Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רוני, מי שנקלע למירוץ אחרי שורת החוסמים, מבין היטב במה מדובר, אל תיתמם.

אני לא מיתמם. במקרים אחרים זה כנראה נכון. במקרה הזה דווקא הדוגמא שלך נופלת - רואים היטב שברגע שהמכוניות מאחור התקרבו, הנהגים התחילו להאיץ ולהתרחק. הם לא עיכבו אף אחד. בטח שלא יותר מהטמבלים שנוסעים 90 בנתיב השמאלי. ויפה שהתעלמת מכל שאר הדברים שכתבתי. כנראה שאתה מסכים איתם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 226
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מסכים וגם מקודם הסכמתי כמעט עם הכל, למעט עניין אחד - לדעתך מדובר בשיות תמימות שנפלו קרבן למסע יחסי ציבור של המשטרה (אולי יש בזה קמצוץ אמת אבל לא יותר) ולדעתי מדובר בחוליגנים שנפלו קרבן למסע יחסי ציבור של המשטרה.

מצא את ההבדלים...

פורסם

תעשה לי טובה. כתבתי שהם חבורת טמבלים, כתבתי שהם צריכים להיענש, אפילו כתבתי שהם כנראה באמת חבורת חוליגנים. שיות תמימות? נו באמת...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אור ירוק באמת חושבים שהם עושים לעצמם שירות טוב כשהם מפרסמים את הסרטון המגוחך הזה? אלפי שקלים שהושקעו בהעסקת שוטרים, צילום מוסתר, הבאת ה"חשודים" לחקירה. והכל בשביל מה? סרטון של 8 דקות שבו רואים חבורת צעירים טמבלים עושים עברות תנועה לא הרבה יותר חמורות ממה שאני רואה מ-40 דקות של נהיגה על הכביש מדי יום, חבורת שוטרים עוד יותר טמבלים שהופכים את השטות הזאת למבצע צבאי,

מי שקורא את ההודעה הזו עוד עלול לחשוב שאתה מזדהה עם החבר'ה האלה...

שבת שלום !

פורסם
מי שקורא את ההודעה הזו עוד עלול לחשוב שאתה מזדהה עם החבר'ה האלה...

שבת שלום !

אז שילמד הבנת הנקרא (או שיקרא הודעות אחרות שלי).

אגב, באופן אישי מירוצי דראג מעניינים לי ת'תחת. לטעמי, למעט בדרגה המקצועית, הם כולם ניסיונות מטופשים להעצים את האגו של הנהג, ומשולים לניצחון של קבוצת נוער עירונית בכדורסל בגלל שהיא הביאה כדורסלן מקצועי מחו"ל, או לניצחון של מישהו באיזה First Person Shooter ברשת, בגלל שהוא הצליח לרמות עם אינסוף תחמושת. אבל יש להם ביקוש, וממילא הם הספורט המוטורי הכי בטיחותי (ברמות האלה, לא ברמות המקצועיות). אז למה לא?

יותר מפריע לי שלפני כמה שנים היו כאן ג'ימקאנות נורמליות שפורסמו בתקשורת (גם אם המצומצמת) בהן התחרו נהגים מבלי לחשוש. והיום יש אפילו מסלול נהיגה נהדר לג'ימקאנות (כוכב יאיר) אבל הבעלים צריך לפחד להרים שם אירוע תחרותי (ובטוח!), כי המשטרה תגיע ותסגור לו את האירוע. פשוט גועל נפש.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
שבת שלום!

נכון, ה GTI זה רכב עממי . מעולם לא טענתי אחרת.

עם זאת בניגוד להונדה סיביק הצ'בק/קופה הוא באמת רכב ספורטיבי כמו גם ה WRX שהופיעה בסרטון.

ההונדה הכחולה עם כל הקוקפיט העמוס בשטויות זה לא רכב מצועצע ?

כל מה שיש לו שם זה זה פילטר אוויר פתוח שמחובר בצורה מגה חאפרית עם סטריפים ואיזולירבנד חבלה,

יחד עם מוט מייצב ואולי אגזוז פתוח אחורי (לפי הרעש). בשביל מה צריך את כל השעונים האלה ? לרכב אין טורבו בכלל.

כשאתה רואה רכב כזה ברור לך שהמשטרה תיטפל אליו , ובצדק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, יש כול מיני שעונים שלא קשורים לגדישה, היה תקופה שאצלי השעון חום מנוע לא עבד ושקלתי לשים אחד חיצוני. בסוף תיקנתי את התקלה. אבל עד כמה שראיתי בסרטון, ההונדה הכחולה הייתה גודשת.

עזוב לשנייה סטיגמות, הונדה סיויק משפחתית רגילה יכולה להפוך מאוד מהר לרכב ספורטיבי מין השורה, הכל זה שאלה של עומק כיס.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

המסקנה שלי מהסרט - אל תשפר הונדה בארץ.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לדעתי מי שמשפר את המנוע במכונית כמו התקנת טורבו וכאלה עדיף לא לא להשקיע בכלל קוסמטיקה של האוטו

נוסע עם טסות ולא שוטף את האוטו כדי שלא יהיה מפליל :wink:

פורסם

חברים ,

היום בשעה 17:30 בערוץ 1 בתכנית "ערב חדש" , יתארח דני גלטר ובה ידבר על הנושא הנ"ל בהמשך ובהתאם לדבריי המשטרה ואור ירוק מומלץ לראות

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

כבר מזמן מדברים על להקים מסלולי מרוצים בצורה מסודרת

ואף ראיתי לא מזמן שהולכים להקים את זה בנגב (להפריח את הנגב וכל זה ) יוזמה מבורכת

אבל חשוב לציין ואולי אחרים לא יאהבו לשמוע את זה

מירוצי רחוב הם דבר מסוכן מאוד במיוחד שאתה נוסע עם המשפחה שלך ופתאום מזנקים להם משום מקום מאחריי 4 מכוניות משודרגות ומקפיצות אותי

• תוכן חדש...