Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ושוב אחזור ואדגיש כי זו התחושה ממנה יצאתי שהתגברה אף אחרי הטסט, למה צריכה להיות חובה של "מומחה מוסכים" בשביל להתלונן על מה שנראה לי לא בסדר? (גם אם חלק מהעניין מתברר כתקין)

תחושה?!

על סמך "תחושה" (מגובה בחוסר הבנה תהומי של העניין) אתה רושם כותרת משמיצה בפורום, לעיני עשרות אלפי קוראים? על מסך "נראה לי" אתה כבר חורץ דין?

זה לא שבאת לשאול, באת להשמיץ, ועל מה, על כמה עשרות ש"ח, במקרה הגרוע.

זה נקרא אצלך "שיטת מצליח"?

על זה מוציאים דיבתו של עסק רעה, על מים לוישרים???

רד, רד מהעץ וכתוב התנצלות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשובה לבגירה

כמי שמתהדר בזה שהוא שם לב לפרטים למה לא שמת לב להשתלשלות מקרים:

- עושים טיפול יאללה מים לוישרים (לא ציטוט כמובן)

- לא צריך מים לוישרים שמתי כבר

- אומר לפקידה תמחקי, לא היה איזה תור ארוך של אנשים אחרי או טלפונים שיכול להיות שבגלל זה היא שכחה, אבל מילא, נגיד טעות תמימה.

- אחרי שעה כשהוא מוצא עוד דברים לא תקינים (שאין לי מושג נכון לא נכון, מוגזם לא מוגזם אבל ניתן כבוד, לא הלכתי לבדוק ודי צפוי שיש דברים שרק מוסך יכול לראות), שוב - הצעת מחיר "גדולה" יותר ובראשה - המים לוישרים, הערה שלי לאחראי שאמר "בסדר לא לדאוג" הנה מוחקים.

- יוצאת חשבונית (ששם הפקידה אמורה לבדוק מה עשו ואיך לחייב) - עדיין יש מים לוישרים

כלומר 3 פעמים שמתי לב והערתי, אמרו שיסדרו ולא סידרו עד שביקשתי לראות בעיניים שזה נמחק לפני הוצאת כרטיס האשראי,עם כל הכבוד לטעויות תמימות - 3 פעמים? מכאן ההרגשה של שיטת מצליח ולזה לא צריך להיות נסיון במכונאות, לא תקין, נקודה.

וגם תמוהה ש"אי אפשר" לזכות ב-100% בחשבונית על מוצר שלא ניתן והיה אמור להמחק ובכלל לא להגיע לחשבונית (הבנה בהנח"ש דווקא יש לי), כשמחייבים אותך על מוצר שלא ניתן (ואין כוונה לתת) זה לא תקין גם מבחינת החוק, אם לומר בעדינות, ועדיין רשמתי את המילה פלילי במרכאות - שמת לב?

דין פרוטה כדין מאה

נוסיף לזה שהייתה לי ביד הצעת מחיר ורק בחשבונית התווסף תוסף שלא רק לא הסכמתי עליו, אף אחד לא הזכיר את זה בכלל - זה נראה בסדר? - מה תקין פה?

כל הזעם שלך הוא על שורה אחת שנראתה לי לא בסדר ויתכן שטעיתי - מה עם כל השאר?

לא ידוע לי מה אם נהגים אחרים במצבי - אבל מי היה חוזר למוסך שכבר על ההתחלה קורות תקלות כאלו?

כבר ראיתי פה בפורום שאנשים מתלוננים שמוסך X או חברת השכרה/ליסינג רמאית - לא רואה איפה אין לגטימיות להודעה כמו שלי, זה לא ששיקרתי על משהו שלא היה ולא נברא.

לא רואה את הרלוונטיות של גבר או אשה - למרות שמוכרות לי הסטיגמות (וכן בלב יש חשש אם לא קיבלתי יחס שווה, בחרתי שלא להאמין לסטיגמה)

פורסם

בתור לקוח של הרשת אני חולק על מה שרשמת מכיוון שיועץ השירות עובר איתך על פרטי הצעת המחיר

במידה ומשהו לא נראה לך את יכולה לוותר ולא להסכים זה נעשה בשקיפות מלאה וגם מה שלא אהבתי זה שאם

תיזכרי בהודעות הישנות שלך בפורום את תיזכרי שהיית במוסך הזה בקשר לפיוז שרוף במצת ותיקנו לך אותו ואפילו הביאו לך פיוז נוסף במתנה ולא גבו ממך אפילו פרוטה אחת ואת רשמת על המוסך שממש יפה מיצידם והם אדיבים אז תחליטי פעם אחת המוסך נהדר ומצויין ופעם אחרת המוסך לפי מה שאת רושמת הכי גרוע שיש לפי דעתי קחי דברים בפורפוציות ואת יודעת שחודש לאחר שעשו לך בדיקה לטסט המון דברים יכולים לההרס אין מה לעשות זה לא בשליטתך

