Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפיאט פונטו 1996 דגם SX75.

ולא מדובר על בדיקה מלאה במוסך אלא שיטה אחרת.

תודה לעוזרים.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אני לא חושב שיש לך דרך לדעת ללא שעון לחץ.

מה שאתה כן יכול לבצע בבית, זה לפרק את הפלאגים, לסמן איזה פלאג שייך לאיזה צילנדר ואז להעלות לפה את תמונות הפלאגים.

לפי התמונה ניתן לדעת(פחות או יותר) את מצב הצילינדר של אותו הפלאג.

קובי

פורסם
אני לא חושב שיש לך דרך לדעת ללא שעון לחץ.

מה שאתה כן יכול לבצע בבית, זה לפרק את הפלאגים, לסמן איזה פלאג שייך לאיזה צילנדר ואז להעלות לפה את תמונות הפלאגים.

לפי התמונה ניתן לדעת(פחות או יותר) את מצב הצילינדר של אותו הפלאג.

ערב טוב קוביק...

אשמח לדעת קצת יותר בהרחבה כיצד ניתן לראות על פלאג את מצב הקומפרסייה.. כיצד פלאג בעל קומפרסיה נמוכה צריך להיראות ולהיפך.

תודה.

:)
פורסם

שלום רב !

כמו שקודמי רומז ,קובי, לא ניתן לדעת מה מצב הקומפרסייה, ללא בדיקה בעזרת שעון לחץ.

הנתונים הבאים שיתגלו על לחץ נמוך בצורה משמעותית, באחד הצילנדרים הפלג יהיה מפוייח ולח משמן ודלק, וזאת בגלל חוסר שריפת דלק בצילנדר מסויים זה, מה שגורם למצת להתפייח.

שורה תחתונה לא ניתן לדעת בוודאות מצב של כשל בצילנדר ללא בדיקה מינמלית של שעון קומפרסייה, שעון וואקטם, ובדיקה משולבת עם בדיקת לחץ הפוך, בעיקר בצילנדר שהתגלה בו קומפרסיה נמוכה מאד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יש את הבדיקה של זרם סטרטר שעושים במכוני קנייה ----הבדיקה מספיק טובה כדי לאבחן צילינדר פגום בגלל בעייה מכנית.

פורסם
יש את הבדיקה של זרם סטרטר שעושים במכוני קנייה ----הבדיקה מספיק טובה כדי לאבחן צילינדר פגום בגלל בעייה מכנית.

כיצד אני יכול לבצע בדיקה זו עצמאית?

:)
  • תוכן חדש...