Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

דבר ראשון אני חדש פה.. =]

אז ככה יש לי פורד קונקט שנת 2004 טורבו דיזל...קניתי אותה והוחלף לה מנוע היא עדיין במבחני נסיעה ונכנסת למוסך כל יומיים לשם תיקון משו חדש או לפינישים..

אז ככה יש לי בעיה ברגע שאני לוחץ על הגז מתחיל להישמע רעש מהמנוע כמו דפיקות כאלה ברגע שאני עוזב את הרגל מהגז הרעשים מפסיקים...

עכשיו משום מה במוסך אומרים לי שהכל בסדר הרכב כרגע נמצא אצלי...

אחרי החג הוא נכנס עוד פעם לביקורת...

מישהו יכול להגיד לי מה יכולה להיות הבעיה...אני חשבתי לכיוון של הטורבו כי ברגע שהסלד עולה הרעש מתחיל... ככה כל הילוך...

שהחליפו מנוע לא הוחלף הטורבו ונשאר הטורבו הישן יכול להיות שהוא חלש או שיש לו בעיה מסויימת שבגללה הרעשים או שהרעש לא ממנו בכלל??

כמו כן לא הרגשתי בעיות של חוסר כוח או סימני התעיפות כלשהם

וקראתי פה כמה שרשורים לגבי זה אבל לא ממש מצאתי משהו שיכול לעזור לי...

תודה רבה לעוזרים וחג שבועות שמח =]

HU-Sony CDX-GT740UIComp-Morel Dotech Ovation 6• Rear-Morel Maximo Coax 6x9• Amp-Blaupunkt GTA470

Mono Amp - כרגע מחפש • Subwoofer - כרגע מחפש•

פורסם

אני חייב לציין גם שהמוסך שהרכב מטופל בו זה מוסך של מישהו שאני מכיר היה לי לפני כן ג'יפ שהייתי מטפל בו שם ולא הייתה לי שום בעיה...

HU-Sony CDX-GT740UIComp-Morel Dotech Ovation 6• Rear-Morel Maximo Coax 6x9• Amp-Blaupunkt GTA470

פורסם

אם אתה חושד בטורבו ,אפשר לבדוק אותו על הרכב .תפתחו את הצינור שהולך ממסנן האויר לטורבו בחיבור שלו לטורבו ותנסו אז לשמוע אם הרעש נובע ממנו.אם כבר פתחת את הצינור תכבה את המנוע ואני חוזר עוד פעם תכבה את המנוע, תכבה את המנוע. בכניסת האויר לטורבו תראה פרופלור קטן,תתפוס עם צבת את האום בקצה ותטלטל אותו. למעלה ולמטה חופש קטנטן פנימה והחוצה אסור להיות בכלל חופש.למרות שאני חושב שאם הטורבו במצב שהוא דופק הוא גם היה זורק שמן. לסיום אל תשכח להוציא את הצבתאו את היד.

פורסם

את האמת זה ישמע מוזר בזמן שהאוטו עומד ואני לוחץ על הגז אין את הרעש ברגע שאני נוסע ומכניס להילוך שני מ2000 סל"ד+ יש את הרעש ובכל שאר ההילוכים גם...

פורסם

מישהו???

פורסם

אני לא בטוח לגביי זה...

אבל זה הגיוני שזה יהיה המצמד אם הרעש מתחיל מ2000 סל"ד ומעלה עד שאני מעביר הילוך ואז זה עוד פעם ממשיך?

פורסם

לא ידוע עד כמה זה יכול לעזור אבל בכל זאת הנה סרטון שצילמתי תקשיבו טוב לרעש מתחילת הסרטון תקשיבו טוב טוב...

חוץ מהרעש של הטורים שעולים אפשר לשמוע מוזר כזה חבל שבוידאו שומעים אותו חלש במציאות הוא הרבה יותר חזק...

מה שכן פתאום באזור ה-3000 סל"ד הוא מפסיק לפעמים...

