Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס קומפרסור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לקבל מידע על מרצדס קומפרסור c-200 w(203) 2001-2007 מבחינת:

- צריכת דלק

- אמינות

- אורך חיים

- מחלות של דגם זה

פורסם

בשנת 94 מרצדס היו בראש סקר שביעות הרצון בארה"ב, ב 2004 הם היו 9 מהסוף.

לאבי יש c 240 2002 . אני מכיר מרצדסים מכל הדורות, וזו הגרועה ביותר בהפרש עצום. כשהיא בסדר היא נוסעת נחמד מאוד אבל זה לא קורה הרבה.

רשימה חלקית: איכות הרכבה גרועה מאוד, פלסטיקיאדה דקה ושבירה, תקלות מכל סוג ומין שרובן קשורות לאיכות חמרים, צמות חשמל מתפוררות (!) וגורמות לקצרים, חיישנים ומחשבים הולכים אחד אחרי השני (ועולים כאילו זה...מרצדס) זרועות מתלה קדמי לא מחזיקות מעמד (החלפות תכופות מאוד) והרשימה ארוכה ו"מפוארת"

יש טענה שמשנת 2008 האיכות השתפרה, לפי מה שאני רואה ושומע זה די מינורי. בכל מקרה דור שנות ה 2000 הוא הדור הגרוע ביותר מבחינת איכות של מרצדס, כשמרצדס עצמם הודו שהם ניסו לחסוך. התוצאה גרועה מאוד. המלצה שלי, אל תתקרב אלא אם כן יש לך כיס עמוק מאוד ו/או עצבים חזקים.

בהצלחה

• תוכן חדש...