Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני מפעיל איתות שמאלי הוא מצפצף מאוד מהר (כאילו שאחד מהאיתותים לא פועל), אבל כל 3 האיתותים פועלים( מקדימה, מאחור ועל הכנף השמאלית), ניסיתי להחליף נורה ולהוציא אותה אבל זה לא עוזר, האוטו ממשיך לאותת מהר וכתוצאה מכך גם הצפצוץ מהיר.

(יש לציין כי כשאר אני מפעיל אורות מצוקה- כל האורות פועלים בקצב נורמלי והוא מצפצף נורמלי).

למישהו יש איזשהן עצות?

פורסם

הפעל את האתות שמאלה ואת אורות החנייה והסתכל על פעולת הפנס האחורי.

אם האתות גורם גם להבהובי נורות אחרות בפנס האחורי שמאלי, אז יש בעית חוסר

הארקה לפנס האח' שמ'. בתוך תא המטען, מתחת לרפוד, יש להוציא את מחבר החוטים (לחיצה על נצרה מלמעלה ומשיכתו לכוון תא הנוסעים). יש לנקות את מגעי ההארקה במחבר (חוט שחור) ואת הפין המקביל למגע בתוך מגעי הפנס ולהרכיב בחזרה ולבדוק.

המלצתי הנה לבדוק ולתקן אצל חשמלאי רכב. אם פעולת האתות בפנס האח' תקינה אז יתכן ועוצמת נורות האתות אינה מתאימה או שיש בעית הארקה לפנס האתות הקדמי שמ'.

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם

רפי ותומר תודה על התשובה. הפעלתי את האיתות יחד עם אור (גבוה ונמוך) והוא לא גרם להבהוב באורות אחרים (כגון: רוורס או STOP).

התופעה החלה בפתאומיות, לפני זה הכל פעל כשורה (והמנורה הייתה אותה מנורה), בד"כ הבעייה באונו זה המנורות מאחורה לכן ישר חשבתי שמדובר במנורה האחורית, ולכן התעסקתי קצת עם המנורה האחורית, ובעזרת מברג העלתי קצת את הקונקטור של המנורה (רק של האיתות) כלפי מעלה, ותוך כדי שמתי לב שפתאום שאר המנורות(הכוונה למנורות האיתות השמאלי) החלו בקושי להבהב (בקושי ראו את האור שיוצא מהם) והאיתות היה איטי מאוד.

חשוב להדגיש- המנורות לא הוחלפו ככה שלא נראה לי שזה בעיית הספק.

מה שכן ,נזכרתי שלפני כשבוע הפגוש הקדמי נפל והורכב בחזרה ויכול להיות שיש איזשהי בעייה עם האיתות הקדמי כתוצאה מהחיבור מחדש?

בכל מקרה, מה אמור להיות ההספק של מנורות האיתות באונו?

ושאלה נוספת, איך זה שבאיתות מצוקה האוטו מאותת כמו שצריך ואין את הציפצוף המהיר הזה?

תודה רבה .

פורסם

נורת אתות קדמית ואו אחורית הנן זהות, בהספק של 21 ואט ובעלות מגע אחד.

בהפעלת אתות חרום פועלים כל נורות האתות ביחד והקוצב (פלשר) לא מרגיש בחוסר הספק של נורות. חוט הארקת פנס האתות הקדמי הנו שחור (במקורי) ולפעמים חום בפנס חליפי והוא ביחד עם חוט כחול מתחבר בתא המנוע דרך חור בדופן תא המנוע השמאלי. :idea:

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם

אני אמנם לא מומחה כמו הרבה פה.. אבל אני מדבר מניסיון של אותו מקרה.

גם לי בפיאט אונו 94 הייתה בעיית איתות.

ההמלצה שלי היא לקחת את הרכב לחשמלאי. הבעיה אצלי הייתה פיוז שרוף.

מקווה שתפתור את הבעיה.

בהצלחה!

פורסם
אני אמנם לא מומחה כמו הרבה פה.. אבל אני מדבר מניסיון של אותו מקרה.

גם לי בפיאט אונו 94 הייתה בעיית איתות.

ההמלצה שלי היא לקחת את הרכב לחשמלאי. הבעיה אצלי הייתה פיוז שרוף.

מקווה שתפתור את הבעיה.

בהצלחה!

תראה, אני מסכים איתך שהכיטוב זה ללכת לחשמלאי, אבל אני רוצה ללמוד קצת לבד איך לתקן דברים באונו, היום אני אבדוק את ההארקה לפנס הקדמי ונראה...

בכל מקרה תודה לכל מי שעזר לי (ובמיוחד לרפי).

פורסם
היום אני אבדוק את ההארקה לפנס הקדמי ונראה...

אתה מתכוון למינוס לא הארקה... עכשיו תשיג ממישהו אבומטר ותבדוק עם זה אתה בטוח מוצא את הבעיה..

שרון.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...