Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מנוע ספייר לחיפושית ,עמד 10 שנים לפני חודשיים הניעו אותו שקניתי אותו ל2 דקות ומאז הוא לא עבד ,הוא כרגע עומד אצלי בחצר מכוסה בניילון ,אני מדי פעם מזיז מעט את הפולי ימינה שמאלה ואת הקרבורטור שמתי במצב של צוק סגור לגמרי .

אני מעוניין לשמור עליו כמה שיותר טוב למרות שעמד 10 שנים ככה בלי שום טיפול...

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לא -קניתי 2 מנועים ,אחד מורכב והוא במצב חדש ,השני זה זה שבחוץ והוא יעמוד לפחות כמה שנים טובות אני מאמין ולכן אני רוצה לשמור עליו כמה שאפשר.

שוב -שתי המנועים עמדו 10 שנים בלי שום טיפול והניעו כמו גדולים ועובדים ,השאלה היא האם לעשות משהו או פשוט להשאיר אותו מכוסה ככה?

חיפושיות 73-74

פורסם

פרק את הפלגים,הזלף כמות נכבדה של שמן מנוע לכל צילנדר,סובב את המנוע סיבוב שלם והוסף שמן לציל', סגור את הפלגים.

אם יש לך קומפרסור אוויר ומיכל התזה,(יש לקנות נוזל סיליקון בחומרי בניין) התז על כל חלקי המנוע מסביב.

אפשר גם לקנות ספריי מוכן באביזרי רכב.(הסיליקון דוחה מים וקורוזיה)

כסה את הקרבורטור בשקית ניילון וסגור עם גומייה(למניעת כניסת מזיקים).

אטום את פתחי האגזוז גם כן.

לאחר שהכל משומן היטב כסה את המנוע בבד כותנה או ברזנט אם יש ברשותך ומעליו ניילון, קשור שלא יעוף מהרוח.

את המנוע רצוי לשים על משטח עץ שתהיה זרימת אוויר מתחתיו ושלא יצטברו מים .

בהצלחה

ערן

פעם הייתי קופץ מהגשר ואז מתחיל לבנות את הכנפיים

אני עדיין כאן,אז בטח הצלחתי לא רע...:roll:

היום כבר בגרתי..אני מייבא כנפיים מאיביי :wink:

פורסם

תודה רבה!

אני יעשה זאת ,המנוע עמד 10 שנים על האדמה ולא קרה כלום!!

בכל מקרה הוא כרגע על עגלת אלומיניום והבלוק מנוע זה מגנזיום אז מבחינת חלודות אין בעיה ...

אני יכסה פתחים וישים שמן בבוכנות.

כדאי לקנות שמן זול ולמלא עד הסוף שהמנוע יוצף בשמן?

חיפושיות 73-74

פורסם

גם מגנזיום נאכל בסופו של דבר!!!:lol:

כמובן שכמה שיותר שמן עדיף,כל חלק שיהיה טבול בו לא יתחמצן.

פעם הייתי קופץ מהגשר ואז מתחיל לבנות את הכנפיים

אני עדיין כאן,אז בטח הצלחתי לא רע...:roll:

היום כבר בגרתי..אני מייבא כנפיים מאיביי :wink:

• תוכן חדש...