה, אם התקציב של הפולו TSI קצת גדול עליך שווה לבדוק אם בסיאט (רכב זהה מבחינה מכאנית) הגרסה הידנית מאובזרת או DSG לא מאובזרת עולה 100 אלף אם המבצע עדיין קיים.

בהצלחה לך!

פורסם

עדין לא ראיתי מבצעים של סיאט על המנועי TSI של האביזה.

אבל האחות החורגת סקודה פאביה, נמכרת עם המנועי TSI במחירים זולים יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא בקטע של זלזול או משהו בכלל,

אני אישית לא ממש מתחבר לפביה או לאיביזה, והפולו היא די חלום שלי (לדוד שלי היה גולף GTI לפני הרבה שנים, ומאז התאהבתי בדגם של המכונית), לכן אני די בספק אם אני אבחר משהו אחר כבר.

ואני גם לא בטוח שאני אקנה את ה-TSI כי הוא כבר מגיע ל-95K שזה כבר 15K מעל התקציב שלי, והולכת להיות ירידת מחיר מטורפת, כי אפילו ה-TSI הכי ישנה היא בת שנה בלחץ, והבנתי שבמהלך השנתיים~שלוש הראשונות הרכב מאבד הכי הרבה מהערך שלו.

בקיצור, מה אתם אומרים ה-1.4 גם טוב ושווה את הכסף?

פורסם

אני אישית לא ממש מתחבר לפביה או לאיביזה, והפולו היא די חלום שלי (לדוד שלי היה גולף GTI לפני הרבה שנים, ומאז התאהבתי בדגם של המכונית), לכן אני די בספק אם אני אבחר משהו אחר כבר.

ואני גם לא בטוח שאני אקנה את ה-TSI כי הוא כבר מגיע ל-95K שזה כבר 15K מעל התקציב שלי, והולכת להיות ירידת מחיר מטורפת, כי אפילו ה-TSI הכי ישנה היא בת שנה בלחץ, והבנתי שבמהלך השנתיים~שלוש הראשונות הרכב מאבד הכי הרבה מהערך שלו.

אם אתה נעול על הפולו אז הרכב 1.4 גם הוא חזק ומספק מומנט של 13.5 קג"מ אם אינני טועה. נתון זה מלמד כי לרכב יש כוח סביר + יחסית למכוניות בסגמנט הזה. אם אינני טועה לפולקסווגן יש גם מבצע על הפולו במחיר של 83 אלף כרגע לרכב חדש ידני. שווה לבדוק.

פורסם

מה הקשר בין גולף GTI לפולו 1.4? :lol::lol:

כמובן חוץ מהסמל....

פורסם
מה הקשר בין גולף GTI לפולו 1.4? :lol::lol:

כמובן חוץ מהסמל....

מבנה המכונית, חחח, הייתי קטן כשהיה לו את הGTI, ואני זוכר עד היום כמה התלהבתי מאיך שהיא נראית, ופולו היא קופי בעיצוב של הגולף אז...

ושאלה נוספת (מתנצל על החפירה), אולי עדיף כבר גולף? כיוון שבגלל ההצפה של השוק במכוניות גולף, אולי אני אוכל לקבל תמורה יותר טובה למחיר? כי בתכלס אין כמעט הבדל בין הפולו לגולף חוץ מהגודל, והעוצמה?

פורסם
מבנה המכונית, חחח, הייתי קטן כשהיה לו את הGTI, ואני זוכר עד היום כמה התלהבתי מאיך שהיא נראית, ופולו היא קופי בעיצוב של הגולף אז...

ושאלה נוספת (מתנצל על החפירה), אולי עדיף כבר גולף? כיוון שבגלל ההצפה של השוק במכוניות גולף, אולי אני אוכל לקבל תמורה יותר טובה למחיר? כי בתכלס אין כמעט הבדל בין הפולו לגולף חוץ מהגודל, והעוצמה?

חוץ מהעובדה מדובר בשני רכבים שונים לגמרי, אין כלל הבדל בינהים ממ... :roll:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...