Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסלול סופר מוטו בנגב...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

השבוע עברתי במקום שבו היה פעם מסלול קרטינג בב"ש (אזור מרוחק מהעיר וללא בניינים שכנים ושאר מפריעים...) ולהפתעתי גיליתי שלמרות שהמסלול לא פעיל כבר שנה + -

המקום פתוח לחלוטין מסומן .... מדובר באספלט חדש לחלוטין ובמסלול גדול יחסית

שבו תוכלו להתאמן ללא כל הפרעה וללא כל חשש שאנשים יזמינו משטרה מכוון שאין שם אף אחד ....

פנו אלי לפרטים נוספים.....

יוני

החיים קצרים תן בגז...!!!!!

פורסם
שלום לכולם

השבוע עברתי במקום שבו היה פעם מסלול קרטינג בב"ש (אזור מרוחק מהעיר וללא בניינים שכנים ושאר מפריעים...) ולהפתעתי גיליתי שלמרות שהמסלול לא פעיל כבר שנה + -

המקום פתוח לחלוטין מסומן .... מדובר באספלט חדש לחלוטין ובמסלול גדול יחסית

שבו תוכלו להתאמן ללא כל הפרעה וללא כל חשש שאנשים יזמינו משטרה מכוון שאין שם אף אחד ....

פנו אלי לפרטים נוספים.....

יוני

דווקא נשמע מעניין - הוא מגודר ? (הבנתי שהוא "פתוח", אבל האם מדובר על שער פרוץ או ממש בהעדר גדר?)

קרוב למקום ישוב כלשהוא ?

לכביש כלשהוא ?

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
יהיה פחות נחמד כשבני דודינו ישימו עין על הכלים.

המודה החדשה ברהט

קצת יחסי אנוש מפותחים, וכמה כיסים פתוחים, ותוכל למצוא הרבה מקומיים שישמרו לך על האופנוע :)

"when u don't know where ur going, any road will take u there"

פורסם

החברה בדרום לא מצליחים לשמור על עדרי הצאן שלהם אז על האופנועים שלנו הם

יצליחו בטוח אני ראשון!!!!!!!!!! :(

פורסם

באיזה איזור המסלול הזה נמצא (אני באר שבעי) ידוע לי על מסלול מוטוקרוס

אבל סופר מוטו לא ראיתי עדיין באיזור הדרום

פורסם

לשאלתו של כרובי האם יש שער פרוץ או שאין כלל גדר

והיכן בערך ממוקם המסלול???

זמן נסיעה מהמרכז?

אורך המסלולו?

אופנועים-"תהנה היום כי אולי תמות מחר,אבל לא יותר מדי כי אז תמות היום.."-guysta

פורסם

- מדובר כמו שאמרתי במסלול קרטינג שננטש לאחר שהעסק פשט רגל...

- אין כל ישוב או בתים במקום כך שהרכיבה שם לא תפריע לאף אחד...

-ישנו כביש גישה עד למסלול...

-מדובר בשער שהושאר פתוח והמתחם עצמו מגודר למרות שניתן למקם תצפיתן לעבר הכביש ולצפות ניידות למרחק של 500 מ'

- מדובר במסלול שבחוצות להב...

יום טוב לכולם

יוני

פורסם

אז תגיד אני שם כל יום חמישי בקניות יש שם מסלול טוב השאלה היא אם הוא שייך לסופר או אם הסופר יתנגד כי זה ממש צמוד אבל מסלול ממש גדול וטוב

פורסם

הוא חלק מאזור תעשיה ביציאה מב"ש לכיוון דימונה. המסלול נמצא כמה מאות מטרים מהכיבש הראשי ונמצא בתוך המגרש חניה של הסופר שנמצא שם.

אני אישית מאוד לא ממליץ על המיקום, ואיו רק בגלל שהמסלול נורא צפוף, מזכיר את המסלול המקורה בנתניה.

שורה תחתונה לא כדאי.

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם

יש שמה יותר גישה למשטרה זה לא מקום מבודד בכלל ועוד עם רעש של אופנועים לך תדע מה ההנהלה של הסופר תעשה אישית הייתי הולך על כביש 6 :D

פורסם
הוא חלק מאזור תעשיה ביציאה מב"ש לכיוון דימונה. המסלול נמצא כמה מאות מטרים מהכיבש הראשי ונמצא בתוך המגרש חניה של הסופר שנמצא שם.

אני אישית מאוד לא ממליץ על המיקום, ואיו רק בגלל שהמסלול נורא צפוף, מזכיר את המסלול המקורה בנתניה.

שורה תחתונה לא כדאי.

:mm_yeah:

אחלה - תודה.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

:screwy:

אני מתפלא עליכם הרי שהסופר לא פתוח בשבת ומדובר במסלול מעולה

ואם לטעמו של מישהו הוא קטן מדי תמיד אפשר לעבור לחניה של הסופר ( שסגור בשבת !! )

והיא ממש גדולה !!!

:shock2:

פורסם

והיא ממש גדולה !!!

סמוך על המנדב - הבחור צפה ביותר ממרוץ סופרמוטו ישראלי אחד בידיו והוא מודע ומכיר את הדרישות.

ולא - אף אחד לא יגיע למגרש חנייה בבאר שבע רק כדי לגלות שהוא לא מתאים/קטן מדי/ מלוכלך מדי/עמוס באיי תנועה/ קרוב למשטרה וכו'...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

פורסם

והיא ממש גדולה !!!

בתור נספח לענייני שקשוקה, סביח ואחראי על הקריאה "לך אתה תעזור לאנגלברג להרים את האופנוע, אני לא מתקרב למשוגע הזה" במרוצי הסופר מוטו; אני מרשה לעצמי לזהות מסלול תקין.

כמה שאני זוכר מדובר במסלול קטן מדי. בהזדמנות הראשונה שאגיע לב"ש אני אבצע סקר למקום ואדווח לMI6 ל-CIA ולאחראים עלי במוסד, לאחר ניתוח דוח זה במוסדות הנכונים יוחלט אם המקום ראוי לסופר מוטו.

עכשיו משהו קטן מעבר לזה. בתור מי שגדל בפריפריה, והידע המוטורי שלי היה מסיפורים של אבא (אופנוען 40 שנה ) גליונות טורבו,אוטו ומוטו.. ומדי פעם (שמישהו נסע לחו"ל) CYCLE - כי בב"ש אין דברים כאלה.

אני יודע שכל מי שאינו גר במרכז מת לראות איזה מירוץ סופר מוטו, ולראות על מה כותבים באינטרנט ובמוטו.. אבל כל עוד הפעילות היא פעילות מחתרתית, לא חוקית כל כך.. אין סיכוי שרוכבי הסופר מוטו יצאו למסע הופעות. אם המסלול שונה ממה שאני זוכר אותו, ויוחלט לנסות אותו אז תזכו לבטח בחוויה ממקור ראשון,חוויה מומלצת.

בנתיים יש לקוות שחוק הספורט המוטורי יעבור ויחליטו להסב את שדה תימן למסלול מירוצים ברמה בינ"ל... מה שיכול רק להביא פריחה לאזור.

מצטער על ההודעה הרצינית.. אני לא אעשה את זה שוב.

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

• תוכן חדש...