Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שנאמר אין ממש קשר בין הרכבים שציינת חוץ מפוזה.

ה-MX5 NB עושה 7.8 למאה ובערך 7.5 למאה ל-NC.

האחזקה של ה-BMW והאלפא אמורה להיות יקרה (לא יודע מנסיון, ככה אומרים).

לפי ת'רד של בחור בשם אייל, האחזקה של גולף GTI, לא יקרה במיוחד, אפילו זולה. מדובר גם ברכב שלא קשה מדי לנסוע בו מהר (בניגוד למיאטה ול-BMW) שמצריך יכולת, אלא אם אתה משאיר את הבקרת אחיזה.

אבל לגולף אין יותר פוזה מגולף רגילה.

אם מה שמעניין אותך זה ספורטיביות נטו, אז המיאטה.

אם מה שמעניין אותך זה פוזה נטו (בשביל נשים), אז ה-BMW. אלפא, קרייזלר ו-VW לא אומרות לנשים יותר מדי.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
Niv, מההכרות שלך עם הרכב הרגשת שהיה חסר לך כח? איך הרכב מבחינת אחיזצ כביש והתנהגות? מבחינת צפיפות זה לא פקטור אצלי כי אני לא בעל משפחה ורוב הנסיעות עם הרכב יהיו רק אני.

ממה שאתה זוכר מה הייתה צריכת הדלק של הgt שהייתה ברשותך?

לגבי שיפורים מישהו יודע אם ניתן להלביש על הרכב ואם כן עד כמה זה יהיה אפקטיבי במנוע הנל?

לגבי הgeneral turbo זה הראשי תיבות הכי קרובות שהצלחתי לחשוב עליהם..

הרכב לא מטוס אבל המנוע מספק, צריכת דלק מחוץ לעיר 1/13 בתוך העיר קרבי 1/6-7

אני חוזר שוב תקנה אני מבטיח שלא תתחרט.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

רק לי נראה מוזר שהמחיר של הרכב הוא בסביבות ה85 אלף שקל? ממה שראיתי ביד 2, רוב המחירים נעים מעל ה100K וזה לשנתון 2006.

פורסם

לפי מה שאתה כותב את מחפש יותר כוח ומספריים יבשים מאשר פאן מנהיגה, לכן VW אכן יענו לך על הצרכים האלה.

לפי דעתי דף נתונים זה לא הכול והייתי מעדיף Mx-5 מהנה מרכב שיש לו 200+ כ״ס ולא מתנהג.

500Abarth כתב לך סיכום די ממצה חוץ מהמזגן שלדעתי מצויין, לדעתי תסע עלייה תבין לבד אם היא בשבילך או לא.

שיפורים יקרים להחריד והעלות תועלת לא בשמיים.

דבר נוסף שהייתי בודק זה למה המחיר כול כך נמוך, 2.0 נשכרת סביב ה15 פחות הכול תלוי במצבה.

הייתי בודק ספר טיפולים מלא, אחת לא מטופלת תכנס עמוק לכיס.

אני אישית משוחד לחלוטין (נוסע על GT 3.2 ) ונהנה כול יום מחדש אבל חשוב מאוד לבדוק את העבר שלה.  

פרטים נוספים תוכל למצוא בפורום של אלפא רומיאו שם יש הרבה אנשים שבעלים של אחת בהווה/עבר

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

לא יודע אם מדובר על אותו הפרסום אבל באתר של אוטודיל היה פרסום לGT 2007 במחיר של 85K במקום 135K.

שמתי צעדיי לאוטודיל דבר ראשון על הבוקר,בהתחלה הנציג גמגם משהו על גיר שהוחלף,אמר לי חכה 2 דקות יצא לכמה דקות וחזר,ובאורח פלא לאחר דקה הוא אומר לי בוא תראה אין מחיר כזה באתר.אחרי שהוא הודה שגם הוא ראה את המחיר הוא נשאר ללא תשובה ורק חיפש לחפף אותי תוך כדי שהוא מתפנה ללקוח אחר. לי אישית לא היה כוח להתעקש על הנושא והלכתי משם.

