Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפורי מיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, תשמעו חברים, אני קוראה עכשיו את כל השיחה שלכם ואני לא מאמין שגם אתם עברתם בדיוק את מה שאני עברתי, החבר למזרחנות, וB.M.W , בקיצור, בישראל צריכים לפתוח קצת את הראש, שמחתי לקבל את כל המידע שלכם מהשיחות בנכם, תודה,תודה,תודה

שאלה: יש לי מיני שנת 82 עם מנוע 1000 אוטומטית, יש לי הרבה בעיות בגיר ואני רוצה לשנות לגיר רגיל, השאלה היא האם ניתן לשנות רק את הבלוק לגיר רגיל רו שאני חייב לשנות את כל המנוע???

תודה מראש שלומי

פורסם

צר לי לאכזב אותך,תאלץ להחליף את כל יחידת ההנעה,כי הגיר במיני הוא חלק בלתי נפרד מהמנוע,מה גם שבהסבה לידני,תצתרך להרכיב מצמד,דוושה ומוט הילוכים.סיפור לא פשוט.הגיר האוטומטי של המיני בעייתי למדי,וחבל להשקיע בו,ובצדק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
צר לי לאכזב אותך,תאלץ להחליף את כל יחידת ההנעה,כי הגיר במיני הוא חלק בלתי נפרד מהמנוע,מה גם שבהסבה לידני,תצתרך להרכיב מצמד,דוושה ומוט הילוכים.סיפור לא פשוט.הגיר האוטומטי של המיני בעייתי למדי,וחבל להשקיע בו,ובצדק.

בל נשכח בנוסף גם תת שילדה קידמית, תושבות ועוד פיצ'פקעס

בלה ...בלה ...עוד קצת בלה ...

וידה...ידה......

• תוכן חדש...