אז לדעתי ואני גם חושב שלדעת שאר הגולשים בפורום שזה לא לעניין להשמיץ מוסך בצורה כזו

פורסם

אל תמות

זה היה על עוצמת פנסים (זה משתנה תוך חודש?) והנורה של לוחית הרישוי שלמיטב זכרוני לא עבדה גם לפני שהכנסתי את הרכב למוסך, אבל לא חשבתי שזה משהו שחשוב לטסט (או חשוב בכלל)

פורסם

אכן עברו איתי על הצעת המחיר שקיבלתי, לדברים שהופיעו שם הסכמתי (למעט עניין הנוזל לוישרים) אבל הוסיפו אחרי זה דברים שהופיעו רק בחשבונית

בגלל שבפעם הראשונה הם החליפו לי פיוז בלי לבקש תשלום חשבתי שהם מוסך הוגן

פורסם

א.אני לא ימות אל דאגה

ב.לדעתי כביכול הוסיפו לך דברים כנראה את לא מבינה את מה שהסבירו לך ולכן נוצר לך הבלבול

ג.פיזור אורות קורה כשהמנורה כבר עומדת להישרף

כמו שאמרתי קחי דברים בפורפוציה עובדה שאם לא היו עושים לך הכנה לטסט כמו שצריך אז היית נכשלת על דברים יותר רציניים

פורסם
א.אני לא ימות אל דאגה

ב.לדעתי כביכול הוסיפו לך דברים כנראה את לא מבינה את מה שהסבירו לך ולכן נוצר לך הבלבול

ג.פיזור אורות קורה כשהמנורה כבר עומדת להישרף

כמו שאמרתי קחי דברים בפורפוציה עובדה שאם לא היו עושים לך הכנה לטסט כמו שצריך אז היית נכשלת על דברים יותר רציניים

האמת, נמאס לי להגן על עצמי בשרשור הזה

אין פה אי הבנה בכל מה שקשור לנוזל של הוישרים.

אם היו מחייבים אתכם במסעדה/בר על איזה דרינק שיש במבצע (סירבת לקבל ולא קיבלתם) ולא מוחקים אחרי 2 הערות לא הייתם חושבים שזה "שיטת מצליח"? לא הייתם תוהים אם זה קורה גם ליושבים האחרים שמסביב?

למה התווסף לו תוסף שלא היה בהצעת המחיר והוסיפו בלי לשאול? (אי אפשר להגיד שלא השיגו אותי בטלפון כי חיכיתי בחדר ההמתנה)

במקום בו תיקנתי את עוצמת האורות לא החליפו לי נורה אלא "שיחקו" עם איזה חוט (אם היא עומדת להשרף הגיוני לי שמי שתיקן היה אומר לי, לא?), לא טענתי שזה היה משהו כל כך מהותי ולכן גם ציינתי כמה זה עלה.

זה פשוט צירופי מקרים שלחוד הם זניחים וביחד זה כבר יותר מדי

ולגבי ה"אל תמות" - זה היה מכוון למי שאמר שהוא מת מסקרנות.

כשאני רואה משהו ששווה פירגון פרגנתי וכשלא - לא.

ופה סיימתי לחזור על עצמי.

פורסם

רק שתדעי שכיון עוצמת אורות לא קשור לסידור של חוט העשרים שקלים שלך הלכו סתם

ובנימה זו מה שיש לי להגיד לך זה הרבה בהצלחה ועצתי לך היא להיעזר במישהו שמבין ברכבים

כי לך אין שום מושג ומפה הבלבול שלך ובטח העקשנות שלך

וגם הטענה העיקרית שלך לגביי הנוזל שמשות אז גם אם טעו אז מה כל הביג דיל הרי לא היית משלמת על זה

כי מציגים לך את החשבונית לפני שאת משלמת

בקיצור מזבוב

פורסם

תקרא מה היא כותבת.

דחפו לה גם תוסף שמן(ודלק?) בלי לשאול.

זה מה שאותי היה מעצבן..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

טוב שסיימת לחזור על עצמך, ככה אולי תגרמי פחות נזקים למוסך הנ"ל.

צפויים לך חיים קשים מאד במוסכים, אם על 10 ש"ח את עושה כזה עניין. לא ברור לי, זה מוסך שאת היית מרוצה ממנו , לא?

