Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
[/b]

שמוליק שלום רב !

מאפוא ולאן מתחבר הצינור שבתמונה, האם מפיית הרדיאוןר למיכל העבוי?

האם משם ראית קילוח של מים במנוע עובד וחם, האם הצינור קרוע, או נוזל בחיבור?

בברכה

צביקה

צביקה.

הצינור שצילמתי בתמונה הוא צינור שמחובר ישירות למנוע אם אני לא טועה אני צריך להסתכל שוב אם לפי מה שאני זוכר יש צינור ברזל או נחושת לא יודע בדיוק הצינור שיש בתמונה מתחבר אליו ומשם למנוע והיה בו חור והשפריצו מים כמו קיטור שהאוטו היה חם ושהאוטו היה קר יצא משם זרם מים רגיל וכניראה גם בגלל זה לקח זמן עד שמים ירדו מהאוטו

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראש המנוע בהונדה סיוויק ביכלל ובשנתונים הללו ביפרט רגיש מאוד להתחממויות קצוניות.

למיטב הבנתי כבר הרתחת את המנוע לפחות פעמיים וזה מספיק לאטם הראש להישרף.

בכל אופן אין לישלול את הבדיקות שצויינו ע"י חברי הפורום הנכבדים.

בהתכתבות הבעיה לא תיפטר.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם
ראש המנוע בהונדה סיוויק ביכלל ובשנתונים הללו ביפרט רגיש מאוד להתחממויות קצוניות.

למיטב הבנתי כבר הרתחת את המנוע לפחות פעמיים וזה מספיק לאטם הראש להישרף.

בכל אופן אין לישלול את הבדיקות שצויינו ע"י חברי הפורום הנכבדים.

בהתכתבות הבעיה לא תיפטר.

נשמע רע יש לי שאלה אטם ראש וראש מנוע זה אותו הדבר ואם לא מה העלות היום של אטם ראש?

פורסם

אטם ראש מנוע יושב בין ראש המנוע לבלוק המנוע עצמו וכאשר אטם זה נישרף מה שקורה בדר"כ ראש המנוע עצמו מתחיל להיאכל כך שברגע שפותחים ראש מנוע על מנת להחליף אטם פשוט שולחים את הראש עצמו לחריטה ויישור (ומילוי אם צריך) ורק אז מחליפים אטם וסוגרים הכל. עבודה על ראש מנוע עם החלפת אטם והכל יכול לנוע סביב ה-3000 ש"ח תלוי איפה אתה מבצע זאת.

:)
פורסם

הצינור מים הנ"ל מתחבר לבית מצערת למטה (צו'ק אוטומטי) לתוך המפצל מים של הסעפת יניקה.

ואני בטוח שלא הלך לך ראש מנוע המנועים של הונדה מאוד חזקים בקשר להתחממויות למינהן.

בכל זאת פנה לבעל מקצוע.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

עדכון:

חברים תודה רבה על הכל היום קניתי שתי צינורות והחלפתי את הקרוע באחד חדש ועוד צינור אחד שהיה מתנפח כי הוא היה חלש צינור עבה

החלפתי את שניהם שמתי מים נתתי לאוויר לצאת בינתיים נסעתי לבת ים מחולון הלוך חזור דרך איילון והאוטו היה במצב חום נורמלי מקווה שנפטרה הבעייה

תודה לכולם על העזרה אם יהיו שינויים אני יחזור ויעדכן תודה רבה

פורסם

מקווה מאוד בשבילך אחי שזה הסתדר.

הכי טוב שלא יהיה בך ספק כי בסופו של דבר חבל על המנוע...תלך לבדוק איפה שהמליצו לך אם יש עוד תקלה, לך תדע אם יש משהו שאתה לא רואה עכשיו שזה לא יפתיע אותך משום מקום...

תבצע בדיקה במוסכים שהמליצו כאן למען הסר ספק.

בהצלחה :)

Opel Adam S 2017

פורסם
מקווה מאוד בשבילך אחי שזה הסתדר.

הכי טוב שלא יהיה בך ספק כי בסופו של דבר חבל על המנוע...תלך לבדוק איפה שהמליצו לך אם יש עוד תקלה, לך תדע אם יש משהו שאתה לא רואה עכשיו שזה לא יפתיע אותך משום מקום...

תבצע בדיקה במוסכים שהמליצו כאן למען הסר ספק.

בהצלחה :)

תודה רבה אני יעשה את זה

• תוכן חדש...