Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני כמה ימים מיצובישי לנסר 95 שכנראה בעל האוטו קיבע את החגורה עם תופסן כך שהיא לא תהיה מתוחה עליו והשאיר את זה כך במשך כל שנות הנהיגה על הרכב (מעל 10 שנים)

שקניתי ישר שיחררתי את התופסן (שאגב כתוב עליו MADE IN ISRAEL :-D) אבל החגורה לא מתגלגלת חזרה למקום שלה אלה נשארת כמעט כמו עם התופסן.... כנראה שהקפיץ שמותח את החגורה פשוט התרגל למצב ולא מוכן לחזור לפעולה

זה די מציק לי , האם יש מה לעשות?

פורסם

למשוך את החגורה החוצה לנקות עם מים ואבקת כביסה לייבש בשמש טוב טוב זה יחזיר לה את הגמישות שלה והיא תתגלגל חזרה.

פורסם

נסה לנקות את התפס שמחבר את החגורה לקורה (מעל לכתף), לפעמים לכלוך שמצטבר שם לא מאפשר לחגורה להימתח בחופשיות.

פורסם
למשוך את החגורה החוצה לנקות עם מים ואבקת כביסה לייבש בשמש טוב טוב זה יחזיר לה את הגמישות שלה והיא תתגלגל חזרה.

לדעתך יש קשר לחגורה עצמה ולא לקפיץ? ת'אמת היא באמת די קשיחה

נסה לנקות את התפס שמחבר את החגורה לקורה (מעל לכתף), לפעמים לכלוך שמצטבר שם לא מאפשר לחגורה להימתח בחופשיות.

אנסנ גם את זה, תודה

פורסם
לדעתך יש קשר לחגורה עצמה ולא לקפיץ? ת'אמת היא באמת די קשיחה

כן, זאת הבעייה ברוב המקרים ואם הבעייה אכן בקפיץ זה כבר הרבה יותר קשה לתקן, ובגלל שזה גם מסוכן לפתוח אותו עדיף כבר להחליף.

פורסם
כן, זאת הבעייה ברוב המקרים ואם הבעייה אכן בקפיץ זה כבר הרבה יותר קשה לתקן, ובגלל שזה גם מסוכן לפתוח אותו עדיף כבר להחליף.

אני אנסה את הפתרון הראשון שהצעת ... בכל מקרה , כמה עולה קפיץ כזה? ואיפה משיגים לאוטו כזה ישן?

תודה

פורסם

תפתח את הכיסוי של החגורה, ותתיז פנימה הרבה WD40.

אצלי זה שיחרר אותה והיא עובדת כרגיל.

אני גמרתי כמעט ספרי שלם על הקפיץ הזה, תוך כדי משחק בחגורה.

קובי

• תוכן חדש...