Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגירה, כל אחד עושה את ההחלטות שלו בחיים ומחליט לעצמו כמה הזמן שלו שווה.

אני חושב שאתה קצת מקצין את המצב, אני לא יודע לגבי שאר המייעצים פה אבל אני הייתי ב-2 צידי המתרס וליסינג זה לא כזה סיפור וורוד כמו שאתה מדמיין (חכה שתראה איזה רכבים חלופיים יספקו לך, חכה שתראה איך יטפלו ברכב שלך וכו').

לגבי המכירה, קודם כל אתה יכול בכל רגע נתון להכנס לסוכנות ולקבל על הרכב שלך 12-15% מתחת למחירון במידה ואתה רוכש רכב חדש. אבל אם תחכה בסבלנות למבצע העונתי של היבואן שממנו אתה רוצה לרכוש את הרכב אתה תקבל על הרכב שלך מחירון מלא וגם מימון ללא ריבית (ואולי גם עוד צ'ופרים). ברגע שיש לך רכב פרטי ביד ואתה לא כבול בחוזה עליו, אתה יכול להחליף אותו גם לפני הזמן וגם למשוך איתו עוד כמה חודשים (בציפיה למבצע או מכל סיבה אחרת).

MX-5, החישוב שלך הוא לא נכון. מחשבים עלויות אחזקה + ירידת ערך + מימון. 55K ש"ח אחזקה (וגם זה בהגזמה) + 70K ש"ח ירידת ערך (גם פה אני בכוונה מקצין), זה יוצא 125K ש"ח, כלומר נשאר לו עוד 35K ש"ח (ביחס לליסינג) "לשחק" אתם איך שהוא רוצה. בין אם זה ריבית על המימון (להערכתי כ-15K ש"ח על טווח של 3 שנים במידה ויש לו הון של 30-50% מהעיסקה) ובין אם לשים בצד ולחסוך לרכב הבא.

ד"א, אם אתה מדבר פה הרבה על בטיחות, חכה עד שתראה איזה צמיגים ירכיבו לך אחרי ההחלפה הראשונה. להרכיב במשפט אחד את המילים בטיחות וליסינג זה פשע. חברת הליסינג מרוויחה מכל שקל שהיא חוסכת על חשבונך, למה אתה חושב שהבטיחות שלך מעניינת אותם?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...