Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מחליפה לCAMRY.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לאבי Tטויוטה קאמרי 2008 3.5L פרימיום.

277 כ"ס תאוצה ב6.9 למאה ומושבי אור וכו' וכו'...

מחפש להחליף לרכב חדש יותר במגבלות הבאות:

1.שהרכב הבא יהיה חזק יותר ומהיר יותר.

2.עד 350 אלף ש"ח.

3.לא ידני.

4.חדש.

5.שיהיה מהארץ.

6.סלוני\משפחתי.

תודה לעוזרים!

אני לא הצלחתי למצוא שום דבר בארץ מקווה שתאירו את עניי:-D

פורסם

תודה רבה מאיר !

בנתיים נראה כמו מחליפה ראויה,אבל זהו ? קיים רק רכב אחד בפירמה הזאת?

מה עם דגם חדש לקאמרי?

פורסם

ביואיק לה קרוס פשוט האוטו הכי אידיאלי בשביל אבא שלך, במיוחד עם המנוע 3.6 עם 280 כ"ס ובגרסה הכי מפוארת (CXL) במחיר של 270,000 אחלה רכב ואחלה חבילה שתקבלו במחיר הזה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

שיהיה מהארץ? מה זאת אומרת שמוכרים אותו בסוכנות בארץ? או מאותה הארץ שהקאמרי הגיע ממנה?

אם רק חסר כוח בקאמרי אולי תשקול פשוט לשדרג אותו ולהוסיף טורבו דיי הרבה בירוקרטיה אבל יתן לך יותר כוח מכול רכב באותה קטגוריה.

אין דגם חדש לקאמרי...

יחסית הקאמרי יוצאת דופן דווקא בנתון הכוח תמורת מחיר היא רכב מקטגוריית "המנהלים" (משפחתית גדולות) לרוב רכבים אחרים עם מנועים כ"כ גדולים או שנמצאים בקטגוריית היוקרה (אודי, במוו, קאדילאק..) או שמתומחרים בצורה מוגזמת בגלל שמיוחסים לקטגוריית הספורט.

אם אתה עדיין נעול על להחליף את הקאמרי הייתי מציע לך רכב מטורבת (טורבו) מציע זמינות כוח נהדרת וגמישה משלב הרבה כוח וצריכת דלק הגיונית

אודי A4 2.0 טורבו עם הנעה כפולה (4X4) אפס למאה ב6.5 טיבה רובוטית כפולת מצמדים עם 6 הילוכים הסלון ואיכות הרכב פשוט רמה אחת מעל הקאמרי כי בכול זאת יש הבדל ענק בין יוקרה למשפחתית גדולה החל מהקפטורים לחלונות ועד לאחיזת הכביש.

החסרון היחיד הוא צמפיון מוטורס היבואן חברה נוראית אשר כול פעם מחדש הורסת ללקוחות שלה את החוויה בקניית רכב חדש אפילו אם אתה משלם חצי מיליון

פורסם

מה הכוונה מהארץ? הכוונה היא לא מיבוא אישי מארה"ב וכו'.

בכל אופן אין מה להשוות לדעתי A4 מאחר והיא קטנה יותר מהקאמרי ודומותיה ואתה משלם המון המון על הסמל.

בכל אופן אני מחזק את ההמלצה על האינפיניטי, רכב נהדר מכל בחינה אפשרית

פורסם

בתקציב הזה, ובדרישות כפי שתוארו - חד משמעית אינפיניטי.

אם אתה מוכן להתפשר על הדרישה לרכב חדש - הייתי מחפש יגואר XF בת שנתיים, לאור ירידת הערך הפסיכית של רכבים בסגמנט הזה, נראה לי שלאחר מו"מ אפשר למצוא דגם חזק ומפואר בתקציב.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

מה עם הסופרב 3.6 ?

הנעה כפולה, מאובזרת ומפנקת, מרווחת מאוד, ומשאירה המון עודף מ-350K ש"ח.

פורסם
מה עם הסופרב 3.6 ?

הנעה כפולה, מאובזרת ומפנקת, מרווחת מאוד, ומשאירה המון עודף מ-350K ש"ח.

אבל זאת סקודה... :shock:

פורסם
אבל זאת סקודה... :shock:

כי איך אפשר לרדת ממותג היוקרה טויוטה לזבל האירופאי הזה?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

בנאדם שמוציא 350 אלף שקל לא יקנה סקודה סופרב. סורי. (ויש אצלנו סופרב חדשה, והייתה גם את הקודמת)

• תוכן חדש...