Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני יודע שהיו מיליון דיונים על הנושא הזה, הרצתי חיפוש אבל לא ראיתי תשובה ספציפית לשאלה שלי.

אחרי משהוא כמו 3000 ק"מ נשרף בערך חצי ליטר שמן, אני יודע שהצמיגות היא 5W40, יודע גם מה התקן הנדרש, אבל הייתי שמח לדעת גם את שם החברה.

כלומר,מה ממלאים במפעל, אני הייתי רוצה להוסיף שמן של אותה חברה בדיוק.

תודה.

פורסם

איזה שמן מנוע ממלאים במפעלי VAG כנראה לא תדע לעולם אלא אם יש לך קשר עם מישהו במפעל.

נראה לך שייצרן הרכב יש לו חוזה אספקת שמן מייצרן בודד ? אני בטוח שהוא עובד עם כמה ייצרני שמנים.

תמלא שמן תוצרת חברת Eurol או MOBIL.

איזה כייף לי :)

פורסם
נראה לך שייצרן הרכב יש לו חוזה אספקת שמן מייצרן בודד ? אני בטוח שהוא עובד עם כמה ייצרני שמנים.

למה אתה כ"כ בטוח ולמה שיהיה חוזה אספקה עם יותר מיצרן אחד?

כמות גדולה = מחיר טוב.

פורסם

כמעט כול חלק ברכב מיוצר על-ידי מספר ייצרני החל מרדיאטורים חלקי חשמל ועד הבורג של מכסה שסתומים.

גם בארץ קיימים מספר מפעלים שמייצרים חלקים עבור קונצרן VAG כגון: מסנני שמן ואוויר וחלקי פלסטיק.

שלח מייל לייצרן ושאל אותו לגבי שמן המנוע אולי אני טועה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...