Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשעומדת לידך פורד מונדאו 2011 בצבע אפור עכבר ובתוכה יושבת איזו מטומטמת, ואז אתה רואה שהרכב כבר כולו שבור ומעוך, אז כואב הלב וחייב להסתכל.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פעם נסעתי במיאטה וכל מה שקיבלתי מבחורות זה ציחקוקים ומגברים חיוכים מוזרים.

הרמה רצינית להנחתה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
אורי חזקיה צחק על זה כבר ועל המבטים המוזרים שאנחנו נותנים תוך כדי.

כנראה שאנחנו עם סקרן שמעניין אותו מי עוצר לידו ברמזור.

כן הציטוט המדוייק שלו היה כשאתה מסתכל לצדדים אתה מסתכל במבט כזה של :

"אני לא יודע מה איתך אבל אני נהג קשוח!"

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

לי תמיד חשוב לדעת מי נמצא מסביבי, תוך כדי נסיעה אני יוכל לספר לכם איזה רכבים מקיפים אותי בטווח של 3 מכוניות קדימה ואחורה במינימום, מקדם הגנה מפני שוטרים סמויים? אולי.

אני חולק על זה שבישראל יש את הבחורות היפות בעולם, הייתי בישראל, זה כנראה החום שגורם להזיות.

haters will hate

פורסם
ֿ

אני חולק על זה שבישראל יש את הבחורות היפות בעולם, הייתי בישראל, זה כנראה החום שגורם להזיות.

תשמע, אני די מסכים איתך. אני לא חושב שהבנות בישראל הן היפות בעולם, יש גם מחוץ לה בנות (מאוד) יפות.

אבל כמו שאמרו פה, באמת יש גיוון במראה של הבחרות הישראליות.

באירופה, למשל, הנתח הגדול של הבחורות הן בהירות עם שיער שחור או בלונדיני. פה בארץ יש לך את כל המבחר!

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
הרמה רצינית להנחתה.

זה היה התכנון ,רק שזה לא בא.

בקשר לבחורות ,ראו חתימתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מאיר, תודה רבה :lol:

ו-

אני לרוב לא מסתכל על הנהגים ברמזור.

רק נותן 2 מבטים לצדדים לראות את יש מספיק מקום לקטנוע שיוכל לעבור בלי להוריד לי את המראות.

מה שאני לא מבין זה את הקטע של אנשים להסתכל על מי שהם עוקפים אותו.

תמיד אני רואה אנשים שכשהם עוקפים אותי\עוקפים מישהו אחר הם חייבים לדפוק בו מבט של "הא! עקפתי אותך. אני מלך הכביש!". איך זה שלי אף פעם אין דחף לעשות את זה? :roll:

אני חייבת לדפור מבט רק כשאני מהבהבת למישהו מיליון פעם בנתיב השמאלי והוא לא קולט שהוא על 60 באמצע כביש מהיר.

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

לאחרונה יוצא לי הרבה לחשוב על זה.

בעבר הייתי גם מאלה שמסתכלים לצדדים (בימי הקליאו כנראה בגלל החשש מהתקלות עם משטרה, הרכב היה משופר) אבל לאחרונה (לאחר רכישת המיאטה) אני מקבל כ"כ הרבה מבטים מאנשים מסביב שאני פשוט לא מזיז את הראש (משתדל להתרכז בדברים אחרים).

מצחיק לחשוב שבעבר הייתי מסתכל בקנאה על בעלי המיאטות על הכביש וכיום יש לי אחת בחניה (כנראה עדיין לא נרגעתי מהרכישה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא מזמן נסעתי בכביש 4 בדרכי לראשון והיה פקק והתחיל לשעממם לי בידיוק באותו שבוע התקלקל לי הרדיו דיסק ובטיבעיות במצבים

כאלה מתחילים מהשעמעום להסתכל על רכבים אחרים ומה שיש בתוכם.

אחרי כמה דקות מתקדם לשמאלי רכב ובו 4 בחורות.

אני מסתכל עליהן עד שאחת מהם פתחה את החלון והתחילה שיחה בינינו שהתחילה במה אתה מסתכל?

אז אמרתי לה על הרדיו דיסק ושמשעמם לי אז אני מעביר זמן ואת השיעמום בצפייה מהצד.

בערך 10 דקות של דיבורים, עושות לי פרצופים מצחקקות, ליקוקי אצבעות, ואז אותה אחת ממקודם זרקה לי כמה מילים זונתייות

(נראית פרחה).