קיבלת שירות טוב, התיחסו אלייך יפה. יודעת מה? גם אם המוסך לקח ממני "עוד" 10 ש"ח על דבר שכלל לא הייתי צריך לדעתי,

אבל אני מרוצה מהשרות והיחס, זה שווה הרבה הרבה יותר מזה. בהצלחה במציאת מוסך "הוגן יותר".

לגבי כיוון עוצמת התאורה, האם זה "תוקן" אצל בעל המקצוע שצמוד למכון? האם מכוניתך אינה חדשה לחלוטין אלא משנתונים יותר מתקדמים? למה לי יש "תחושה" (תחושה כן? לא משהו מבוסס, יחי ההבדל הקטן), שזה ש"נגעו שם בחוט" וסידרו את עוצמת התאורה זה השנור האמיתי שעשו (ועושים) בכל מיני מכונים. הרי גם את לא תתווכחי ותתעקשי לראות בטסט מה בדיוק הבעיה בנורה.

את הרי מתה לעבור את הטסט ולעוף משם כמו כולנו, לא? במיוחד שאת לא מבינה כלום (ולא מתוך זלזול חלילה).

שלוש פעמים ביקשת להוריד את נוזל השמשות ולא הורידו ואת חושבת שניסו עלייך שיטת מצליח? בשביל 10 ש"ח? בהנחה שגם למוסך זה עולה כמה לירות, אז מי ישמע באמת ב"הילוך שישי" ניסו לעקוץ אותך ב5-6 ש"ח.......

אז מה היה כאן?

1. זוכית על המים.

2. חומרי העזר - לא ידעת שזה מקובל.

3. כיוון הנורה - את לא באמת יודעת אם הרכב יצא כך וזה קרה בהמשך, או שבכלל עבדו עלייך במכון.

4. עובדה אחת ידועה - מוסך שקיבלת ממנו שירות מצויין בעבר ושיבחת אותו.

בהצלחה.

ולעומת זאת, על מי שיחפש עכשיו במנוע חיפוש על המוסך יקבל את הכותרת שנתת.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
יש דרך לכתוב את ההודעה שלך וזאת לא הדרך שבה כתבת אותה!

מאחר ואתה לא מבין כלום בתחום, מספרים את השתלשלות הארועים במלואם, מצרפים חשבונית ושואלים האם הדבר תקין?

איך שאתה כתבת את זה, נשמע כאילו עבדו עליך במשהוא בזמן שזה כלל לא קרה.

9 ש"ח ל "חומרי עזר יכול להיות המון, יכול גם להיות מאוד סימלי, בלי שתגיד מה היה שם, חבל שבכלל הזכרת את זה.

שמן מחליפים בכל מקרה (וכאן מתבררת מידת הבורות שלך בעניין).

אתה ניגשת לטסט חודש לאחר שהיית במוסך, למה כ"כ הרבה זמן? על מה הרכב נכשל בטסט? איך אפשר בכלל להתלונן שהרכב לא עבר טסט בזמן שהמשכת לנסוע ברכב במשך חודש שלם? מה כבר תיקנת בטסט ב 20 ש"ח? נורה שרופה, מדבקות זוהרות?

הדבר היחידי שפלילי (צורת ביטוי שלך) פה הוא הוצאת לשון הרע שאתה מבצע למוסך וכולי תקווה שהם ירימו את הכפפה בשביל שהטרנד המגעיל הזה שהתחיל פה יסתיים פעם אחת ולתמיד.

אנשים צריכים להפנים שהם צריכים לעמוד מאחורי הדברים שהם כותבים.

בגירה יקר, מי אתה? מי שמך? האם אתה מהאיגוד של בעלי המוסכים או שמא אתה בכלל מרוויח את לחמך ממוסך "הילוך שישי"?

אתה קורא למוסך להרים את הכפפה ולפעול כנגד חברי הפורום? אינך מתבייש?

זה ברור כשמש שמשהו אינו מתנהל כשורה במסוך זה, אם היה אחרת לא היה מתפרסם דיון בנושא בכל שבוע,

עצם העובדה שרבים הלקוחות אשר יוצאים מן המוסך שבלבם התחושה כי רומו או שמכוניתם הייתה נתונה לעבודה לא מקצועית, נתן להסיק שיש למוסך זה כברת דרך ארוכה לעבור בכדי לשפר את רמת השרות ותודעת השירות של עובדיו.

הערת הנהלה:

מאוחר יותר כתב המשתמש:

אינני קורא הדוק בפורום ולכן יתכן מאוד שעשיתי טעות בתום לב וקישרתי בין שני מוסכים אשר אין בינם שום קשר, מודה בטעותי ומצטער.

