Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישה רכב 35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , ברצוני לקבל הצעות לרכב משפחתי תיבה אוטומטית.

ולעלות בשנתון אני עומד כרגע על 2002.

אשמח אפילו לרכב שהוא טיפה חזק בשביל קמצוץ של ריגוש, למרות שלדעתי לא קיימת מכונית

מרגשת בסכומים כאלה .

אשמח לקבל עצות חוות דעת (:

פורסם

רנו מגאן II מהדגמים הראשונים יכולה להתאים לך מבחינת תקציב והדרישה למודל מינימלי. אני לא בטוח לגבי הריגוש, אבל אתה בטח יודע שבתקציב כזה אי אפשר לאכול את כל העוגה.

פורסם

בורה יכולה להתאים, יש גירסאות עם מנוע 2000. אפשרות נוספת שקודה אוקטביה בנזין, אפשר למצוא גם עם 2000 (נדיר) או 1600 (נפוץ). וודא שגיר האוטומטי מתפקד כמו שצריך. בורה אפשר למצוא גם עם גיר ידני (הרבה יותר אמין).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני אהייה קצת בנאלי - מאזדה לאנטיס, נפח 2000 תיכנס בתקציב.

תחזוקה שלה אמורה להיות קצת יותר זולה מהבורה.

אם תוכל לפרט מהו התקציב - נוכל להמליץ לך על אופציות נוספות (כוונתי היא, למשל, ששנתון 2002 בפולקסווגן זה לא אותו מחיר לשנתון 2002 במאזדה).

alfa 156 2.5.

פורסם

רנו קצת בעייתית לפי מה שאני יודע כי היא צרפתיה ובארץ אין כל כך ידוע מספיק לתחזוקה נכונה שלהם

גם הבורה וגם האוקטביה בעלות בעייות בגיר האוטומטי? כלומר לפי מה שהבנתי אתה מממליץ לי רק על ידנית מ2 האופציות הללו מצידי כמובן בכיף ידנית אבל זהוי מכונית משפחתית ואנחנו צריכים אוטומטית

חולגי ידידי 35000 רוצה לעלות בשנתון כלומר עכשיו אני יושב על 2002 רוצה לעלות כלפי מעלה תודה רבה לכולכם אשמח לתשובות נוספות (: חג שמח

פורסם
רנו קצת בעייתית לפי מה שאני יודע כי היא צרפתיה ובארץ אין כל כך ידוע מספיק לתחזוקה נכונה שלהם

רנו מגאן II ממש לא מכונית בעייתית ובמוסכים של רשת קרסו יודעים להתמודד איתה ללא שום בעיה. לא חסר להם ידע או כלים לתחזוקה נכונה. העובדה היא שאנחנו מוכנים לתת על רכב כזה שלוש שנים אחריות, אז כנראה שהיא מספיק אמינה ולא בעייתית.

אם בכל זאת הנושא הזה מטריד אותך, אפשר לנסות לחפש לך ניסאן אלמרה. זאת אחת מהמכוניות היותר אמינות שיש בשוק, לא יקרה לאחזקה אבל גם פחות נפוצה.

• תוכן חדש...