Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי בעייה כבר הרבה מעל שנה,המנורה האחורית העליונה שלי נישרפת פעם אחרי פעם,בהתחלה הבית מנורה מסתבר לא היה תקין והייתי אצל חשמלאי,הוא החליף בית מנורה וקימבן שם משהו שאין לי מושג מזה ועבד,עבד ליומים ונישרף שוב,לא יודע אם זה קשור אבל היא לא נישרפת כמו כל מנורה רגילה אלא היא הופכת מבפנים ללבנה וכמובן שרואים את סימני השריפה,חזרתי לחשמלאי ושוב הוא סידר ושוב יומיים נישרף,קניתי נורות מתיאמות ושוב החלפתי לפני הטסט,עבד לטסט ונישרף שוב

חשמלאי לא עוזר לי,ואני מן הסתם לא מבין גדול בזה יש למישהו מושג מזה יכול להיות פשוט כבר אין טעם לקנות נורות הן פשוט זמניות במקרה שלי

תודה מראש

פורסם

ניסתי כמה חברות והתוצאה עדיין אותה תוצאה אחי

בקשר לבדיקת מתח טעינה עכשיו אתה מדבר סינית מבחינתי =)

אני ינסה לתאר מה הוא עשה שם למרות שזה טיפה מורכב

כביכול 2 חוטים מתחברים לבית מנורה מלמטה אבל אז הוא חשף אחד מהם אם לא חוט שלישי אני לא בטוח ופשוט העביר אותו ממסביב לבית מנורה וליפף אותו ישירות על אחד הברזלים שם,אולי אני יצלם הכי טוב ניראה לי

תודה על התגובה המהירה :-o

פורסם

זה כל העיניין שללא קומבינה אף אחד לא הצליח לסדר את זה על כן הקומבינה

לא יודע איך לצאת מהבעייה זאת עד שיפול עליי איזה שוטר שרב עם האשה ונידפקתי :cry:

ובקשר למנורה מתוצרת איכותית מזה אומר?

אם תוכל להיות יותר ספציפי אודה לך מאוד

פורסם

נורה איכותית זה אומר נורה לא מתוצרת סינית הגורמת להתחממות בית נורה ולשריפתה

השתמש בנורות מתוצרת HELLA, פיליפס, OSRAM, טונגסטרם וכד'

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

מדובר בגלאנט 94!

תמונה שווה אלף מילים !!

חפש לך חשמלאי מקצועי אחר, ולא חאפר, מכבי אש יש להם מספיק עבודה, אין צורך שתעסיק אותם בחילוץ נהג מרכב בוער !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה לכולם על התגובות ואיפה שסידרו לי את זה זה מוסך מורשה או יותר נכון חשמלאי רכב מסודר לא חאפר ודווקא המוניטין שלו דיי מדבר בשבילו

בכל אופן אני ינסה נורה מהדגמים שהבאתם לי פה

תודה לכולם ושבת שלום

פורסם

הכי חשוב תבדוק מהו הספק המנורה שהתקינו לך לעומת ההספק הנדרש של המנורה המקורית.

מנורה בעלת הספק גבוה (וואט-=W) עלולה לגרום להתכת חלקי פלסטיק וגם לשריפת המנורה בגלל החום הרב הנוצר בזמן פעולתה במיוחד במנורה של אור ברקס אחורי גבוה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...