Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כחלק מתכנון שינוי הפאזה לשנה הבאה (לימודים אקדמיים במקום עבודה), התחלתי לחקור את נושא ההסמכות המקצועיות.

אלה קורסים שניתן לעשות בתוך מספר ימים, כך שהכישורים הנרכשים יוכלו לשמש בהמשך הדרך לעבודה במשרה חלקית.

בתור התחלה, בביקור האחרון שלי בארץ הוצאתי רשיון מלגזה ומנוף טלסקופי, זה לקח יומיים ועלה כאלף ש"ח. כעת אני

מחפש קורסים נוספים בסגנון הזה שאפשר לעשות בישראל או באירופה ויעניקו לי הסמכה כלשהי ופוטנציאל תעסוקתי.

הדרישות פשוטות - זה צריך לקחת מקסימום 5 ימי עבודה ולעלות מקסימום 2000 שקלים.

דוגמה למה שאני לא מחפש: קורס מנעולנות שלוקח 4 חודשים, או קורס ברמנים שעולה 4000 ש"ח. אני לא מעוניין

במשהו רציני מדי או יקר מדי ולא הולך לעשות מזה קריירה.

אשמח לקבל רעיונות להסמכות כאלה, תיאורטיים או מנסיון.

בתודה מראש.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

חברים, מי שיכול בבקשה לתת עוד דוגמאות לקורסים כאלה אני אשמח מאוד.

חבל שלא הגיבו לנושא הזה אני חושב שזה יכול לעזור מאוד.

חיילים משוחררים, אנשים שמחפשים הכנסה נוספת.

אשמח לתגובות בבקשה.

תודה רבה.

* ביקשתי מהמנהל falou אישור להקפיץ לפני שהגבתי, מקווה שהכל בסדר.

פורסם

אומנם זה לא קורס מקצועי, אבל אפשר להוציא רשיון לאופנוע ולעבוד בתור שליח. לקח לי פחות משבוע בגיל 16.

מלגזה מומלץ, אבל אין בזה כל כך משרות חלקיות, וגם המון דורשים נסיון מעל לשנה.

פורסם

אפשרי לעשות רישיון לאופנוע בשבוע וזה מאוד מומלץ, שעות גמישות וכסף לא רע.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

רישיון למשאית יניב הכנסה מכובדת יותר, ובתנאים משופרים לאין ערוך מאלה של השליח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה למי שענה לשאלתי בקשר לרישיון לאופנוע. הבנתי שאפשר להוציא רישיון תוך שבוע.

רישיון למשאית - אני בטוח שאתה צודק, אבל זה גם בטוח קשה יותר, ארוך יותר, יקר יותר.

מה שכן, זה שווה יותר. אין ספק.

האם יש לכם עוד רעיונות לקורסים / הכשרות / רישיונות שאפשר להוציא? שטוב שיהיה איך שאומרים?

ברור שאני לא מתכוון לרוץ לעשות כל קורס שיציעו פה, או כל רישיון. ברור שלא.

אבל לשמוע עוד רעיונות, עוד תגובות, לבחור בסופו של דבר מה הכי כדאי עם השיקולים שכל אחד יעשה לעצמו.

אני באמת רואה בנושא הזה כמשהו שיוכל לעזור לאחרים שמחפשים הכנסה נוספת. יכול לתת להם כיוונים, רעיונות.

רק צריך באמת לקבל עוד תגובות.

פורסם

מתעלק קצת על השרשור. למישהו יש ניסיון בשליחויות על קטנוע. יש לי שנה לשרוף מהחיים ואני רוצה לטחון עבודה ולהרוויח כמה שיותר כסף ( רק בארץ ). איך המשכורת במשלוחים?

פורסם

קשה לי להאמין שלנהג משאית גמישות בעבודה כמו לשליח.

מה שכן, אפשר להגר עם הרישיון לקנדה. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
מתעלק קצת על השרשור. למישהו יש ניסיון בשליחויות על קטנוע. יש לי שנה לשרוף מהחיים ואני רוצה לטחון עבודה ולהרוויח כמה שיותר כסף ( רק בארץ ). איך המשכורת במשלוחים?

אל תצפה ליותר מדי כסף. בעקרון זה מינימום.

אם אתה גר באיזור נדיב שנותן טיפים, אז תרוויח קצת יותר.

אחרי שנתיים על קטנוע, מגיל 16 עד הצבא, אני לא חוזר לזה. (3 פעמים התהפכתי, בנס יצאתי ללא פגע)

פורסם
קשה לי להאמין שלנהג משאית גמישות בעבודה כמו לשליח.

מה שכן, אפשר להגר עם הרישיון לקנדה. :)

תתפלא - הרעיון לא בא לי סתם. יש לי שכן שהוציא רישיון על 15 טון לפני האוניברסיטה ועבד בתור "סותם חורים" בכמה חברות בזמנו הפנוי (ואחרי שהוא נהיה מהנדס אלקטרוניקה אז כל פעם כשהוא היה "בין עבודות")

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אפשרי לעשות רישיון לאופנוע בשבוע וזה מאוד מומלץ, שעות גמישות וכסף לא רע.

יכול לקחת שבוע ויכול גם חודשיים, לא כל אחד מסתדר עם זה בקלות. והרשיון עשוי אמנם להיות שימושי ביום מן הימים, אבל לא הייתי בונה עליו בתור עבודה. הסיכון פשוט גבוה מדי.

כן, רק לך תמצא עבודה בתור נהג מתחיל ללא שנתיים רשיון... מה גם שרק להוציא אותו יקח בתחזית הכי אופטימית לפחות חודש וקרוב ל-5K.

פורסם

ואדים תספר מה עשית בסוף? כמה עלה? מרוצה או לא?

אני חושב לעשות קורס מדריכי כדורגל, זה לא קצר ולא זול, אבל כולם בתחום נראים לי אהבלים, וזה גם תחביב שלי מימי קדם. מישהו מכיר?

משכנתא זה קל

פורסם

היי FITCH , הקורס הזה זה קורס בסיסי שייתן לך מקסימום לאמן ילדים במתנס , בלי תקציב ובלי כשרונות גדולים (בדיוק כמו בסרטים הישראליים דוגמת הדילרים).

משום מה מאמנים רציניים הם שחקנים לשעבר , וצריך תעודת חבר בהתאחדות או משהו כזה כדי לצאת לקורס רציני , בדקתי מזמן , קצת מעורפל לי.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...