Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ליצן,אתה לא סגור על עצמך?!..

עכשיו פתאום הפוקוס נראית טוב..

שיהיה.

אם אצלך "יותר נסבל" ו-"טוב" זה אותו דבר, מצבך קשה.

בקיצור, תשתעשע עם עצמך פה, מעכשיו (גם) אני לא מתייחס לשטויות שלך.

פורסם

היי,

סביר שהמחליפים שלהם ישארו באותה רמת מחיר, שכן התחרות נמצאת שם (מאזדה 3, סיטרואן C4 החדשה, רנו פלואנס וכו'). בהתחשב בעובדה ששווי השימוש לרכב ליסינג מחושב לינארית ולא קופץ במדרגות – גם אם הרכב יעלה כמה אלפים יותר, ותחליט שהוא שווה את זה, ההפרש מבחינת שווי השימוש יהיה כמה עשרות שקלים בודדים בחודש, כך שלא מדובר בהבדל משמעותי. מה שיותר חשוב הוא טיב המכוניות עצמן, והתאמתן לצרכים שלך.

בהצלחה,

גיל מאוויס

פורסם

אני בטוח שאם אתקשר או אגיע לסוכנויות בזמן הקרוב הם לא יגידו לי שום פרטים לגבי המחירים הצפויים ותאריך הגעה של הרכבים. כנראה הם אפילו יגידו שבכלל לא שמעו שיש דגמים חדשים.

פורסם

אף אחד לא יגיד לך את מה שאתה רוצה לשמוע

כל יבואן לא יאבד את נקודת הכוח שלו במכירת המלאי הקיים בזה שהוא יגיד לך בוא תמתין לרכב החדש שיתומחר אותו מחיר/קצת מעל ויאובזר בX-Y-Z.

אף סוכן או מנהל מכירות לא עושה לך בכוונה אבל תחשוב שאנשים יאבדו עניין במוצר הקיים והדבר ייפגע במכירות הדגם הקיים.

אולי תרצה לעשות גם הזמנה של שנה קדימה?

פרט לזה שאין לרכב תמחור לפני שהוא נוחת בארץ ויש רכבים בודדים שנמצאים במחסנים

Confidence In Motion

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

לאחר בירור טלפוני עם פורד, ההשקה של פורד פוקוס 2012 צפויה להיערך בספטמבר (עדיין לא ברור אם יהיה מלאי בחודש זה)

קצת מאכזב, קראתי בעבר שמדובר על יולי-אוגוסט

פורסם

גם אני התעניינתי מאד בפוקוס 3 בתקווה שהיא תהיה גרסא זולה של פורד מונדאו 2.0 ליטר החדשה עם ה 240 כ"ס.

כמו שכבר אמרו כאן, בסוכנות בפורד החברה לא נדיבים בפרטים.

לצערי, למיטב הבנתי, ממה שהצלחתי להבין מהם זה שבינתיים לא הולכים להביא את מנועי ה ECO BOOST לארץ, מכיוון שבאירופה הם נמכרים עם תיבה ידנית בלבד, מה שלא יזכה להצלחה כאן.

מה שעוד הבנתי זה שהולכים להיות 2 מנועים 1.6 עם 125 כ"ס ו-2.0 עם 160 כ"ס הזרקה ישירה ללא מגדש טורבו.

לצערי מנועים טובים כנראה לא יגיעו לארץ בינתיים.

אני התחלתי לחשוב כבר בכיוונים אחרים :(

פורסם
ה-I30 מהירה יותר באופן ברור מהמאזדה 3 בתאוצה מהמקום, מדוד ע"י דריפטבוקס.

למעשה היא המהירה ביותר מבין כל המשפחתיות 1.6 שנמכרות כיום ואיטית יותר רק מהאוקטביה 1.2TSI.

כל הנתונים מדודים וניתן לראותם במגזין אוטו גיליון 300.

בנוסף אתה בטח לא חושב שהלקוח הממוצע בודק את אופי פעולת הגיר כשהוא בא לבחור רכב, אתה נותן לו יותר מדי קרדיט.

אתה אולי נוהג ב"דריפט" (מה זה למען השם ? ). אנחנו נוהגים על הכביש, ושם מזדה 3 וקורולה עדיפים ונעימים משמעותית, עם ליטוש מכני עדיף על האוטו הקוראני.

פורסם

במה בדיוק בא לידי ביטוי אותו "ליטוש מכני" שציינת?

אני נוהג בפורטה, אמנם עם 4 הילוכים אבל היא נוחה יותר מהמזדה ומהקורולה, מרווחת יותר מהמזדה וגם שקטה. הדגם שנמכר כיום עם 6 הילוכים עדיף עליהן עוד ברמת המפרט.

הרכבים מבית קונצרן יונדאי קיה נכון להיום לא נופלים מהיפניות באף סעיף, לדעתי ה-I35 עוד תכבוש את טבלת המכירות ותסתום סופית את הגולל על התדמית היפנית שנפגעה קשות עקב פרשיות טויוטה למיניהן שלא נגמרו וגם חוסר גמישות לצרכן והתיישנות כללית (במקרה הספיציפי של ה-3 והקורולה).

שבוע טוב.

• תוכן חדש...