Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ביד ראשונה, הבוחן אמר לי בעלפה שהבלאי של המנוע והגיר הוא גבוה ביחס לרכב עם כזה קילומטרז' ואולי נסעו איתו בעיקר בתוך העיר. הוא אמר שזה יותר מתאים לבלאי של רכב עם 15-20 ק"מ בשנה. הוא לא אמר כלום על מד ק"מ אז אני מניח שלא התעסקו איתו.

אחרי הבדיקה הלכנו למוסך מורשה ליד דינמומטר ביד אליהו והוא התייחס לדברים המרכזיים - תושבות (מנוע וגיר) 1200

נזילה בולם זעזועים אחורי - 900. ואחרי שהוא הסתכל על ה "בטח זה רק לחוחית שמן על המנוע" הוא הקבע שעבור נזילת השמן שציינו צריך לתקן בעוד 1000. יענו סה"כ 3100 שקל.

זהו רכב יד ראשונה ומבקשים אליו 15000 (לפני הבדיקה). מדובר בבחור זקן שחלק מהזמן הרכב היה אצל ביתו. נראה לי אמין.

צרפתי את הבדיקה.

אשמח לקבל את דעתכם על האם בכלל כדאי לרכוש את הרכב, או שאולי לחפש משהו אחר. ואם כן, אז כמה להתמקח? כמה הוא אמור להוריד לי.

זה הרכב הראשון שאני קונה.

סיכמנו שאני מחזיר לו תשובה בשתיים.....

גז

Baleno 98.pdf

פורסם
מדובר ביד ראשונה, הבוחן אמר לי בעלפה שהבלאי של המנוע והגיר הוא גבוה ביחס לרכב עם כזה קילומטרז' ואולי נסעו איתו בעיקר בתוך העיר. הוא אמר שזה יותר מתאים לבלאי של רכב עם 15-20 ק"מ בשנה. הוא לא אמר כלום על מד ק"מ אז אני מניח שלא התעסקו איתו.

אחרי הבדיקה הלכנו למוסך מורשה ליד דינמומטר ביד אליהו והוא התייחס לדברים המרכזיים - תושבות (מנוע וגיר) 1200

נזילה בולם זעזועים אחורי - 900. ואחרי שהוא הסתכל על ה "בטח זה רק לחוחית שמן על המנוע" הוא הקבע שעבור נזילת השמן שציינו צריך לתקן בעוד 1000. יענו סה"כ 3100 שקל.

זהו רכב יד ראשונה ומבקשים אליו 15000 (לפני הבדיקה). מדובר בבחור זקן שחלק מהזמן הרכב היה אצל ביתו. נראה לי אמין.

צרפתי את הבדיקה.

אשמח לקבל את דעתכם על האם בכלל כדאי לרכוש את הרכב, או שאולי לחפש משהו אחר. ואם כן, אז כמה להתמקח? כמה הוא אמור להוריד לי.

זה הרכב הראשון שאני קונה.

סיכמנו שאני מחזיר לו תשובה בשתיים.....

גז

ע"פ התוצאות לדעתי הרכב מוזנח ויש לו הרבה בלאי המצריך השקעה לא קטנה. 10,000 שקל הייתי נותן עם יישור קו של לפחות עוד 3000-4000 ש"ח (לפחות!).

לכן זה מחיר סביר בהתחשב בהשקעה.

פורסם

אני לא בקיא, אבל אלו לא בעיות של רכב ישן?, בכל זאת 98. או שאלו בעיות המעידות על הזנחה של הרכב במשך שנים?

אשמח לקבל חוות מאנשים נוספים

פורסם

הרכב אכן ישן, מעל 12 שנה לכן ישנו בלאי, אך יחד עם זאת, נראה על פניו כי הרכב לא שמור במיוחד .

הגם שכולנו מודעים לנטייתם של המכונים להחמיר, הבעיות שהוצגו כאן לא מצדיקות מחיר כזה.

בסופו של דבר, קבלת הצעת יישור קו ביותר מ3000 ש"ח.

שיקולך.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
הרכב אכן ישן, מעל 12 שנה לכן ישנו בלאי, אך יחד עם זאת, נראה על פניו כי הרכב לא שמור במיוחד .

הגם שכולנו מודעים לנטייתם של המכונים להחמיר, הבעיות שהוצגו כאן לא מצדיקות מחיר כזה.

בסופו של דבר, קבלת הצעת יישור קו ביותר מ3000 ש"ח.

שיקולך.

הצעת יישור קו ב 3500 זה נחשב סביר?

הצעת יישור קו היא על 3100 בנוסף יש שם ריקבון וחור במערכת הפליטה, זה גם צויין בע"פ. זה לא רציני אבל אני אצטרך לטפל בזה לפני הטסט (עוד שלושה חודשים). סה"כ אני באזור של 3500.

הבחור מוכן למכור לי ב 13500, הצעה סופית, כלומר סה"כ הקניה אחרי יישור קו יצא לי 17K.

נראה לי שאני אוותר, מצד אחד חבל על 500 שקל בדיקה והתיזוזים, אבל מצד שני אני לא מרגיש שחיפשתי מספיק, ראיתי רק רכב אחד.

קצת מבאס, על הנייר אמור להיות רכב בובה, 135K, יד ראשונה, ובלנו הוא סוס עבודה.

תודה לכל העוזרים!!!!

כמובן שאם יש למישהו עוד דברי חכמה אשמח לקרוא.....

פורסם

הרכב נראה מוזנח מעט- בהחלט לא מה שיפסול אותו.

בקש לראות את תיק הטיפולים של הרכב ובדוק בקפידה מתי טופלו/הוחלפו:

אלטרנטור,מזגן, רדיאטור,מצבר,ציריות.

בדוק האם המנוע והגיר עברו טיפולי טראומה

בדוק צמיגים ורפידות

ברשימה הזאת יש את פוטנציאל העלות שצריך להפחיד אותך ולא בישור קו שנראה סטנדרטי.

שים לב- לא לכל הבלאנו יש כריות אויר: אני ממליץ לך בחום לפסול את הרכב אם אינו מצוייד בכרית אויר נהג לכל הפחות.

• תוכן חדש...