Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין מה קורה כשמקבלים SMS או קצת קצת לא מרוכזים בנהיגה..

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

הם יצרו גם הדגמת טכנולוגיות של רכב אוטומטי לחלוטין.מעניין אותי אם ב20 שנים הקרובות כבר נראה מכוניות אוטומטיות לחלוטין על הכביש.

רוב הטכנולוגיות ליישום של זה קיימות כבר,GPS לתכנון מסלול,ראדרים וסורקים למיפוי סביבה קרובה,מעבדים מהירים לעיבוד של מה שמתקבל.

כנראה שרק תחום הAI לא מאפשר עדיין הרצה של מערכות כאלה בתנאי כביש אמיתיים ומצבי נהיגה משתנים.

כשתהיה אוטומציה מלאה של המכוניות כמות הנפגעים בתאונות תרד בצורה דרסטית, כי מה לעשות, מחשבים יידעו לעשות עבודה טובה יותר מאיתנו.

הם אף פעם לא עייפים,אף פעם לא שיכורים,תמיד מרוכזים באותה מידה, ומערכת שמתוכננת בצורה טובה היא כמעט חסינת טעויות ותקלות.

אם זה עובד במטוסים ובמעבורות חלל, זה יעבוד בסופו של דבר גם במכוניות.

V5

פורסם

באוויר יש לך מרווח טעות די גדול...

בגובה יציב יחסית לא סומכים על המערכת במאה אחוז,תמיד נשאר "טייס תורן" בשביל שישמור על המטוס והמערכת(כמובן שהוא נח תוך כדי)

המערכת עושה פונקציה של נחיתה אוטומטית גם.

אבל הטייסים לרוב לא מפעילים אותה כי בנחיתה אין מקום לטעויות.

ונחזור למכוניות.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

כשתהיה אוטומציה מלאה של המכוניות כמות הנפגעים בתאונות תרד בצורה דרסטית, כי מה לעשות, מחשבים יידעו לעשות עבודה טובה יותר מאיתנו.

הם אף פעם לא עייפים,אף פעם לא שיכורים,תמיד מרוכזים באותה מידה, ומערכת שמתוכננת בצורה טובה היא כמעט חסינת טעויות ותקלות.

אתה שוכח מהאפשרות שזה יהיה על בסיס Windows.

פורסם

אני לא רוצה לחשוב מה יקרה כשנשים ירצו לחשוב על לעשות רוורס.

אני בסדר עם קיה סטוניק 1400 רמת גימור LX אוטומטית.

פורסם
אתה שוכח מהאפשרות שזה יהיה על בסיס Windows.

LMAO...:lol:

מעניין.

האם כשהנהג יחשוב על סקס, המכונית תעמוד?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם הרכבים יהיו נשלטים על ידי כוח המחשבה: הרכבים של מסוממים ימריאו?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אם הרכבים יהיו נשלטים על ידי כוח המחשבה: הרכבים של מסוממים ימריאו?

איך הזכרת לי את הסצנה מהסרט "הטורף 2" שבו השוטר (דני גלובר) פוגש קבוצה של סוחרי סמים גנגסטה-רסטאפרארים. כשהם פותחים את החלון ברכב, יוצא משם ענן ענק של עשן, כאילו תקעו להם מכונת עשן בתוך האוטו.. ואז אחד מהם שואל בטון הכי בוב מארלי שיש: "Want some ganja man".. :lol:

אולי הרכבים יהיו מונעים עם קנאביס, לצערם של כל המעשנים למיניהם..:twisted: זה באמת יהיה אחלה מימוש לאימרה

why drink and drive when you can smoke and fly :roll:

פורסם
הרכבים של מסוממים ימריאו?

ושל הומואים יתרוממו???

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אני לא רוצה לחשוב מה יקרה כשנשים ירצו לחשוב על לעשות רוורס.

בשביל נשים יהיו גירסאות שעובדות על אינטואיציה, במקום על חשיבה.

עכשיו אני הולך לתת לעצמי אזהרה על שוביניזם...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...