Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי אישית לא נראה הגיוני שהם ירכשו מכשירים

אתה מתמקד בשכנים, פספסת מאט את הנקודה שאני מנסה להעביר. ממליץ לקרוא מאט את הבלוג כדי להבין על מה מדובר ולא להגיב רק על סמך מה שמציגים כאן החברים, החל מקישורים שנתתי כאן בפורום.

בוודאי שהם לא רכשו את המתקנים, את המתקנים ספקו להם, ראה תגובה שלי ל-green monster.

עוצמות קרינה שנמדדות בביתי הינן גבוהות מאוד. הקרינה נמדדת על טווח התדרים הגבוהים RF, רחוק מעבר למה שמיקרוגל וטלפונים נותנים, התדרים והעוצמות תואמים מגנטרון רב עוצמה שנבנה במטרה כדי לפגוע באנשים, להלן קישור מעניין המתאר מכשיר דומה: http://terrorkrina.blogspot.com/2011/01/blog-post_18.html

בנוסף נמדדים שדות מגנטיים בתדרים נמוכים מאוד (מרבית מכשירי המדידה לא מסוגלים למדוד את זה) בעוצמות 50 מילי גאוס ויותר, כולל שיאים של אלפי מילי גאוס. אתה מוזמן שוב לעיין בקישורים שנתתי כאן, במיוחד על פטנט רשום שמתקן שמשבש קצב הלב (וזה רק אחד מאלפי פטנטים למתקני נשק מסוג כזה).

כדאי לבדוק המצאותו של גז ראדון במבנה.

גז ראדון נבדק והוא לא קיים (המבנה מאוורר היטב). אתה מדבר על קרינה רדיואקטיבית (לא ממכשירים סלולאריים וכד', אלא יותר דומה למה שמוצאים כרגע ביפן לדוגמא).

מספר פעמים תקפו את בני משפחתי באמצעות מתקן קרני גאמא, פעם אחד נמדדה מנת קרינה גבוהה מאוד של 8.22 רנטגן (לצורך העיניין מיליון פעם יותר מהנורמה) - מונה גייגר באותו לילה הציל את החיים של ההורים שלי. כאן אפשר ליראות את תוצאות המדידה: http://terrorkrina.blogspot.com/2009/12/blog-post_24.html

מדובר על מכשיר גייגר מקצועי שעומד בתקנים צבאיים המחמירים ביותר (המכשירים של יצן הזה נימצאים ב-85% מהכורים בארה"ב ומניח גם בכל הכורים בארץ).

מעבר לזה, מידי פעם מכשיר קרינה הזה מראה רמות גבוהות של קרינה בעוצמות של קרוב ל-300 מיקרו רנטגן לשעה (ככל הניראה מפעילי ציוד ההקרנה מנסים להמשיך מתקפות באמצעות קרינה רדיואקטיבית, רק הפעם נזהרים יותר כדי לא להתפס, יש עדות למתקפה נוספת עליה אני ייפרסם בבלוג פרטים בהמשך כאשר יותר לפרסום).

בבינתינו נמדדת גם קרינה רדיואקטיבית וגם קרינה מגנטית ואלקטרומגנטית. יש ברשותי מכשירי המדידה מקצועיים לטווחים האלה מיצרנים מהטובים ביותר, בעלי תעודות כיול. כל שבהחלט ניתן להסתמך על תוצאות המדידה האלה באופן אוביקטיבי. מכשירים לתחום הRF ו-LF שאני משתמש, משתמשים בהם גם מספר מודדים מורשים מטעם משרד איכות הסביבה, מדובר על סורקי תדרים שמראים בדיוק את התדרים ועוצמתם. עלמות מכשירים האלה אומנם גבוהה, אך זה שווה את זה כי הם הוכיחו את עצמם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפני שתקפצו ותציעו לו לעבור דירה, הם כבר ניסו, המליציות באו אחריהם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ExoduS, תודה על ההערה.

רק תרשה לי לתקן אותך, אירגון נפטנייה היה למעשה מיליציה קולוניאלית עד שבשלב מסויים השלטון שם החליט לוותר עליהם. הארגון לא התפרק, אלא הפך לאירגון פשע מאורגן. ביחד עם עלייה סביר מאוד להניח שהיגיעו ארצה גם נציגים של אותו אירגון והקימו בתוך הקהילה מבנה דומה למה שהיה בארץ מוצא. כמו שכבר הגבתי בפעם הראשונה, ככל הניראה השלטונות שלנו מצאו בחברי אירגון נפטניה שכירי חבר מתאימים לביצוע פעילות שאנשים נורמטיביים לא היו מסכימים ואלה תמורת חסות (דבר נוסף שרע בכך, שאירגון הזה בזכות החסות מקבל הרבה יותר כוח בתוך הקהילה) מבצעים את מה שאני מתאר באיזור הזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תראה, שדות אלקטרומגנטיים יש בכל מקום. זה משהו שמופיע לצד שדות חשמליים בזרמי חילופין.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

Keyser, אתה צודק. הכל שאלה של עוצמת שדות האלה ותדרים. בעוצמות גבוהות על תדרים מסויימים זה מזיק מאוד. יש מכשירים שנבנו במטרה לגרום נזק ואף יכולים להרוג על ידי שימוש בשדות האלו.

היתרון של מתקנים האלה שהם לא משאירים עקבות (רדיואקטיבי כן וגם את זה קשה מאוד להוכיח, אלקטרומגנטי לגמרי לא או לפחות כימעט לא - ברמות שבלתי אפשרי להוכיח). להרוג אנשים באמצעות מתקנים שלא משאירים עקבות זה משתלם, כך לפחות חושבים שירותים מיוחדים כאן בארץ וCIA בארה"ב. המוות ניראה כביכול טבעי, זה כלי נשק מושלם.

פורסם

דבר איתי בפרטי, נארגן לך Death Ray בכלום כסף.. תראה להם מי בעל הבית:lol:

ובנימה רצינית יותר, למה אתה חושב שהם והממשלה מתנחלים למשפחה שלך ? לא זכור לי שהיית מהנדס גרעין בארץ המוצא.:roll:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

ובנימה רצינית יותר, למה אתה חושב שהם והממשלה מתנחלים למשפחה שלך ?

במשפחה שלי יש נכה - אבא שלי. נכה זה אדם שחי על קצבאות, אדם שלא משתלם. למה שאר בני המשפחה? כניראה כי גילינו את התופעה - עדים זה דבר מיותר לתוכניות כאלה. אולי לא בגלל היותו של אבא שלי נכה, אולי באמצע שנות ה-90 השלטונות רצו לעשות פיילוט ולראות עד כמה יעילה התוכני ובחרו אזרחים באופן אקראי (מאין ניסוי בלתי אנושי). אולי מישהו מבני משפחתי עיצבן מישהו שיש לו קשר למישהו שמנהל תוכנית השמדת אזרחים. אי אפשר לדעת בודאות למה אנחנו.

משפחתי אזרחים נורמטיביים, שומרי חוק, משפחה שקטה שחייה את החיים שלה, אנחנו פטריוטים אבל לא פעילים פוליטיים לכן אני פוסל סיבה פוליטית.

גם אני כל הזמן שואל את עצמי: "למה אנחנו"?

• תוכן חדש...