כנראה שהיה מדובר בטעות,בכל מקרה עסקה כזאת לא הייתי מבצע בלי לבדוק בציציות.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

השרשור הזה בהחלט מעורר לי את בלוטות החשק שוב.

אם היא היתה ידנית,

במחיר הזה הייתי מאחסן אותה לנסיעות סופשבוע.

לבעלים של ה3.2,

יש מצב שאתה מוכר אותה:)?

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם
לא יודע אם מדובר על אותו הפרסום אבל באתר של אוטודיל היה פרסום לGT 2007 במחיר של 85K במקום 135K.

שמתי צעדיי לאוטודיל דבר ראשון על הבוקר,בהתחלה הנציג גמגם משהו על גיר שהוחלף,אמר לי חכה 2 דקות יצא לכמה דקות וחזר,ובאורח פלא לאחר דקה הוא אומר לי בוא תראה אין מחיר כזה באתר.אחרי שהוא הודה שגם הוא ראה את המחיר הוא נשאר ללא תשובה ורק חיפש לחפף אותי תוך כדי שהוא מתפנה ללקוח אחר. לי אישית לא היה כוח להתעקש על הנושא והלכתי משם.

כנראה שהיה מדובר בטעות,בכל מקרה עסקה כזאת לא הייתי מבצע בלי לבדוק בציציות.

אנחנו מדברים על אותו הרכב, גם ממני הנציג פתאום התחיל להתחמק ולחזור בו אחרי שאמר לי שזה מחיר מציאה ומחיר מטורף והרכב הוא עסקה מעולה בתמורה למחיר.

דיברתי עם הבעלים הקודמים של הרכב, הוא אמר לי שלא הוחלף שום גיר שהוא היה ברשותו שנה והוא עשה כ15k קמ עם הרכב ומאוד נהנה, הוא פשוט נכנס לאוטודיל ועשה טרייד למשהו גדול יותר.

יש אופציה חוקית לחייב אותם למכור את הרכב במחיר שדובר עליו (יש לי 2 עדים שהיו איתי בסניף ושמעו אותם אומרים את המחיר הנל) וגם יש את הפרסום בעיתון האחרון שמצוין שם המחיר 85k שח

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

בשביל לקבל את הרכב ב85K תצטרך לרכוש אותו במחיר מלא ואז לתבוע את ההפרש לפי הפרסום שלהם באתר.

זאת דעתי לפחות.

אם תחכה והרכב תקין משהו אחר יקנה אותו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

במידה ואתה רוכש את הרכב ולא מבצע עסקת טרייד,אז אתה צודק,ואני מקווה בשבילך שבאמת תקבל את הרכב במחיר הנ"ל.במחיר הזה זאת עסקה מעולה במידה והרכב באמת במצב תקין. אשמח לשמוע עדכונים בנושא אם באמת החלטת להתעקש איתם כיצד זה הסתיים.שיהיה בהצלחה.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

ערב טוב חברים,

עשיתי סיבוב על הרכב, לא ממש התחברתי אליו מבחינת הנסיעה (הגיר בעיקר) ועיצוב הפנים של הרכב.

בחור אחר שהגיע 15 דק אחרי התלהב מהרכב ורכש אותו, 85,900 שח זה המחיר שהוא שילם, לפי מה שהבנתי הוא הרגיש שעשה עסקה כדאית מאוד מבחינת המחיר.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם
ערב טוב חברים,

עשיתי סיבוב על הרכב, לא ממש התחברתי אליו מבחינת הנסיעה (הגיר בעיקר) ועיצוב הפנים של הרכב.

בחור אחר שהגיע 15 דק אחרי התלהב מהרכב ורכש אותו, 85,900 שח זה המחיר שהוא שילם, לפי מה שהבנתי הוא הרגיש שעשה עסקה כדאית מאוד מבחינת המחיר.

זה לא עסקה כדאית זה עיסקת השנה

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...