Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבלני בניה נא להתפקד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דפוק על הקירות, זיהית קיר בטון ?

לרוב לא נוגעים בקיר כזה מכיוון שהוא קיר תומך בבניין.

יש מצבים שבהם ניתן לקצר מעט קיר תומך אבל בשביל זה אתה צריך באמת שיבוא בעל מקצוע לבניין ויבדוק פיזית במקום ולא בהתכתבות על גבי פורום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה נשמע מעבר לשבור קיר קטן בשביל דלפק, אני מציע בחום להזמין בעל מקצוע על מנת שלא לגרום לנזק בקנה מידה גדול מאוד.

אלו לא מקרים שלוקחים עליהם ריזיקה.

פורסם

איפה בדיוק הוא ימצא בעל מקצוע נורמלי בישראל? :roll:

שאלה לפותח השרשור - האם אתה בודק אופציות בנוגע לדירה שלכם בנתניה, זאת שאני מכיר?

אם כן, אז הבנתי שהשכן בקומה מתחתיכם עשה שיפוץ מקיף לדירה שלו והפך אותה מ-3 חדרים לשניים + תוספות.

למיטב ידיעתי, הבחור בקיא בתחום הבניה, מקושר היטב לקבלנים שונים ומן הסתם עשה שיעורי בית לגבי השיפוצים

שהבניינים הישנים האלה מאפשרים. אולי שווה לכם להתייעץ איתו.

פורסם

כמובן שלפני שאני אתחיל את העבודה אני אפנה להתייעצות מקצועית.

בינתיים הצלחתי לזהות את העמודים, איך אני מזהה חגורות?

תודה

פורסם

חגורה זה בטון, דפיקה תניב רעש עמום, דפיקה על בלוקים מניבה בד"כ רעש חלול יותר, דפיקה על גבס תעשה חור בקיר :)

אבל זה דבילי מאוד, אני ממליץ בחום להשיג תוכניות, אני לא יודע אם העיריות בארץ מחזיקות תוכניות של בתים בשטחם.

haters will hate

פורסם
אני לא יודע אם העיריות בארץ מחזיקות תוכניות של בתים בשטחם.

תוכניות הרישוי של העיריה בקנ"מ 1:100, וכוללות סכימה של השלד. אין להסתמך עליהן.

תוכניות ביצוע 1:50 יש לאדריכל / מהנדס / קבלן.

עליהן ניתן להסתמך, וגם אותן צריך לאמת בשטח, למקרה שבוצעו שינויים / אלתורים / הפתעות שלא לפי התכנית.

אם מדובר בבנין חדש, בקירות פנימיים בעובי 10 ס"מ - אין עמודים או קירות נושאים. אלו יהיו עבים יותר מהקיר ויראו כבליטה.

בכל מקרה - אל תסתמך על חוש השמיעה שלך, לא על גלאי מתכות, ולא על תוכניות מפורטות. הבא מהנדס / בעל מקצוע שיוודא לפני הריסה שאין אלמנטים קונסטרוקטיביים בקיר שאתה מתכוןן להרוס.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה רבה, הצלחתי לזהות בערך איפה כל דבר ממוקם ותכנון ראשוני יש.

כמה אמור לעלות להביא בנאדם שיבדוק מדוייק ויגיד מדוייק מה בטוח אפשר לשבור ומה לא?

תודה

• תוכן חדש...