Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צלחות מעופפות אכן היו. רק אלה לא היו מעשה ידם של החייזרים, אלא בני אדם. כבר במלחמת העולם השנייה גרמנים עשו ניסויים עם כפי טייס כאלה. מאוחר יותר לקחו את היוזמה לידיהם אמריקאים. היתרון של צלחת מעופפת חותם מכ"מ, מכיוון שלא היו באותה תקופה חומרים מורכבים, חיפשו דרכים יצירתיות איך להקטין סיכוי לגילויי כלי טייס על ידי מכ"מ. מאוחר יותר הניסויים הפסיקו, מכיוון שחומרים מורכבים היו כבר זמינים. צלחת מעופפת לא ממש כפי טייס אופטימאלי לשליטה אליו, לכן מעבר לניסויים זה לא הלך.

לצלחות מעופפות היו מנועי סילון רגילים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=KRvWRrf__XA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הינה עוד קצת צלחות מעופפות משנת 2004 שצולמו ע"י גורם צבאי ולא בן אדם פרטי...מי שלא רוצה להאמין בזה שיש חיזרים תמיד ימצא תרוץ שהם לא קיימים.

פורסם
זה עוד כלום, אני שמעתי שבישראל יש שואה שניה שמתבצעת ע"י כנופיות אתיופים שמשתמשים בנשק DEW מתקדם.

אני שמח מאוד שאתה זוכר ומקווה שעוד רבים יזכרו. לא חשוב לי כיצד אתה מתיחס לתופעה, אם אתה מאמין או לא, העיקר שאתה מודע לנושא המדובר (אולי יום אחד כאשר תיראה כל מיני דברים ותופעות תעשה בראשך 1 + 1 ותבין מאיפה העיניין צומח).

רק אני רוצה לתקן אותך, השמדת אזרחים נעשית על ידי השלטון (לשם כך משמש אירגון מקביל בתפקידו כלפי האזרחים ל-CIA בארה"ב). לצורך הוצאה לפועל של תוכנית הזאת משתמשים בכל מיני גורמים, למשל פושעים. ביחד עם הקהילה המדוברת (שהם אנשים טובים) היגיעו/הסתננו גם גורמים מארגון מקומי נפטנייה (אירגון שפעם היה חלק מהשלטון שלהם). מעבר לכך שאנשים מאירגון הזה מוכנים לעסוק בפעילות מאין זו, יש להם שליטה חזקה מאוד בקהילה (גם בזכות מוסדות המדינה שמשכירים אותם לעבודות מסוג הזה בתמורה לחסות) ואלה מדרדרים את בני הקהילה. מי שמנסה להתנגד או להלחם נגדם בקהילה נענש (לפעמים עד כדי המוות).

האמצעים שמשתמשים כדי לחסל אזרחים בחשאיות (וזה ההבדל של שלטון טוטאליטארי מודרני לאומת קלאסי ששם מוצאים להורג את האזרחים הבלתי רצויים מול קיר ויורים בהם): נשק קרינה נחשבים לאמצעים גרומים ל-GENOCIDE, אמצעים הללו נחשבים לשווי ערך לאותם שהשתמשו בהם נאצים במלחמת העולם השנייה במחנות השמדה.

ישראל לא ארץ יוצאת דופן מבחינה הזאת. האמצעים האלה מקובלים ברחבי העולם במדינות רבות, החל מארה"ב, קנדה, ניו זילנד, אוסטרלייה, אירופה ועוד. חלק מאצעים אפילו זמינים בשוק השחור לאזרחים מהשורה (נשק שמבוסס על אינפרה אולטרה סאונד למשל). הערה: תיקנתי טעות דפוס, אמצעי אינפרה סאונד גם אמורים להיות זמינים, אך מדובר על מתקנים מאסיביים יותר. אמצעי אינפרא הסאונד הפשוט ביותר למשל זה סאב שתיאורטית ניתן לגרום לו להשמיע צלילים גם מתחת ל-16HZ (תלוי מגודל הממברנה).

עריכה: אגב, מאז הפרסומים הראשונים שלי בנושא השתכללתי: יש ברשותי מכשירי ספקטרום אנלייזר לתחום התדרים הגבוהים (RF) והתדרים הנמוכים (אני מידי פעם מפרסם תוצאות המדידה בבלוג). מידי פעם בטווח תדרים שלא אמור לשמש למכשירים אזרחיים אני קולט שידורים בעוצמות גבוהות מאוד. השידורים האלה תואמים תופעות בריאותיות שמתרכשות באותם רגעים.

