Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב, תודה רבה.

מערכת המולטימדיה התואמת מקור כוללת:

מסך מגע 6.5" ,GPS ותצוגת הפנייה הקרובה במסך המידע (ליד הסקאלה), די וי די המנגן את מרבית סוגי הוידאו כולל divx ,

דיבורית בלוטות', תצוגה של חיישני החניה הקדמיים והאחוריים, תצוגת נתוני בקרת האקלים, שליטה מההגה על מערכת השמע, חיבור USB, כניסת AV, חיבור ותמיכה באייפוד או אייפון, קורא כרטיסי SD/SDHC, תומך במצלמת רוורס.

אהה ויש גם רדיו :)

המערכת מוצעת ב8,000 ש"ח לאחר הנחה כולל התקנה ואחריות.

המערכת המקורית כולל הדיבורית בלוטות' יוצא משהו כמו 14,000 ש"ח.

פורסם

ראיתי שהם עיצבו אותה דומה יחסית למקור, שזו נקודה לזכותם. ההבדל מול המקור יוצא באמת הרבה.

אם למישהו כאן בפורום יש ניסיון עימה, אולי כדאי לוודא שהמסך קריא בכל תאורה (נניח כשיש שמש חזקה וכו'), אני זוכר שלקנווד שהיו נותנים לפני שנתיים היתה בעיה בנושא הזה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

איך המושב האחורי של הסופרב ?

למי שצריך להסיע ילדים ומבוגרים בספסל האחורי, התרשמתי כי מרכז הספסל לא נוח. קשה לנער/מבוגר לשבת שם.

האם יש נסיון בנושא ?

פורסם
איך המושב האחורי של הסופרב ?

למי שצריך להסיע ילדים ומבוגרים בספסל האחורי, התרשמתי כי מרכז הספסל לא נוח. קשה לנער/מבוגר לשבת שם.

האם יש נסיון בנושא ?

האם יש למשהו מה לומר בנדון ?

פורסם

אצלי ב-GTI מורכבת המערכת של ZENEC, סה"כ תמורה מעולה לכסף.

נוחה לשימוש, רואים טוב במסך והמערכת יושבת 1:1 באוטו ונראת מקורית (לעין בלתי מיומנת:wink:).

אבל (!) בגלל שעברתי מה RCD510 שהיה מורכב במקור למערכת הזאת, המערכת הלא מקורית מרגישה פחות איכותית

ופחות נוחה מהמערכת המקורית. אני לא מתכוון שהZENEC לא טובה אך המקורית יותר טובה.

לדעתי זהו מצב שבו כל הייתרונות עולים על החסרונות ואני הייתי הולך על ה ZENEC.

ניתן לחבר גם את האייפוד\איפון\איי-לאב-ניורק דרך ה-BT ולשמוע מוזיקה, או דרך הUSB או דרך ה-AUX שהוא גם וידאו (בניגוד למקורי)

דרך אגב ניתן לבצע "פריצה" לDVD כך שיהיה ניתן לראות גם תוך כדי נסיעה בעלות של כ-400 שקלים.

הייתי מעדיף להישאר עם המערכת המקורית אבל יותר מ-15 אלף שקל תוספת עבור GPS והדברים שמסביב הם פשוט יותר מידי:-(

פורסם

לי יצא לנהוג ברכב של סבי (סופרב 1.8 אלגנס 2009) כאשר הרכב עמוס באנשים ובציוד לים המלח מאזור כפ''ס.

אני יכול להגיד לך שהרכב תפקד ללא דופי,המנוע המוגדש עושה עבודה טובה.

לגבי המושב האחורי - מדובר במושב מאוד מרווח ובעל מרווח רגליים עצום.

אני לא שמעתי על טענות או תלונות על נוחות וצפיפות.

המערכת ברכב שלו סטנדרטית ועושה את שלה כראוי

פורסם
לי יצא לנהוג ברכב של סבי (סופרב 1.8 אלגנס 2009) כאשר הרכב עמוס באנשים ובציוד לים המלח מאזור כפ''ס.

אני יכול להגיד לך שהרכב תפקד ללא דופי,המנוע המוגדש עושה עבודה טובה.

לגבי המושב האחורי - מדובר במושב מאוד מרווח ובעל מרווח רגליים עצום.

אני לא שמעתי על טענות או תלונות על נוחות וצפיפות.

המערכת ברכב שלו סטנדרטית ועושה את שלה כראוי

שאלתי היא לגבי ישיבה במרכז המושב האחורי.

מהתרשמותי קשה לשבת במרכז.

האם בנסיעה שציינצת ישב משהו במרכז המושב האחורי ?

פורסם

כפי שציינתי בהודעתי הרכב היה עמוס,משמע 5 אנשים(מבוגרים),תא מטען בלי מקום לסיכה ואפילו מעט ציוד לרגלי המושב האחורי ללא מפריע או צפיפות.

אף אחד לא הלין או יצא כאוב או "מעוך" למרות הנסיעה הלא קצרה במיוחד.

פורסם
אני ממש מתלבט.

.

אני יודע ששתיהן רכבים איכותיים אבל כאשר נכנסתי לסקודה מאחור, באמצע, ממש קשה היה לי לשבת שם

אני צריך ל"הוביל" הרבה פעמים 3 מבוגרים או לכל הפחות נערים.

לכן חשובה לי הנוחות מאחור.

.

ה-508 מהתרשמותי לא פחות מרווחת מהסקודה.

המושב האמצעי אחורי הוא אף פעם לא הכי נוח שיש, אבל מרווח הראש והרגליים בסקודה הרשים אותי לטובה.

כמו כן - אני אישית יותר מתחבר לסגנון ההרכבה של VAG והאיכות שלו מאשר של הצרפתיות, למרות שה-508 היא קפיצת מדרגה מבחינת פיג'ו.

בקיצור - שני רכבים טובים, נתון להחלטתך לאחר נסיעת מבחן.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

ה-508 פחות מרווחת מאחורה, לטעמי באופן משמעותי.

כמו כן המנוע של הסופרב חזק יותר ואיכות ההרכבה נראית ברמה גבוהה.

אני מניח שהייתי הולך על הסופרב, אבל רק לאחר נסיעות מבחן על שתיהן.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
ה-508 פחות מרווחת מאחורה, לטעמי באופן משמעותי.

כמו כן המנוע של הסופרב חזק יותר ואיכות ההרכבה נראית ברמה גבוהה.

אני מניח שהייתי הולך על הסופרב, אבל רק לאחר נסיעות מבחן על שתיהן.

בהצלחה.

אני ממש מתלבט.

.

אני יודע ששתיהן רכבים איכותיים אבל כאשר נכנסתי לסקודה מאחור, באמצע, ממש קשה היה לי לשבת שם

אני צריך ל"הוביל" הרבה פעמים 3 מבוגרים או לכל הפחות נערים.

לכן חשובה לי הנוחות מאחור.

.

ה-508 מהתרשמותי לא פחות מרווחת מהסקודה.

• תוכן חדש...