בקיצר הדבר הכי הזוי שהיה לי בכביש ועוד בפקק, רק מלהסתכל לצד .

פורסם
תשמע, אני די מסכים איתך. אני לא חושב שהבנות בישראל הן היפות בעולם, יש גם מחוץ לה בנות (מאוד) יפות.

אבל כמו שאמרו פה, באמת יש גיוון במראה של הבחרות הישראליות.

באירופה, למשל, הנתח הגדול של הבחורות הן בהירות עם שיער שחור או בלונדיני. פה בארץ יש לך את כל המבחר!

ובלונדון ראיתי הכל בשחור לבן :)

לא רק ישראל היא מקום בעל ערבוב עדויות, מספיקה גיחה קטנה לניו יורק או לוס אנג'לס בכדי לקבל כאבי צוואר.

הבעיה בישראל היא שכל בחורה, גם עם היא מקבלת ציון 6 מעשר, עושה פוזות כאילו היא מיס יוניברס.

haters will hate

פורסם

הבעיה בישראל היא שכל בחורה, גם עם היא מקבלת ציון 6 מעשר, עושה פוזות כאילו היא מיס יוניברס.

וואי כמה שאתה צודק...

אתן לכם דוגמא אחת ממקרים שנתקלתי בהם:

לפני כשנה כשהיינו באילת עם חברים שילמנו מראש על סירת מרוץ של אדם פרטי, אי אפשר היה לבטל!

היינו בלחץ זמן היסטרי, אם היינו מאחרים אז היו מבטלים לנו הכל, ולא הצלחנו למצוא את המיקום המדויק...

לא היה לאף אחד שעון, כי היינו בבגדי ים וזהו. שאלתי מישהי בטיילת "מה השעה?" עכשיו יש לה על היד שעון!

התחילה לעשות לי פרצופים! הייתי גם ככה בשיא העצבים וקשה לשלוט בעצמי במצבים כאלה, אז פתחתי עליה משהו

בסגנון: "בואנה! מי מתחיל איתך? הסתכלת במראה?! תראי איך את נראית!" היא התחילה להחליף צבעים מבושה.

בחורות ממוצא רוסי/אוקראיני לרוב לא תופסות מעצמן כמו בחורה "ישראלית".

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
ובלונדון ראיתי הכל בשחור לבן :)

לא רק ישראל היא מקום בעל ערבוב עדויות, מספיקה גיחה קטנה לניו יורק או לוס אנג'לס בכדי לקבל כאבי צוואר.

כמה שאתה צודק!

בנצי, עזוב אותך מעסקי הבניה.

תכתוב ספר על נשים וזוגיות בכללי-בדוק רב מכר!

אני אישית לא מסתכל לצדדים כי כולם מסתכלים עלי, ובדרך בכלל זה מלווה במבטים של "תראו את הב* זו** הזה, איזה אוטו יש לו".

אולם כמו בנצי, במהלך הנסיעה אני יודע תמיד מה נוסע מסבבי.

Got To love It

פורסם

רק אני מקבל מבטים מערסים עניים שאני נוהג בטוארג?

בקשר לבחורות, אולי זה בגלל שאני משרת בדרום אבל הסחורה כאן פשוט על הפנים.

הרוסיות כאן כאלה ערסיות שזה פשוט לא יאמן, כנ"ל המזרחיות.

פעם יצא לי לשבת עם איזה פרחה מהבסיס והיא ניסתה לעשות עלי פוזות של בחורה איכותית שמבלה רק בנתיבות:lol:

במרכז המצב הרבה יותר טוב.

שאני חוזר הביתה אני מקבל הלם תרבות, הבחורות כאן כל כך שונות, איכותיות, כנ"ל הרוסיות.

אני למדתי שבשביל להצליח עם בחורות במרכז צריך להסתלבט על עליהן ולהיות טיפה סנוב.

רק ככה זה עובד.

תמיר.

פורסם

ראית את הפרק ברמזור שדיבר בדיוק על זה? עם שונטל :lol:

זה היה כל כך נכון.

אלו בדיוק אותן בחורות, פשוט כל בן אדם מתאים את ההתנהגות שלו לסביבה שבה הוא נמצא.

קח את ההיא מנתיבות, תן לה לגור 3 חודשים בתל אביב ופתאום תראה איך הפרחה הפכה לכל כך שונה ואיכותית.

• תוכן חדש...