Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

המפגש יתקיים ב 2.4.11 החל משעה 12:00 במיקום הקבוע מאחורי אצטדיון ר"ג. במקרה של גשם או חסימת האצטדיון ינדוד המפגש אל תחת גשר "מבצע קדש" שבעברו המזרחי של הקניון.

לפי כמות המשתתפים נראה אם נארגן על האש, בינתיים כיבוד קל ושתייה תתקבל בברכה.

כל המעוניין למכור ציוד יכול ומומלץ להביאו למפגש.

שיהיה מפגש מהנה ומצלח!

attachment.php?attachmentid=224812&d=1293210122

בשיפוצים...

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1.gilmizrahi-גיל-מביא חומוס ופיתות.

2. מי אני מה אני - אדי - לאנוספורס - שתיה, כיבוד, לפטופ במידה ונזכה לראות אורח צפוני עם איטלקייה לבנבנה ומהממת :twisted:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

2. מי אני מה אני - אדי - לאנוספורס - שתיה, כיבוד, לפטופ במידה ונזכה לראות אורח צפוני עם איטלקייה לבנבנה ומהממת :twisted:

3. רועי, אני מגיע פעם ראשונה למפגש עם מערכת לא מכוונת בעליל!! אביא איתי שתייה וסלטים, אדי קח בחשון גם ספרדיה לבנבנה לטיפולך!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

3. רועי, אני מגיע פעם ראשונה למפגש עם מערכת לא מכוונת בעליל!! אביא איתי שתייה וסלטים, אדי קח בחשון גם ספרדיה לבנבנה לטיפולך!

4. אוהד - שתיה, כוסות, ושקיות לזבל והכי חשוב מערכת מכוונת ל 95% מהפוטנציאל לפחות רק תביאו דיסקים איכותיים!

גיל תביא את החריף עם הלימון! שהם עושים!

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

הגיע הזמן להופיע לאיזה מפגש. דוד בטוח ויכול להיות שגיא גם, מביא בשר כלשהו וציוד למכירה אם מישהו מעוניין במשהו ספציפי (מגיע עם הbl בכל מקרה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפני שיהיה פדיחות!

אתם רוצים מפגש עם על-האש?

אם כן,צריך להתארגן על מנגל/כלים למנגל/פחמים/מדליק ועוד.

בשיפוצים...

פורסם

אני אולי אגיע, עם מערכת מכוונת, או לא מכוונת. זה לא משנה :)

היא עדיין נשמעת טוב יותר משלכן.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני גם לא בעד על האש, בשבת אמור להיות חם מאוד ועדיף להיות במכוניות במזגן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם מצב ההגשות בלימודים יהיה בסדר אני אגיע אומנם בלי המערכת והרכב החדש.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

זה לא יקרה לצערי

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...