Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב שנתונים 2001-2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עליות? קנה לך פונטו ספייס ELX (גרסת ה 80 כ"ס) ותראה איך היא מרקדת לה בעליה כמו רקדנית בלט גם אם אתה עם עוד 2 אנשים ברכב.

רכב גדול יותר גם יהיה כבד יותר, אל תשכח. כ"ס ומומנט זה לא הכל.

על הדרך, קצת נסיון אישי- אני מחזיק בפונטו ספייס FUN שנת 2003 (גרסה אחת מתחת ל ELX שהיא המפוארת ביותר) עם 60 כ"ס, וכל פעם שאני נוסע לכיוון חיפה וחזרה הביתה, יש את העליות של טבעון, עליה די תלולה ורוויה פיתולים. האיטלקיה הקטנה לא מתנשפת ולא מתלוננת. אותו דבר לגבי לעלות לשכונת כרמליה מהצ'ק פוסט דרך מנהרות הכרמל, שזו עליה קטנה במנהרה, ואז וואחד עליה מהגרנד קניון עד לכרמליה.

רוצה משהו עם קצת יותר פוזה והגה מחובר יותר לכביש? חפש לך 206, אבל ידנית בלבד. הגיר האוטומטי ב 206 מסרס את ההנאה, ולא אמין במיוחד.

פורסם

אני לא מחפש פוזה...

אני מחפש רכב שייקח אותי מA ל-B בלי בעיות ואולי קצת טיולים,אבל גם לא שישחקו לו ת'צורה...

תגיד לכל דגם יש הגה כח?

פורסם

של הפונטו? לא כוח, חשמלי. מצד אחד ההגה מאוד קל לסיבוב, אפשר לסובב אותו באצבע, ומצד שני הוא מרגיש פחות "מחובר" לכביש.

פורסם

בהתייחס למחשבה שלך לכיוון רכב מסחרי, התמחור שלו בביטוח בעיקר בחובה, הוא מאוד גבוה

ברמה של עד 1000 יותר בשנה

פורסם

ביטוח חובה לרכב מסחרי קטן הוא עד 2000 ש"ח, ברכב פרטי זה בסביבות 1400 ש"ח

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ישנם עוד הצעות מלבד הפונטו לרכב עם צריכת דלק נמוכה,חזק(שלא מפחד מעליות) ואמין?

פונטו\פולו\קליאו\פיאסטה\206\C3 ידנית

מה שתמצא במצב הכי שמור, ללא תאונות ומטופל בזמן (+קבלות מהטיפולים עם רישום מד אוץ של כל טיפול).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אישית אני ממליץ יותר על ה 206 והקליאו B (אתה יכול לקנות גם את הדגם RXE עם 110 כ"ס), הפיאסטה קטנה מדי מבפנים ולא נוחה בעליל.

פורסם

קליאו מומלצת עם מנוע 1400 סמ"ק ידני, 16V מודל 2002+ עם 98 כ"ס.

היא יותר נוחה ויותר מהנה מפונטו, אבל כנראה תהיה קצת יותר יקרה לאחזקה.

פורסם

הקליאו יקרה יותר להחזקה מבחינת טיפולים או כללי?(ביטוח דלק וכ'...)

ומה עדיף מבין השלושה-פונטו/קליאו/206?(ואם אפשר גם למה..)

פורסם

החלפים והחלפת טיימינג בקליאו יותר יקרים מאשר של פונטו, במיוחד כאשר מדובר במוסכים מורשים של היבואן.

הביטוחים לא יקרים וצריכת דלק טובה באותה המידה.

בכל הרכבים כדאי מאוד להמנע מגיר אוטומטי\רובוטי\רציף. רק ידני!

פורסם

גם מבחינת טיפולים כי החלפים קצת יקרים יותר, וגם מבחינת דלק, כי הדגמים החזקים יותר שותים קצת יותר (לא היסטרי בכלל)

בין שלושת הדגמים האלו יש trade offs פה ושם-

הפונטו עם מושבים פחות מפנקים משל ה 206 והקליאו ופחות מהנה לנהיגה בגלל ההגה שלא ממש מחובר לכביש, אבל חסכונית יותר בדלק, וסובלת מפחות בלאי של הפלסטיקים/קונסולה/דשבורד בשמש הישראלית.

הקליאו נוחה יותר, מהנה יותר וחזקה יותר, אבל התחזוקה קצת יקרה יותר, היא שותה קצת יותר דלק, ואיכות החומרים בתא הנוסעים נחותה משל הפונטו וה 206.

ה 206 לא זריזה כמו הפונטו 80 כ"ס והקליאו 98 כ"ס אלא אם אתה מוצא אחת עם מנוע 1600 ידני, אבל אז היא גם לא הכי חסכונית בדלק.

מבחינת איכות חומרים ועמידות לשמש הישראלית- מעל הקליאו, מתחת לפונטו.

טיפולים ותחזוקה- היקרה מבין השלוש

אבל עם כל זה, גם המהנה ביותר לנהיגה, ולדעת הרוב, גם נראית הכי טוב מהשלוש.

פורסם

הכל טוב ויפה, שכחתם רק לציין שבמחיר של 206 אפשר לקנות 2 קליאו מאותה שנה.

• תוכן חדש...