Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בראש העין ,פג'ו 404 (אם אני לא טועה, עם כנפיים חדות כלפי מעלה מאחורה)מוזנחת תקועה מתחת עץ בחצר אחורית מאחורי בית ברח' יהודה הלוי .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
במושב כפר שמואל

בכניסה, מכוסה, בלי אוויר בגלגלים,מנטה A

בשדות משמאל למושב, חיפושית 70 הפוכה

מיני משנות ה60 - רק גוף

טנדר רום כרמל תכלת

מצטער, אין תמונות.

עד שאתה מדווח על מכוניות מעניינות (אהמ, מנטה) אתה לא מביא תמונות. באיזה צבע המנטה? לבנה?

המידע שהעלת כרגע הועבר למחלקת "מציאות" והוא יחקר לעומק ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בקריית חרושת שבטבעון נמצאת אופל רקורד 59' למכירה. בצבעים של ירוק ובורדו[/:] נראית במצב לא רע בכלל. אם מישהו יבקש אני ארשום את המספר כי אני עובר שם כמה פעמים השבוע.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
בקריית חרושת שבטבעון נמצאת אופל רקורד 59' למכירה. בצבעים של ירוק ובורדו[/:] נראית במצב לא רע בכלל. אם מישהו יבקש אני ארשום את המספר כי אני עובר שם כמה פעמים השבוע.
אנא תרשום בבקשה את מספר הטלפון כאן בפורום בטוח יהיו לזה קופצים.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

בהחלט אני אעבור שם בימים הקרובים[אולי מחר עברתי שם היום שוב] ואני ארשום את המספר!

אגב הרכב נראה במצב נסיעה וגם היה רשום במודעה שהצבע חדש.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

שלום.

נצפתה מרצדס בחניה של הקוסמוס בקיבוץ געש.

1.JPG

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

בכניסה לרמת השרון, הרכב עבר התעללות של ילדים, אולי ישנה נפש טובה שיכולה להציל אותו? אני לא יודע מה סוג הרכב, וגם לא מי הבעלים.

למי שמכיר, זה נמצא בחניה מול פסיפלורה (חנות ירקות)

IMGP1197.JPG

IMGP1198.JPG

IMGP1199.JPG

IMGP1200.JPG

IMGP1201.JPG

פורסם

כבר דובר עליו רבות כאן- הבעלים (שגר/עובד באחת מהווילות ממול) רצה עבורו 10K, לפני ששרפו אותו, אין לי מושג, כמה הוא ירצה עכשיו... חבל, דווקא יש לו עדיין פוטנציאל!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

וואלה לא יאצי זמן להשתתף כאן .כפי שיודעים אני עדיין מחפש טרנספורטר או פולקסווגן גמור 412.411 למתרת הורדת מנוע.

מושה אזולאי: נידמה לי ראיתי טנדר סוברו..ברגע שאני יזכור אני שלך לך מיקום..

רק נא פרסם תמונה איך זה נירא..

Fast trafic keep the left.

מחפש:גלגל תנופה למנוע TYPE4 של 411-412 או טרנספוטרטר 215מ"מ או 210, אם למישהו יש או יודע היכן ניתן לפרק/ להשיג. תודה

אירועים הבאים:מיפגש סופ"ש ב5.11.05 משעה 10 בבקור.

מיפגש מקוררי אוויר ב11.11.05 במיגרש איקאה -נתיניה.

פורסם

שלום!

נצפתה בירושלים מול בית הנשיא (ליד תיאטרון ירושלים) סימקה כלשהי בצבע לבן דומה לזאת שבתמונה. הרכב מבחינה חיצונית נראה בסדר.

אבי.

DCP_0128.jpg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...