Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אשמח לקבל את העצות שלכם בנוגע למערכת.

מנחת: איכותי.

מונובלוק: שינצל את המקסימום מהסאב, חשוב מאוד שיהיה אמין ולא יכנס לפרוטקשיין, ולא יתחמם ייתר על המידה.

סאב 12" כולל תיבה/ בניה אישית: מחפש סאב אחד, עקב חוסר מקום, רוב הזמן הוא לא יהיה באוטו, שיהיה פאנצ'י, חשוב שיירד נמוך מאוד, ובקיצור שלא יישב בבגאז' ליופי.

משהו עוצמתי, חזק וגם מדויק, חשבתי על CVR12 Kicker, או VMAX122 Cerwin Vega, למרות שלא שמעתי אותם, רק CVR כפול שמעתי.

מתאם לUSB: שאוכל לחבר דיסק און קי בקלות עם שירים/ סרטים למינהם...

זוג מסכים למשענות ראש: לשימוש יום יומי, הסרט/ קליפ שאני ישים בר"ד יופיע במסכים מאחורה.

רכב: הונדה סיוויק צורה חדשה.

אני שומע הכל חוץ מאולי רוק כבד\ ואופרה..

תקציב 5K גמיש קצת, לא פתוח ליד שניה, לא כולל התקנה וחיווט.

אם אפשר תשובות מפורטות, תודה.:arrow:

33586_10150096200402926_769062925_7351285_1746787_n.jpg

פורסם

לא כ"כ הבנתי מה אתה מבקש?

המלצות למנחת מונובלוק וסאבוופר?

או בנוסף לכל אלה גם חוות דעת ל-HU ומסכים למשענת הראש? אם כן, התקציב כולל גם שני אלה?

פורסם

לא ביקשתי ייעוץ זוגי, אלא ייעוץ לרכיבים למערכת, תודה.

עריכה: בזוזית אני רוצה לדעת אם נכנס בתקציב המסכים, אם לא אני יעשה את זה אח"כ, והרדיו נשאר מקורי כמו בתמונה.

פורסם

המנחתים המומלצים הם:

אודיסון

ג'נסיס

PAC

מה אתה מחפש בסאב?עוצמתי,איכותי שילוב של שניהם...

לפני שנמליץ לך על מונו אתה צריך לבחור קודם סאב.

בשיפוצים...

פורסם

מה המחיר של מנחת?

מבין השלושה יש אחד שאתה ממליץ עליו במיוחד? או שההבדלים זניחים?

סאב - אני מחפש שילוב של שניהם, עם דגש קטן לכיוון העוצמה.

תודה.:-)

פורסם

מנחתים של אודיסון וג'נסיס עולים בסביבות ה 500-700 ש"ח.

סאב- כדאי מאוד לשמוע ורצוי ברכב כמה שיותר קרוב לרכב שלך (4/5 דלתות, מיני/מנהלים וכו').

ומזה חזק ומדויק? אתה חייב לקבל רפרנס כדי להחליט, אני מכיר אנשים שפירלס חזק להם וכאלו שהאבוק לא חזק להם.

הרץ ES300 הוא סאב זול שנהנה משני העולמות. יש מי שיגיד שהוא חזק ומדויק ויש מי שהוא יגיד שהוא לא מספיק חזק ולא מספיק מדויק. ממליץ לך לשמוע ותראה אם אהבת.

אתה נשאר עם הרמקולים המקוריים של הרכב ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ערב טוב,

הבנתי אותך, ייצא לי לשמוע רק CVR כפול, אני לא יודע איך בודד נשמע.

אצתרך לשמוע עוד סאבים למינהם.

סה"כ אני מרוצה מהמקוריים אבל, אני מחפש עוד עוצמה בעיקר בתדרים הנמוכים בחלק האחורי של הרכב.

נגיד ובחרתי ב CVR, איזה מגבר תשדך לו?

פורסם

תקציב 5K גמיש קצת, לא פתוח ליד שניה, לא כולל התקנה וחיווט.

זה לכל הרכיבים,אין לי תקציב ייעודי לכל רכיב בנפרד.

מנחת: 500-700 נותר בערך 4.5K

סאב:

מגבר:

• תוכן חדש...