Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברמת גן, רח' בן אליעזר, 404 תכלת שנת 73 נוסעת עם טסט וגגון.

מול הכניסה הראשית לאזור, במגרש אחד עומדת לנצ'יה בטא רגילה אדומה, ובמגרש השני פיאט 128 ספורט קופה.

באזור עצמה, ברח' שפינוזה, מעט אחרי הכיכר השניה משמאל, רנו 4 שנת 80 נראית מוזנחת.

באזור ברח' ויצמן אוטוביאנקי ישנה שמישהו פשוט הוציא לרחוב. יש תרד נפרד עליה כאן, אין לי מקום להעמיד אותה אצלי, אבל הרכב שלם, עם כל החלקים ובלי יותר מידי חלודה. מושבי עור חומים, פנסים ובקליות שלמים. יכול להיות אחלה פרויקט לשיפוץ.

זהו.

יובל

אני אבדוק את כל הרכבים שבר"ג בסופשבוע . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שתי לוטוס יורופה אני מכיר.

אחת עומדת במחסן גדול בבוסתן הגליל, הבעלים לא בארץ ומצבה קשה עד רע.

השניה עומדת ברחוב רזיאל בהרצליה, מכוסה ואם אתה לא יודע שהיא שם לא תראה אותה. יש לה מנוע 1565 סמ"ק של רנו 16 TS (כמו שלי...), היא עומדת כבר 15 שנה, הרוסה מבפנים לחלוטין, הבודי בסדר, דרושה עבודת ניקוי חלודה רצינית מהשילדה, והרבה חלקים קטנים כמו פנסים, ידיות וכדומה. הבעלים, איש מאוד נחמד, מקווה שיגיע לשפץ אותה בסופו של דבר ומוכן להיפרד ממנה בעבור 30K בערך. אני חוסך.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
ראיתי את המכונית הזאת לפני איזה 20 שנה.

מאז אני מחפש אותה.

איפה היא בדיוק?

:shock:

ראה עמוד 5 בשירשור - המכונית מהרצליה

פורסם

:x

צריך להוציא חוק נגד בן אדם כזה.

משהו כמו צער בעלי חיים למכוניות.

הדפוק זורק באמצע הרחוב מכוסה באיזה סמרטוט אחד משני הלוטוסים שיש בארץ.

מזל שיש לו כלב מעצבן שלא נותן שיתקרבו.

פעם הבאה תהיה לי מצלמה ותראו מה אני אומר.

הוא מוכר את האלפא 164 שלו אם מישהו מחפש.

אייל

פורסם

מצא את ההבדלים.

שתי מכוניות בריטיות קלסיות אקסוטיות.

מכונית אחת צילמתי בחודש ינואר במפעל של אסטון מרטין בשלבי שיפוץ.

ומכונית אחת צולמה בארץ היום.

europa.jpg

bentley.jpg

אייל

פורסם

לאחר סיבוב קצר בישוב אמירים, שנמצא בדרך לצפת, נמצאו הרכבים הבאים:

1. מיני, mk3 , נראית במצב די גרוע, דורשת שיפוץ רציני ביותר- אבל, יש ממה להתחיל.

2. פיז'ו 404- בערך באותו מצב כמו המיני.

3. סאאב96 + שני סאאב 99 (אחת מה-99 בעלת שלוש דלתות, אני לא ראיתי דבר כזה בעבר). הסאאבים נראים במצב טוב מאוד, יכול להיות שהמכוניות אפילו במצב נסיעה.

4. אופל, שזיהיתי רק לפי הסמל- דומה מאוד לפורד קורטינה- במצב גרוע ביותר,

מועכה ונראה כי כדי להצילה יידרש שיפוץ מורכב מאוד.

מי שמעוניין בהוראות הגעה לכל אחת מהמכוניות יכול יצור קשר בה"פ.

מקווה שעזרתי,

דין.

אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך

פורסם

בירידות של סדום, ממש באמצע, היכן ששינו את העיקול והפכו אותו לדו-מסלולי, זרוקה אמריקאית כלשהי משנות החמישים, נדמה לי אולדסמוביל. בגלל היובש באזור הזה היא אמנם מעוכה אבל עם מעט מאוד חלודה, כל הפנים איננו אבל נדמה לי שיש מנוע.

פורסם

יש למישהו הסבר אולי איך הגיעו לידי הבדואים בסיני רוב הפיז'ו 404 סטיישנים ששימשו כמוניות בארץ? חלקן אפילו צבועות בצביעה המיוחדת של מוניות ישראליות משנות השבעים. איך קורה זה?

נ.ב

יש בחיפה 304 קבריו' במצב סביר, לא נסעה כמה שנים, אבל עדיין סביר, בודי שלם, אם כי הצביעה נהרסה והיא מלאה כתמים, כולל גג ברזנט או משהו כזה, לא זוכר את מצבו. היא נמצאת במעלה השחרור למטה (לוותיקים- מה שנקרא פעם רח' סטנטון) במגרש חניה בתשלום או משהו כזה.הצבע המקורי (או לפחות מה שנראה כזה) הוא ירוק.

:puzzled:
פורסם

נכנסים ונוסעים ישר עד שכאילו יוצאים מהישוב, הכביש מתעקל ימינה לכיוון השכונה החדשה ואז רואים:

רנו 18 שנת 84 עומדת בשדה, נראית שלימה, לא הייתי מזכיר אותה כאן אלמלא היה לה מנוע 2000 סמ"ק, דבר נדיר יחסית בארץ.

מעבר לגדר שעל ידה יש ג'יפ משנות החמישים שדורש שיפוץ ואלפא סוד שדורשת שיפוץ גם היא.

פורסם
יש למישהו הסבר אולי איך הגיעו לידי הבדואים בסיני רוב הפיז'ו 404 סטיישנים ששימשו כמוניות בארץ? חלקן אפילו צבועות בצביעה המיוחדת של מוניות ישראליות משנות השבעים. איך קורה זה?

עד 1982 סיני היתה חלק ממדינת ישראל והבדווים בסיני קנו וגנבו הרבה מוניות בהווה (של אז) או מוניות לשעבר....

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ניתן לראות אותה מכביש כנות ביל"ו נמצאת בחצר של בית אחרי הצומת השניה של גדרה או אפשר לאמר בין צומת קידרון לצומת גדרה יש שם עוד רכב שלא זיהיתי.

רנו 11 הושלכה בכביש הכניסה המזרחי לקריית עקרון.

אלפא סוד עומדת בחצר בשכונת הווילות הצפונית של גדרה שגובלת בקדרון.

בהצלחה לכל המעוניין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...