Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

טוב אז חשבתי ללכת על הקלריון cz500 כי הוא גם תומך באייפון ויש לו בלוטוט שזה אחלה דבר.

לגבי רמקולים, אני לא מחפש משהו מטורף. רוצה מערכת סבבה לא מטורפת.

הhu עולה בערך 800 ש"ח ככה שנשאר לי 1700 לקומפוננט.

השאלה שלי היא האם אני חייב מגבר או שהרדיו דיסק יכול לעשות את העבודה מספיק טוב.

והאם קומפוננט טוב יכול לתת תחושת בס מספיק טובה.

בנתיים אני מעדיף להתחיל עם קומפוננט ורדיו דיסק ואח"כ אם אני אראה שאפשר לשפר אני אוסיף מגבר וסאב אבל זה רק אחרי כי כרגע אין לי כסף.

חג שמח

פורסם

אני שואל שוב, אולי השאלה לא כ"כ ברורה.

אני רוצה לשדרג את המערכת ברכב שלי.

חשבתי ללכת על הקלריון cz500 כי הוא הפאנל במחיר הכי טוב שמצאתי שכולל בתוכו תמיכה באייפון ושיש לו בלוטוט.

לגבי הרמקולים אני חושב ללכת על המורל הייבריד 6 (http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=23399)

ערכה גסה - יש לי בנתיים כסף לקנות את שניהם, ללא מגבר או סאב.

עכשיו,

יש לי כמה שאלות.

א. האם אני אגיע לאיכות גבוה עם הרמקולים האלו כשהם לא מוגברים עם מגבר אלא רק עם הHU.

ב. על איזה מגבר אתם ממליצים לי בהשוואה לרמקולים האלו ומה הטווח מחירים של מגבירים ברמה הזו.

ג. האם בכלל עדיף לי לקנות רמקולים פחות טובים כמו הדוטק אוביישן 6 או משהו בסגנון ולקנות בנוסף מגבר?

אני לא מחפש משהו מטורף, סה"כ רוצה לשמוע טוב בווליום לא פסיכי ושתהיה מערכת נחמדה באוטו.

יש לי סביב ה-2000 ש"ח כשאולי אני אוכל להתגמש לקצת יותר אם יהיה לי את כל הדברים שאני צריך לקנות מולי.

פורסם

אתה לא תוכל לנצל כמו שצריך את ההיבריד עם הגברה מהHU. אתה סתם תתבאס.

לדעתי הדוטק אוביישן הוא אחלה סט. (אני אישית מאוד אוהב את הצליל של מורל ושמעתי את שני הסים).

במיוחד שאתה לא רוצה להפציץ ולהגיע לרמות שקשה להגיע אליהן. לדעתי תרגוש את הדוטק אוביישן ותקנה מגבר בהתאם.

אתה יכול לקנות מגבר 2 ערוצים ולהישאר ככה, למרות שאני חושב שעדיף לך לקנות מגבר 4 ערוצים שהוא כבר נחשב טוב (כמו רוקפורד R3004 למשל) ובעוד זמן מה שייתאפשר לך להוסיף סאב שישלים לך את כל הססאונד.

פורסם

אם נישאר לך 2000 ש'ח תקציב שזה כולל התקנה + מגברים + קומפוננט ..

אתה יכול להוציא משהו טוב ,

* קומפוננט ב 500 ש'ח .

* מגבר סביר עד 800 ש'ח .

* התקנה ב 500 ש'ח .

אני מאמין שישאר לך משחק לשחק ברכיבים ..

אתה תוכל להוציא איכות סבירה מינוס בשימוש בלי מגבר אלא מההגברה המקורית של הרדיו דיסק

אבל שוב לא תהנה מהאיכות .

קומפוננט סביר ב 500 ש'ח זה רק מורל, אני אישית לא אוהב את הצליל שהוא מפיק לא יודע למה .

• תוכן חדש...