Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני בעלים של מכוניות פיג'ו -

307 שנת 2004 עם מנוע 2000 (RFN) דגם XT, עם 103,000 ק"מ.

206 שנת 2003 עם מנוע 1600 (NFU) דגם XS, עם 108,000 ק"מ.

עפ"י ספירת ה-3 שנים מהטיפול טיימינג הקודם שתיהן צריכות לעבור טיפול באיזור אוקטובר השנה.

אני אוהב לקנות חלקים מהאינטרנט ולכן התחלתי לחפש כבר חלקים.

בחיפוש אחרי פלאגים גיליתי פה בפורום חבר פורום ששאל בקשר לשיגרת טיפולים ל-C5 מנוע 2000 משנת 2002 והוא קיבל שם קישור לקובץ PDF ששם נרשם שלמכוניות סיטרואן (שלהן כמובן אותם המנועים כמו לפיג'ו) שנמסרו לפני 28/02/2008 מבצעים טיימינג כל 10 שנים או 150,000 ק"מ.

אשמח אם מישהו יוכל להבהיר את העניין - אני לא רוצה להוציא כסף על שיגרת טיפולים מעבר לנדרש.

אני מצרף קישור לשירשור שפורסם בעבר - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2124670&postcount=4

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
יש מישהו?

שלום אלעד

לפי הוראות היצרן החלפת מע. טימינג בשתי המכוניות מתבצעת אכן כל 10 שנים או 80000 מייל. מצוין שם שרק בתנאי עבודה קשים ההחלפה תתבצע כל 5 שנים.

נסיעה בטוחה

פורסם

אני בעלים של C5 2003 מנוע 2000

אני חייב להגיד לך שאחרי אין ספור טלפונים לדוד לובינסקי ולמוסכים שלהם כל אחד נתן לי תשובה אחרת.

אחד אמר 4 שנים

אחד אמר 3

אחד אמר 10

נשברתי ולא לקחתי את הסיכון והחלפתי טיימינג ומשאבת מים..

בהצלחה

פורסם
אני בעלים של C5 2003 מנוע 2000

אני חייב להגיד לך שאחרי אין ספור טלפונים לדוד לובינסקי ולמוסכים שלהם כל אחד נתן לי תשובה אחרת.

אחד אמר 4 שנים

אחד אמר 3

אחד אמר 10

נשברתי ולא לקחתי את הסיכון והחלפתי טיימינג ומשאבת מים..

בהצלחה

יש מישהו מבפנים שיוכל להגיד מה המרווחים של הטיפולים?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
במדינת ישראל זה נחשב תנאי עבודה קשים בגלל חום גבוה ואבק.

בברכה - רפי לין

+1 לרפי לין.

תצמצם את המרווחים ל 5 שנים או 120 אלף ק"מ ותחליף משאבת מים בכל מיקרה .

אתה גם יכול לשאול את בעל המוסך, שאני מטפל אצלו. הוא מתמחה ברכבי פיג'ו-סיטרואן, ויש באתר שלו פורום לשאלות מהסוג הזה:

http://www.garage4u.co.il/Page27185.asp

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
+1 לרפי לין.

תצמצם את המרווחים ל 5 שנים או 120 אלף ק"מ ותחליף משאבת מים בכל מיקרה .

אתה גם יכול לשאול את בעל המוסך, שאני מטפל אצלו. הוא מתמחה ברכבי פיג'ו-סיטרואן, ויש באתר שלו פורום לשאלות מהסוג הזה:

http://www.garage4u.co.il/Page27185.asp

שלום

גם אנחנו חושבים כמו רפי, וזה מה שאנחנו ממליצים ללקוחותינו

יום טוב

• תוכן חדש...