חשוב לציין שאת הקשר בין תופעות בריאותיות למכשירים מצא רופא (אבא שלי).

בנוסף מצאתי גם המון טונות מידע באינטרנט, כולל אתרים שמוקדשים לנושא, בלוגים, סרטי תעודה, נאומים של אנשי קונגרס, עיתונאים מכובדים ועוד.

עריכה נוספת:

להלן מספר קישורים:

1. http://terrorkrina.blogspot.com/2010/09/blog-post_18.html (סיכום והסבר כיצד היגעתי להבנה מה למעשה קורה וקישורים רבים בנושא)

2. יש כאן סרט מעניין המתאר עדות של אדם אחד שגם הוא קורבן לאמצעים כאלה:

http://terrorkrina.blogspot.com/2010/09/blog-post_19.html

3. עוד פרסום שיכול לעניין את הקוראים, כולל קישור לבלוג נוסף שמסביר את התופעה וקשר להורמון הסטרס.

http://terrorkrina.blogspot.com/search?q=badexperiment

באותו זמן הייתי סבור שמדובר על גלי קול (אינפרה סאונד בעיקר), את הדיעה הזאת חולק איתי רופא מומחה בלתי תלוי.

יש פטנט רשמי על מתקן שיכול לשבש קצב לב עם הסבר מפורט, אפשר לקרוא על זה מכאן:

http://terrorkrina.blogspot.com/2011/02/blog-post_1534.html

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אינפרה סאונד אלו הם גלי קול מתחת טווח התדרים שבן אדם שומע. רעש כזה בן אדם מרגיש בצורת ויברצייה. על תדרים מסויימים, אינפרה סאונד מסוכן מאוד (יכול לגרום לתחושת סטרס - לטווח ארוך זה מפתח מחלות לב, סכרת ועוד, יכול לגרום לשיבוש קצב הלב).

אולטרה סאונד אלה הם גלי קול מעל הטווח שבן אדם שומע.

פורסם

אני מריח משהו אחר...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

קשקוש, מאקו הם סוכנים של הממסד :-D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אני שמח מאוד שאתה זוכר ומקווה שעוד רבים יזכרו.

כל עוד לא היית אצל השכנים מלמעלה וראית את המכשירים במו עיניך, לא ניתן יהיה להסיק מסקנות.

קרינה אתה יכול לקבל גם משיחה ממושכת בטלפון הנייד/אלחוטי במידה ואתה לא מדבר עם אוזנייה. קרינה אתה יכול לקבל גם ממיקרוגל, מאנטנות סלולריות שנמצאות ליד ביתך (בעפולה לא חסר) ועוד ועוד...

לי אישית לא נראה הגיוני שהם ירכשו מכשירים כדי לעשות לך את המוות.

פורסם

כל זאת ועוד: כדאי לבדוק המצאותו של גז ראדון במבנה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

טוב שנזכרת.

נ.ב. זה לא היה אמור להיות ב1947?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כל עוד לא היית אצל השכנים מלמעלה וראית את המכשירים במו עיניך, לא ניתן יהיה להסיק מסקנות.

קרינה אתה יכול לקבל גם משיחה ממושכת בטלפון הנייד/אלחוטי במידה ואתה לא מדבר עם אוזנייה. קרינה אתה יכול לקבל גם ממיקרוגל, מאנטנות סלולריות שנמצאות ליד ביתך (בעפולה לא חסר) ועוד ועוד...

לי אישית לא נראה הגיוני שהם ירכשו מכשירים כדי לעשות לך את המוות.

בטח שיש לו הוכחות!, בדיוק שבוע שעבר הוא ראה אותם מכניסים הבייתה 2 מיקרוגלים חדשים של HAIER (מבצע 1+1 באייס).

ואפילו יש תיעוד של הפעולות הרצחניות של צאצאי הכנופיה,סליחה, מליציה האתיופית כנגד רכבו.

וזה כולל שימוש בנשק מתקדם כגון אופניים עם גלגלי עזר, תוך כדי שהמתנקש מחופש לילדה אתיופית בשמלה+צמות(זה סימן הזיהוי הנפוץ של המליציות).

under construction..

• תוכן חדש...