Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שנים של עיכוב בועדות התכנון ובעקבות התערבות של המשרד לפיתוח הנגב והגליל ומשרד התרבות והספורט, ועדת שרים לענייני נגב גליל אישרה היום (יום ב') את הפארק המוטורי בחצרים כפארק מטרופוליני תיירותי.

הפארק המוטורי בחצרים יוקם בהשקעה כספית כוללת של 100 מיליון ₪ ויחל לפעול בדצמבר 2012. החברה היזמית "פארק מוטורי להדרכה" כבר החלה בהתקשרויות עם חברות מחו"ל העוסקות בתכנון, ליווי ותפעול של המתחם.

בפרויקט משותף של משרד התרבות והספורט, משרד לפיתוח הנגב והגליל, משרד התיירות ומנהל מקרקעי ישראל שישקיעו בו כ- 8 מיליון ₪. הפארק כולל שני מרכיבים:

• הפארק המוטורי בשטח של 320 דונם ישלב בתוכו אזור מלונאות ונופש, שטח לספורט מוטורי, אזור למגרשי הדרכה ואימון נהגים. הפארק יכלול שלושה אזורים, 80 דונם למסלולים ולנהיגה בטוחה, 20 דונם מלונאות ומסחר נלווה ו – 220 דונם למסלולי מרוצים ויציעים בהתאם לתקנים הבינלאומיים. הפארק מוקם כחלק מיישום חוק הנהיגה הספורטיבית, התשס"ו-2005.
  • פארק נופש ופנאי בהיקף של 1400 דונם הכולל שטחי אטרקציות, בילוי ונופש לכלל הציבור.

החלטה להקים את הפארק בחצרים מבוססת על זמינות השטחים הקיימת במקום ומיעוט הגשמים, דבר המאפשר תנאי מרוץ טובים לאורך כל השנה.

שרת התרבות והספורט לימור לבנת:"לאחר שנים ארוכות של עיכובים הצלחנו להסיר את החסמים ולהביא לאישור הפארק המוטורי בחצרים שהוא חלק ממיסודו ופיתוחו של הספורט המוטורי בישראל. אני שמחה לבשר שבימים אלו מושלמת במשרד הספורט ההיערכות לתחילת המרוצים בעוד חודשים ספורים. הספורט המוטורי הוא ענף ספורט אתגרי חדש שמתפתח בישראל וטומן בתוכו פוטנציאל כלכלי גדול. הוא גם ימלא תפקיד חינוכי חשוב בהקניית כלים לנהיגה בטוחה ונכונה יותר של אזרחי ישראל"

המשנה לראש הממשלה סילבן שלום:" הפארק שיוקם בחצרים הוא דוגמא נוספת לפרוייקט מחולל שינוי שהיה פיל לבן במשך שנים רבות והצלחנו להוציאו לפועל. הפארק המוטורי יסייע במיצוב מעמדה של ישראל בענף הספורט המוטורי ויספק כ- 450 מקומות עבודה קבועים לתושבי הנגב.

לפני שבועיים או יותר כבר כתבתי על הפארק המוטורי בחצרים וכנראה שלא לחינם

פורסם

מעולה! 8) מתקדמים לאינשהו! קצת באיחרו אך עדיף מאוחר מאשר אף פעם.

אני מקווה שהם יעמדו בדד-ליין שהובטח ולא יימרחו את הסיפור 5-10 שנים.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

מתקדמים לאנשהו?

אני מבין שאתה חדש בארץ.. אז הרשה לי לעשות לך היכרות מזורזת עם ישראל. עד שהמסלול לא נפתח לשימוש, אל תאמין שמשהו באמת קורה. גם אם אתה רואה טרקטורים בשטח, וגם אם סללו כבר את האספלט. זה לא אומר שום דבר.

פורסם

אהבתי את זה שסילבן שלום אמר "כנראה לא כתבתי לשווא" כאילו הוא חשב שמה שהוא כותב זה סתם שטויות.

לעניינו, הלוואי הלוואי הלוואי!

פורסם

היוזמה טובה וברוכה,ומסתבר שכן דברים זזים (שמעתי על זה לפני שנה ומשהו מראש העיר רוביק דנילוב'יץ),אני באמת רוצה להיות אופטימי אבל הסכום שהמדינה משקיעה בזה הוא פשוט גרושים,לפי גודל המסלול והמתחם שהם רוצים שייבנה לפי חישוב לא מסובך זה יעבור את ה100 מיליון ללא הרבה מאמץ.אני חושב שהיו צריכים לתת הטבות ליזמים שמוכנים להשקיע בזה וכך זה היה עוזר לגייס עוד כספים לפרויקט אבל בואו נהיה אופטימיים כניראה שהמדינה מתחילה להתפחתח מבחינה מוטורית.

פורסם

סוף סוף ראשי הבורקס שם בכנסת מקבלים קצת שכל , אולי השלב הבא יהיה לשלב רכב כביש עם רכב מסלול כמו באירופה , לא מאמין שהם יעמדו בזמנים שהם הקציבו לעצמם בטוח שזה יתאחר מאי אלו סיבות , בכל אופן קצת אופטימיות הלוואי שנזכה לראות את השקת המסלול עוד שנה !!

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

סוף העולם?

תלוי את מי אתה שואל...

הארלד קאמפינג חושב שזה ממש קרוב, 21 למאי ב09:00 בבוקר. זה מה שקורה כשמעשנים משהו חזק בפעם הראשונה בחיים בגיל 89, נהיה לך התקף חרדה מטורף!

http://www.mako.co.il/news-world/international/Article-5827edf71d7fe21004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1575680455

או לפי המאיה שהקדימו אותו:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%95%D7%A4%D7%A2%D7%AA_2012

בעצם, שני האירועים אמורים להתרחש לפני פתיחת המסלול כך שאתה צודק...

:)

בכל זאת זו יוזמה ברוכה,

כבר שיש סירטוט והשערה לגבי עלות זה טוב.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תוכן חדש...