בנוסף אני ועוד רבים וטובים נחשפנו בדיון אחר לדבריו של בעל המוסך אשר לא הותיר עלי רושם חיובי והצטייר בפניי כאויב של לקוחותיו וכמי שעושה סלקציה באיכות תיקון הרכב על-פי הכימיה שיוצר עם הלקוח. הדברים שאתה אומר הם חמורים! אינך מחזיק בזכות לדכא ביקורת בריאה, סוף כל סוף לנו הצרכנים יש את הכוח להשפיע ולשנות, לקבל את המגיע לנו, לעמוד על סוף דעתנו מול נותני השירות, לקבל יחס מכבד - כל זאת בזכות ביקורות מסוג אלה כאן על גלי האתר, באינטרנט הגלובלי.

הנך יכול לבקר את הביקורת, לא להסכים אותה, להוכיח שאינה מוצדקת, אבל אינך יכול לבטל אותה בהינף אצבע על המקלדת, אינך יכול לקרוא למישהו לטפל בחבר פורום רק כיוון שהביע את תחושותיו, אתה יכול לשפוט האם הן מוצדקות או לא, אבל אף פעם אל תבטל דעה של אדם אחר.

פורסם

אביתר אני לא חושב שבגירה מנסה לבטל מישהו אבל יש דברים שצריך לקחת בפורפורציות הרי אם המוסך הזה היה כל כך גנב

אז באמת היו מחייבים אותה על הפיוז ועל העבודה שעשו לה ברכב אבל עובדה שלא והוכחה לזה היא שיבחה את המוסך

על השירות והאדיבות אז עכשיו היא מנפחת את כל הנושא הזה בגלל נוזל שמשות

למה היא לא התרעמה על זה שלא גבו ממנה כסף על השירות שעשו לה על המצית ואפילו הביאו לה פיוז נוסף מתנה?

כי ככה הישראלים רק מחפשים איפה להשמיץ ולחפש איפה דפקו אותם

וכן אני לקוח של הרשת הילוך שישי ואני גאה בכך ואני מקבלאחלה שירות ושקיפות מלאה טעויות אנוש יש בכל מקום

אבל בטח שלא יגנבו אותה אמינות זה ערך עליון ברשת הזו

אז שכל אחד יהיה אמיתי אם עצמו ויעשה את החשבון נפש שלו

פורסם
בגירה יקר, מי אתה? מי שמך? האם אתה מהאיגוד של בעלי המוסכים או שמא אתה בכלל מרוויח את לחמך ממוסך "הילוך שישי"?

אתה קורא למוסך להרים את הכפפה ולפעול כנגד חברי הפורום? אינך מתבייש?

זה ברור כשמש שמשהו אינו מתנהל כשורה במסוך זה, אם היה אחרת לא היה מתפרסם דיון בנושא בכל שבוע, עצם העובדה שרבים הלקוחות אשר יוצאים מן המוסך שבלבם התחושה כי רומו או שמכוניתם הייתה נתונה לעבודה לא מקצועית, נתן להסיק שיש למוסך זה כברת דרך ארוכה לעבור בכדי לשפר את רמת השרות ותודעת השירות של עובדיו. בנוסף אני ועוד רבים וטובים נחשפנו בדיון אחר לדבריו של בעל המוסך אשר לא הותיר עלי רושם חיובי והצטייר בפניי כאויב של לקוחותיו וכמי שעושה סלקציה באיכות תיקון הרכב על-פי הכימיה שיוצר עם הלקוח. הדברים שאתה אומר הם חמורים! אינך מחזיק בזכות לדכא ביקורת בריאה, סוף כל סוף לנו הצרכנים יש את הכוח להשפיע ולשנות, לקבל את המגיע לנו, לעמוד על סוף דעתנו מול נותני השירות, לקבל יחס מכבד - כל זאת בזכות ביקורות מסוג אלה כאן על גלי האתר, באינטרנט הגלובלי.

הנך יכול לבקר את הביקורת, לא להסכים אותה, להוכיח שאינה מוצדקת, אבל אינך יכול לבטל אותה בהינף אצבע על המקלדת, אינך יכול לקרוא למישהו לטפל בחבר פורום רק כיוון שהביע את תחושותיו, אתה יכול לשפוט האם הן מוצדקות או לא, אבל אף פעם אל תבטל דעה של אדם אחר.

