Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז לפי מה שאתם אומריםך זה התושבות אבל כיצד זה משפיע על חום המנוע??

שלא נדבר ששכחתי לציין שאין לרכב כוח במידה ואני נוסע בעדינות בצורה כזאת שלא יהיו רעשים הוא לא עובר את ה- 110 קמ"ש

ואם הוא כן עובר מתחילים הרעשים והמנוע מתחמם...

כמו כן ביום שבת נ.הייתי בצפון עליה דיי פשוטה הוא בקושי הצליח לעלות הייתי צריך לעלות אותה בשני או שלישי והיו את הרעשים המנוע התחמם לי פעמיים או שלושה ונכבה...

אחרי הרכבת המנוע בהתחלה היו לו בריחות של גזים מהראש מנוע הוחלפו אטמים וזה סודר אבל עדיין...

יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות כי פה התושבות מנוע לא נראה לי כבר אשמות...

HU-Sony CDX-GT740UIComp-Morel Dotech Ovation 6• Rear-Morel Maximo Coax 6x9• Amp-Blaupunkt GTA470

Mono Amp - כרגע מחפש • Subwoofer - כרגע מחפש•

פורסם

נתתי לך רעיון איך לבדוק את הטורבו. זו בדיקה קצת פרימיטיבית אבל עדיין נותנת אבחון מסויים. שכחתי רק לכתוב שאם אתה כבר בודק את החופש בטורבו תסובב את האימפלר ביד או בעזרת כלי . הוא חייב להסתובב קל מאוד. גם אם הטורבו לא תקין זה עדיין לא מסביר את עיניין ההתחממות, אלא אם הטורבו הרוס לגמרי והמנוע לא מקבל אויר לשריפה והוא מתאמץ מידי. אבל זה רק רעיון לא מבוסס.

• ספונסר פורום
פורסם

יעקב ניצן שלום וברוך בואך לפורום.

אני מבין שאתה בעל מקצוע עם הרבה שנות עבודה בעברך,אך העצות הנ"ל אינן נכונות ועלולות לגרום נזק,ראשית,ברכב הנ"ל מורכב מד כמות אוויר על בית מסנן האוויר ואי אפשר להניע את המנוע ללא הצינור הנ"ל מחשב ניהול המנוע ירשום תקלה והמנוע יכבה,ואז יהיה צורך בסורק אבחון כדי למחוק את התקלה.

שנית,ציר המגדש אינו נגיש ברכב זה,ויש צורך בפירוק חלקים כדי להגיע אליו.

לעולם אין לתפוס את אום האימפלר בעזרת כלי מכני כלשהו,זה עלול להוציא אותו מאיזון,( למרות שאני בטוח שהינך עושה זאת שנים,אך אתה בעל מקצוע מנוסה בעל רגש של שנים) ובכך לקצר או לסיים את חייו.

ולסיום,הסיכוי שטורבו ייצר רעש של דפיקות הוא קלוש,טורבו שורק או משחיז,מלווה בענני עשן שחור וחוסר סחיבה.

כמו שניסן למעלה כתב,בעל מקצוע מנוסה יזהה את מקור הרעש בנסיעת מבחן קצרה.

אורן בן סימון

פורסם

אורן שלום . אני תמיד מזכיר ומזהיר ושוב ושוב לבדוק טורבו כשהמנוע מכובה. אפילו כתבתי בtechtalk מעשה שקרה למישהו שלא נזהר. הסרת הצינור בחיבור לטורבו כשהמנוע מכובה לא תגרום לשום בעיה. לצורך סיבוב הטורבו בוא נעזוב כלים, אפשר פשוט לדחוף אצבע ולבדוק . לא לטעות ,לדחוף לטורבו לא למקום אחר אלא אם אתם ממש רוצים .

• ספונסר פורום
פורסם
אם אתה חושד בטורבו ,אפשר לבדוק אותו על הרכב .תפתחו את הצינור שהולך ממסנן האויר לטורבו בחיבור שלו לטורבו ותנסו אז לשמוע אם הרעש נובע ממנו

הכוונה הייתה למשפט הזה,ובכלל,לא הגיוני שבעל רכב יפרק צינור יניקת טורבו בקונקט,דבר שמצריך כלים וידע,מה יקרה אם יניע מנוע כשהתורבו שואג וישאב מפתח\אום וכו..

אורן

פורסם

כמו שאורן רשם הגישה לטורבו בקונקט מאוד בעייתית לרכבים אחרים...

ביום ראשון אני ילך למוסך לראות מה הוא אומר ומקווה לבדוק את הרכב ואני יעדכן איך מתקדם..

HU-Sony CDX-GT740UIComp-Morel Dotech Ovation 6• Rear-Morel Maximo Coax 6x9• Amp-Blaupunkt GTA470

Mono Amp - כרגע מחפש • Subwoofer - כרגע מחפש•

• תוכן חדש...