Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה ב ABS

hila
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

נורת ה ABS ברכב שלי דולקת באופן קבוע. תחילה דלקה וכבתה לסירוגין, אך לאחרונה דולקת באופן קבוע.

אני יודעת שמדובר בעניין בטיחותי ומומלץ לטפל בבעיה בהקדם, השאלה שלי אם מטפלים בבעיה שכזאת רק במוסך מרכזי או שאפשר לגשת לחשמלאי רכב (הייתי אצל אחד והוא אמר שרק במוסך מרכזי מטפלים)

אתם מכירים מישהו אמין באזור המרכז (אני גרה בראשון לציון)?

מה טווח המחירים ההגיוני? (כמובן שזה תלוי בתקלה עצמה, אבל בערך..)

תודה רבה,

הילה

פורסם

לא יודע מה עובר לך בראש, אבל עם בלמים לא מתעסקים .

עצתי לך לגשת למוסך היצרן שייטפל בתקלה.

כך לפחות יהיה לך סוג של "ביטוח" אם קורה משהו.

בהצלחה.

נאור.

In torque we trust

פורסם

צריך לגשת למוסך (לא מחייב מורשה יבואן, אבל מורשה משרד התחבורה), המכיר את סוג הרכבים הנ"ל, והמצוייד בסורק תקלות לבדיקת רכבך.

(ציני או לא ציני מצד דניאל - הכותרת שנתת איננה תקנית, לכן העיר לך מה שהעיר).

alfa 156 2.5.

פורסם

יכל להיות שזה פיוז בעלות של שקל, יכל להיות לכלוך בחירור על הדיסק שיעלה 100 שקל לתקן, יכל להיות מחשב ABS שנפח את נשמתו או משאבה מרכזית תקולה בכמה ת'לפים ויכל להיות שמחר ירד גשם והחלקה קלה שמסתכמת בפחחות שמורידה את הרכב מהכביש.

בקיצור יש תקלות שעדיף לתת למוסכניק לפתור.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תוכן חדש...