Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בימים הקרובים אני רוצה להביא מערכת קומפלקט לאוטו (פיג'ו 206) זה כולל הכל, רדיו דיסק, מגבר, סאב, קומפוננטים ורמקולים אחורים 6X9

התקציב שלי הוא 2800 שקל להכל יש אפשרות להוסיף עוד קצת אבל תלוי עם זה שווה את זה, בעיקרון חשבתי להביא מערכת בסיגנון הזה אשמח לקבל חוות דעת.

רדיו דיסק - Pioneer DEHP4050UB (להביא מחבר שמוכר ב400ש'ח)

מגבר - Mac Audio MPX4500 - ב940ש''ח

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=597619

סאב - TSW308D4 Pioneer 12'' 1400W 400RMS - ב400ש''ח

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746929

קומפוננטים - (אין לי מושג מה הגודל של הרמקולים הקידמים אצלי בפיג'ו 206 אבל נראלי זה 6.5, עם מישהו יכול לבדוק לי אני אשמח)

PULSE 6 Morel - ב420ש''ח

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=23401

רמקולים אחורים - GTO938 JBL 6X9 300W 100RMS - ב343ש''ח

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729845

תיבה - 150ש''ח

קיט התקנה - 150ש''ח

בקיצור יצא משהוו כמוו 2800שקל על כל המערכת הזאת, אשמח לקבל חוות דעת על הכלל.

תודה רבה לכולם!

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

התכוונתי ללקנות אבל לא משנה, בקשר להתקנה כנראה שחבר שלי יתקין לי את כל המערכת עדיין לא סגור על זה.

הייתי יחסית סגור על המגבר MPX שמעתי ביקורות טובות עליו אשמח לדעת למה אתה ממליץ דווקא ללכת על Z4200 הרי הוא קצת יותר חלש וההפרש בינהם הוא כולה 60שקל.

תודה על התגובה המהירה.

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

יש מגברים יותר מומלצים, כמו ה JBL GTO1004, HERTZ HE4, PG OCTANE 8.0.4 ועוד כמה אולי.

הם עולים סביב ה- 1000 שקל וכולם אני אישית אעדיף על המאק אודיו.

הטמפו/פולס- אחלה קומפוננט

סאב- הייתי הולך על משהו יותר איכותי מפיוניר.

אחוריים- ה JBL טובים למחירם, המורל עדיפים בהרבה אם אתה יכול להוסיף את המעט.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תודה על התגובה פשוט אני כבר על סף קנית המערכת ועדיין מתלבט והמגבר זה הבעייה העיקרית תאכלס אני צריך מגבר טוב שיגביר לי את הקומפוננטים, רמקולים אחורים ואת הסאב לא צריך יותר מי זה, אולי עוד אופצייה לעתיד הרחוק להביא עוד סאב ורמקולים לדלתות האחוריות.

בקשר לקומפונטט אני כבר סגור נלך על טמפו או שיש לי עוד אופצייה ללכת על רוקפוקד.

וסאב אני גם מתלבט בין הJBL לפיונר פשוט הJBL מגיע בהספק נמוך יותר אבל שמעתי מלא תגובות טובות עליו.

פורסם

סאב שכתוב עליו 400W לא ייתן לך יותר עוצמה. העוצמה טמונה קודם כל ביכולת של המגבר לספק את הוואטים האלו, אם המגבר שלך, JBL למשל, מפיק 300 RMS, זה לא משנה אם הסאב יכול לספוג 300 או 400, כי המגבר נותן רק 300, אז כל עוד הסאב לא מהווה צוואר בקבוק ליכולת המגבר בגישור- אין חשש.

מה גם שעוצמה סופית תהיה תלויה בעוד כמה דברים חוץ מוואטים, ביניהם נתון הנצילות והתיבה שבה תבחר לשים את הסאב, כאשר יש כאלו שיגרמו לסאב להיות מדויק, ואילו אחרות יגרמו לו להישמע חזק.

קדמיים ואחוריים- שוב, הייתי ממליץ על הטמפו.

סאב- אם יש בידך את האפשרות להוסיף מעט- נסה לקחת את ההרץ ES300 או ID12. יש גם גראונד זירו מסויימים שהם לא רעים מבחינת השילוב של עוצמה ואיכות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אם אתה רוצה להגביר את הקומפוננט, 6X9 וסאב לא תוכל לעשות את זה עם מגבר 4 ערוצים, תצטרך מגבר 5 ערוצים...

אני דווקא הייתי מוותר על 6X9 ומשקיע יותר בקומפוננט ובסאב אבל זאת החלטה שלך :-)

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

פורסם

מסכים עם JUBAKA.

במערכת עם סאב , 6X9 דיי מיותר.

עדיף להשקיע הסאב וקומפוננט טוב יותר.

לגבי הרכיבים סרול הביא לך את האפשריות הכי טובות שיש בתקציב שלך.

פורסם

אני אתן לך דוגמא מאצלי.

היו לי 6X9 כבר לפני שהרכבתי מערכת, קניתי מגבר 4 ערוצים ואליו חיברתי את הקומפוננט והסאב ואת האחוריים ישירות לר"ד.

פורסם

טוב עכשיו הזמנתי בנייתים את הרמקולים האחורים של JBL בקשר לסאב וקומפוננטים עדיין לא סגורר

פורסם

וואו הזמנתי את הרמוקלים של גייביאל והם תוך יום אחד הגיעו עליי עם משולח עד הבית למרות שהיה רשום שהרמקולים צריך להגיע עד 14 ימי עסקים. באמת אחלה של חנות.

בקיצר חיברתי היום את הרמוקלים הם ממש מפציצים ולא עושים את הרעשים המגיעילים האלו כשאתה מעלה את העוצמה מעל ל30. הצליל נקי וחד למרות שיש לי רדיו דיסק לא משהו בכלל של סוני שאפילו אמפיי שלוש אין לו.

עכשיו אני חושב לקנות בסופ'ש סאב של קיקר CVR12

אבל בקשר למגבר עדיין לא יודע מה כדאי לקחת, אני צריך שינצל את סאב והקומפוננטים של מורל כמו שצריך וזהו.

מה הייתם ממליצים לקחת?

• תוכן חדש...