Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר המבצע של סיאט לא יכולתי להישאר אדיש והחלפתי את הג'וק המיועדת שהוזמנה לאיביזה חדשה,

האיביזה אמורה להגיע שבוע הבא, ורציתי להתייעץ לגבי מחירי הביטוח,

אני נהג צעיר וקיבילתי הצעה מ9 מיליון לביטוח מקיף וחובה ע"ס 5600 ש"ח, ההצעה מאלייד אגב עמדה על לא לפחות מ8000 ש"ח!

אני נהג צעיר והנהג העיקרי ברכב הוא מבוגר 50 +

אין באמתחתנו תביעות קודמות.

האם המחיר הנ"ל (5800) הוא מחיר הגיוני ?

האם יש כאן מישהו שיוכל להמליץ על חברת ביטוח בה הוא ביטח את הרכב הנ"ל ?

תודה רבה .

פורסם

לאחר מס' הצעות והשוואות נוספות הוחלט על ביטוח מקיף + חובה ב9 מיליון במחיר של 4998,00 ש"ח

פורסם

שלום סליחה שאני נדחף לך לאשכול

אני נהג צעיר גם .

והביטוח שלי עומד על 7200 שקל חובה ומקיף

על איביזה SC.

השאלה שלי היא האם אני נחשב נהג צעיר או חדש?

אני בן 21 עם רישיון נהיגה 5 שנים ( אופנוע) 4 שנים ( אוטו) האם אני נחשב נהג צעיר או חדש?

תודה מראש

פורסם

אתה ניחשב נהג צעיר ולא נהג חדש .

צר לי שאת משלם סכום כזה שכן אני צעיר מימך,

ואני נהג צעיר ולא נהג חדש,

יש לך תביעות קודמות? איפה אתה מבטח ?

פורסם

זה בדיוק הסיבה שאני מבוטח איפה שאני מבוטח

כשאמרתי שאני רוצה לבטח איביזה לנהג צעיר נתנו לי הצעת מחיר של 4200 שח מקיף וחובה

התלהבתי סגרתי כשהגיע הפוליסה זה היה לדגם סטיילנס, כשאמרתי שהדגם הוא SC המחיר עלה בכל הביטוחים גם ב 9 מיליון הוא עבר את ה 7000 ש"ח.

שים לב אתה חייב שהגימור של הרכב כפי שמצוין ברישיון יהיה בביטוח אחרת במקרה של תאונה אתה תצטער שחסכת כמה אלפים

פורסם

קוד הדגם במחירון לוי יצחק הוא זהה לסטיילנס אוטומט ולSC ספורט ידני ולכן גם אם רשום לך סטיילנס זה בסדר, מה שקובע זה קוד הדגם במחירון. דבריי נאמרים לאחר בדיקה ב9 מיליון, אם אני טועה תקנו אותי בבקשה. קוד הדגם = מחיר זהה לדגמים.

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם
קוד הדגם במחירון לוי יצחק הוא זהה לסטיילנס אוטומט ולSC ספורט ידני ולכן גם אם רשום לך סטיילנס זה בסדר, מה שקובע זה קוד הדגם במחירון. דבריי נאמרים לאחר בדיקה ב9 מיליון, אם אני טועה תקנו אותי בבקשה. קוד הדגם = מחיר זהה לדגמים.

חביבי אם אתה בעלים של דגם חוששני שאתה נוסע ברכבך בלי ביטוח ובמקרה של תאונה לא תראה גרוש מהמקיף שלך!

אני ביטחתי את רכבי על פי הטענה שרשמת למעלה בביטוח ישיר ב 5K בערך מקיף וחובה לנהג חדש כשהגיע הביטוח היה רשום לי סטיילנס.

התעקשתי שיבדקו אם זה אותו דבר היות ו 100K לא דבר שהולך ברגל

חתם חברת הביטוחים של ביטוח ישיר בדק זאת וחזר אליי לאחר בירור מול צמפיון ואמר שאיביזה SC בגימור של שתי דלתות ( כמו שנמכרות במבצע) אינם אותו קוד דגם והוא מצטער על הטעות כמו כן הוא זיכה אותי על כל הסכום!!! ששילמתי להם בלי להתווכח אפילו.

לבסוף ביטחתי את הרכב במקום אחר תמורת כמעט 7K, וזה היה הכי זול שמצאתי לקוד דגם שנתנו לי

• תוכן חדש...