זה אם אני לא טועה כמו הרעש של הטורבו אבל הוא מציק רצח ואין לי מושג מזה ופי השירשורים שראיתי פה כל מי שהתלונן על רעש במנוע אח"כ המנוע הלך לו.. =/ בפורד קונקט...

פורסם

ראשית יש לציין כי דרך המחשב קשה לאתר תקלה כזו של רעשים.

יש לשלול רעשים מכיוון הגיר.

על כן בעת נסיעה הוצא את ידית ההילוכים לניוטרל ולחץ על דוושת המצמד.

כמו כן -בעת עמידה במקום ,ולחיצה על דוושת הגז (ניוטרל) עד ל 3000 סל"ד האם הרעש עדיין ישנו?

ירון מאיר

פורסם

בעת נסיעה אם אני מוציא את ידית ההילוכים לניוטרל ולוחץ על המצמד מה זה אמור לעשות???

ובזמן שאני עומד במקום ולוחץ על הגז בניוטרל ועובר גם את ה3000 סל"ד אין את הרעש הזה...

כמו כן הייתי מעוניין לדעת איזה נוזל קירור מומלץ לי למלא לרדיאטור??

עוד דבר היום ערכתי בדיקה לרכב אם בזמן נסיעה אני לא לוחץ על הגז חזק אלא ממש בקטנה אין את הרעשים מהמנוע אם אני מוסיף עוד קצת גז מתחילים הרעשים...

עוד דבר במידה ואני נוסע על 100+ ויש מעט את הרעשים המנוע מתחיל להתחמם...לפי התיאורים האלה לי אישית זה נראה כמו הטורבו לכן אני שואל פה השאלה איך זה משפיע על חום המנוע??

פורסם

שלום

יש פורד קונקט שאני נוסע עליו מדי פעם, וגם הוא מרעיש כשלוחצים על דוושת הגז.

לא יודע עם זה אותם רעשים

אבל אצלנו בפורד החליפו תושבות מנוע וזה הפחית את הרעש.

רק מי שבאמת רגיש יכול להרגיש שיש רעש קטן כשלוחצים על דוושת הגז

בהצלחה

פורסם

תודה היום הייתי שוב במוסך הוא אמר לי מה זה יכול להיות לא שאני כזה מאמין שזה זה...אבל בכל מקרה יום ראשון הרכב יכנס למוסך שוב...

נראה מה יהיה...

השאלה היא למה המנוע מתחמם כשיש את הרעשים האלה וכשאני לוחץ על הגז בעדינות ונותן לרעשים האלה להופיע גם עד הילוך 5 המנוע לא מתחמם???

פורסם

"תודה היום הייתי שוב במוסך הוא אמר לי מה זה יכול להיות לא שאני כזה מאמין שזה זה(לא תשתף אותנו בדעת המוסך?)...אבל בכל מקרה יום ראשון הרכב יכנס למוסך שוב...

נראה מה יהיה..."

קובי

פורסם

אני לא זוכר מה הוא אמר שזה אחרת הייתי אומר אבל בכל מקרה אתמול הרכב נכנס למוסך לעבודה כללית נראה ביום ראשון הבא כשהוא יצא איך זה יתקדם ומה זה היה יכול להיות ואני כן יעדכן...

פורסם

היי,

גם ברשותי פורד קונקט שעברה החלפת מנוע לפני כחודשיים ואותה התופעה התרחשה ברכב שלי.

אני יכול לך לומר לך בצורה כמעט מוחלטת שתושבות המנוע גמורות והמונע "רוקד" בהאצה.

העניין שתושבות בנות 8 שנים יכולות להחזיק נהדר אם המנוע לא פורק. ברגע שהמנוע פורק וגם הן מן הסתם, אז הן לא יכולות בחיים לחזור למצב הטבעי שלהן מכיוון שהן יבשות וחסרות אלסטיות (גמישות).

עלות רכישת 3 תושבות (תושבת מרכזית + 2 צידיות) חלופיות - 610 שקלים.

מוסך טוב יעשה לך את כל העבודה באזור ה 300 שקל.

הרעש יפסק כמעט בוודאות (בהתייחס לתופעה שאתה מתאר).

• תוכן חדש...