לא קוראים לי בגירה, אבל אענה בכל זאת:

אל תערבב בין תפוזים לעגבניות. המקרה האחר שהזכרת בדבריך התייחס למוסך אחר שכלל אינו קשור לרשת מוסכי "הילוך שישי", וכל רמיזה לקשר בין שני המקרים הינה בבחינת גרימת עוול לשניהם. בנוסף, במהלך אותו שרשור שנוגע למוסך האחר, התברר כי לפותח השרשור היו פרטים נוספים שלא חשף אותם מיד בהתחלה, ושהיתה להם השפעה מהותית על הדיון. אני לא בא להצדיק את תגובתו של בעל אותו מוסך בשרשור, אבל מצד שני גם הלקוח לא בדיוק היה שה תמים.

לעניין "הילוך שישי":

אולי זה רק אני, אבל מדבריך משתמע שלקוחות רבים שמטפלים ברכבם במוסכי "הילוך שישי" אינם מרוצים, ואף פותחים בעקבות כך שרשורים כאן בפורום באופן תדיר. האם תוכל להראות לכולנו שרשור כזה?

ביקורת בפורום היא דבר לגיטימי כל עוד נצמדים לעובדות ומאפשרים לקוראים לעשות בעצמם את הפרשנות. אם תחפש מספיק טוב, תגלה שגם אני כתבתי אי אילו "פנינים" על אחת מחברות הליסינג שפועלות בארץ. ההבדל הוא שבביקורת שלי ציינתי ביובש דברים שאין עוררין על כך שהם התרחשו, ולא ניסיתי להדביק להם סיסמאות כמו "פושעים!" או "חבורת רשלנים שאין כדוגמתם!".

יחי ההבדל הקטן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
האמת, נמאס לי להגן על עצמי בשרשור הזה

.

לפתוח את הפה ולתקוף בשרשור הזה את מצטיינת אז רצוי לפתח את אותה היכולת בהגנה. 

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
לא קוראים לי בגירה, אבל אענה בכל זאת:

אל תערבב בין תפוזים לעגבניות. המקרה האחר שהזכרת בדבריך התייחס למוסך אחר שכלל אינו קשור לרשת מוסכי "הילוך שישי", וכל רמיזה לקשר בין שני המקרים הינה בבחינת גרימת עוול לשניהם. בנוסף, במהלך אותו שרשור שנוגע למוסך האחר, התברר כי לפותח השרשור היו פרטים נוספים שלא חשף אותם מיד בהתחלה, ושהיתה להם השפעה מהותית על הדיון. אני לא בא להצדיק את תגובתו של בעל אותו מוסך בשרשור, אבל מצד שני גם הלקוח לא בדיוק היה שה תמים.

לעניין "הילוך שישי":

אולי זה רק אני, אבל מדבריך משתמע שלקוחות רבים שמטפלים ברכבם במוסכי "הילוך שישי" אינם מרוצים, ואף פותחים בעקבות כך שרשורים כאן בפורום באופן תדיר. האם תוכל להראות לכולנו שרשור כזה?

ביקורת בפורום היא דבר לגיטימי כל עוד נצמדים לעובדות ומאפשרים לקוראים לעשות בעצמם את הפרשנות. אם תחפש מספיק טוב, תגלה שגם אני כתבתי אי אילו "פנינים" על אחת מחברות הליסינג שפועלות בארץ. ההבדל הוא שבביקורת שלי ציינתי ביובש דברים שאין עוררין על כך שהם התרחשו, ולא ניסיתי להדביק להם סיסמאות כמו "פושעים!" או "חבורת רשלנים שאין כדוגמתם!".

יחי ההבדל הקטן.

אינני קורא הדוק בפורום ולכן יתכן מאוד שעשיתי טעות בתום לב וקישרתי בין שני מוסכים אשר אין בינם שום קשר, מודה בטעותי ומצטער.

ובקשר אליך אלעד יקר, במקום לפאר עצמך ואת יכולת העברת הביקורת המפותחת שלך, לא נגעת בעניין המרכזי בהודעתי הראשונה. אני קורא לסובלנות ולמקום לכל אחד להביע את תחושותיו, בסופו של תהליך כולנו נרוויח מזה, הצרכנים, אולי נזכה לקבל יחס ושירות טוב יותר בעקבות הכוח הרב שצובר האינטרנט ככלל והפורום הזה בפרט אשר יעמוד לנגד עיניהם של נותני השירותים בזמן עבודתם.

איני קבוע אם המבקרת צודקת או טועה, אף אחד מאיתנו לא יכול לקבוע, אך אני מבקש מכם חברי הפורום לנצל את הבמה הזאת כדי ליצור כוח בעל השפעה אך לעשות זאת בזהירות, גם מצד המבקרים וגם מצד המבוקרים.

• תוכן חדש...