Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין שב 165K מקבלים את הגרסה הבסיסית ביותר של הקליאו ספורט , אז מה זה כולל

חוץ מ 182 סוסים צוהלים :twisted: ?

חישוקים (גודל) ?

אלקטרוניקה ?

סליחה, זה מה שחשוב לך במכונית מהסוג הזה?

החשוב לי ברכב מסוג זה הוא כמובן במקום הראשון ההתנהגות ביצועים וההנאה מהנהיגה .

בקשר לחישוקים , רציתי לדעת מידה זה הכל ...

וכיודע לך כיום אין מכונית (יש אבל לא הרבה) בלי טכנולוגיה ממחושבת ואלקטרוניקה , וחלק

נכבד מהמחיר של הרכב הולך על הטכנולוגיה הזאת ורציתי לדעת מה הם דוחפים ברכב .

החשוב הוא שבאמת אפשר לנתק :twisted: .

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה היא, שבלי ABS אתה כנראה מפסיד גם את הEBD, מה שעוזר רבות לבלימה על כל דבר שאינו משטח אחיד כמסלול.

כמו שאמרתי בעבר, קרסו היו בסדר גמור בתמחור הקליאו, מהתחלת היבוא ועד היום. לא מאשים אותם.

היבוא המיוחד הוא צעד מבורך, פשוט בגלל האפשרות לקבל גרסאות לא סטנדרטיות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
הבעיה היא, שבלי ABS אתה כנראה מפסיד גם את הEBD, מה שעוזר רבות לבלימה על כל דבר שאינו משטח אחיד כמסלול.

אני יודע ולכן לא נכנסתי בכלל לעניין, משום שאני לא יודע אם יש ל-EBD גיבוי מכני. אבל לא הבנתי מה הקשר בין ה-EBD לבין איכות המשטח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

המחירון שלי נכון ל 1.6.2004 ירד בעוד 2K!!!

לא מבין על מה ולמה?!

הרכב נדיר! כולה 250 MK1+MK2... לא מביאים יותר לארץ.

נראה לי שהוא סתם שונא את "קרסו"!

:oops:

רון

פורסם

לא מבין על מה ולמה?!

המחירון הוא נקודת המוצא בלבד למו"מ.

ללוי יצחק ואחרים קשה אובייקטיבית לקבוע "מחיר שוק" לכלי רכב בסיגנון ה- 172 ברמת תפוצתו בארץ הקודש.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

לא מבין על מה ולמה?!

אתה לא מתבייש, אה? "הרכב נדיר"... אז מה? סקסו VTS יש אולי 10 בארץ. נסחרות באלפים רבים מעל למחירון, והוא הוריד את המחיר שלה ב-9000 ש"ח בשנה (וזה לא שהיא שווה 100K כמו האוטו שלך, היא שווה בקושי שליש!)

:wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה שבאמת לא מובן לי זה איך במחירון של יצחק יש דגם 2004 ודגם 2005 (143K ו- 165K בהתאמה)???

לא היה ולא יהיה דגם 2004, ובדגם 2005 הוא לא שינה שום נתון.

ובכללי עדיין הקוד של הרכב מוטעה ומשום מה אדון יצחק לוי עומד על זה שהקליאו ספורט אוטומטית :x

שלא נדבר על זה שהוא הוריד ללא סיבה 2K מהמחירון, ועדיין לא תיקן את השיקלול של 2003 (הרי אם יצא דגם 2005 ואני רושם בשיקלול 2003 עם 24Kק"מ אז בשיקלול צריך לעלות המחירון, הפלא ופלא הוא עדיין יורד...).

חבל שכל המדינה נוהרת לכל כיוון כמו עדר ונותנת לכל xxx להחליט מה טוב לכולם, ולא "חושבת" בעצמה, מתי תבוא הגאולה :wink:

Finger's gonna kill me.

פורסם

אני אישית התייאשתי מלהבין את דרכיו המיסתוריות של לוי יצחק בנוגע להרבה מכוניות אבל אני חייב להודות שיחסית למה שקורה לספורטיביות אחרות המצב לא כזה גרוע ואפילו מפתיע לטובה...

הקליאו MK1 שנת 2001 עלתה בזמנה 114,950 ש"ח והיום היא שווה 83,000 ש"ח,בערך 25% ירידת ערך ב-3 שנים,אפילו לאנטיס היתה מתה.

באותו יום בדיוק כשהזמנתי את הקליאו היתה לי אפשרות להזמין את ה-MK2 שנת 2002 במחיר של 117,000 ש"ח (כן,זה היה ההפרש,למרות שההפרש שאני זכיתי לו היה גדול יותר),היום אם אני לא טועה אותה קליאו שווה 102,000 ש"ח,אם זה כך אז אלוהים אדירים,יש מישהו שבאמת יכול להתלונן???,גולף למשל מאבדת את אותו סכום בשנה אחת ! ולגולף יש מוניטין של שמירת ערך,אז?

אולי אני טועה במחירון או שבאמת יש פה תסביך רדיפה? (שמוצדק אצל בעלי אלפא לפחות שמאבדים 99% מערך הרכב כל חודש :wink: )

פורסם
אני אישית התייאשתי מלהבין את דרכיו המיסתוריות של לוי יצחק בנוגע להרבה מכוניות אבל אני חייב להודות שיחסית למה שקורה לספורטיביות אחרות המצב לא כזה גרוע ואפילו מפתיע לטובה...

הקליאו MK1 שנת 2001 עלתה בזמנה 114,950 ש"ח והיום היא שווה 83,000 ש"ח,בערך 25% ירידת ערך ב-3 שנים,אפילו לאנטיס היתה מתה.

באותו יום בדיוק כשהזמנתי את הקליאו היתה לי אפשרות להזמין את ה-MK2 שנת 2002 במחיר של 117,000 ש"ח (כן,זה היה ההפרש,למרות שההפרש שאני זכיתי לו היה גדול יותר),היום אם אני לא טועה אותה קליאו שווה 102,000 ש"ח,אם זה כך אז אלוהים אדירים,יש מישהו שבאמת יכול להתלונן???,גולף למשל מאבדת את אותו סכום בשנה אחת ! ולגולף יש מוניטין של שמירת ערך,אז?

אולי אני טועה במחירון או שבאמת יש פה תסביך רדיפה? (שמוצדק אצל בעלי אלפא לפחות שמאבדים 99% מערך הרכב כל חודש :wink: )

1. שנת 2001 עולה כמו שכתבתי 76K + עוד 2K עם שקלול ידיים+ק"מ.

2. שנת 2002 (MK1) עולה 88K.

רון

פורסם
מה שבאמת לא מובן לי זה איך במחירון של יצחק יש דגם 2004 ודגם 2005 (143K ו- 165K בהתאמה)???

לא היה ולא יהיה דגם 2004, ובדגם 2005 הוא לא שינה שום נתון.

ובכללי עדיין הקוד של הרכב מוטעה ומשום מה אדון יצחק לוי עומד על זה שהקליאו ספורט אוטומטית :x

שלא נדבר על זה שהוא הוריד ללא סיבה 2K מהמחירון, ועדיין לא תיקן את השיקלול של 2003 (הרי אם יצא דגם 2005 ואני רושם בשיקלול 2003 עם 24Kק"מ אז בשיקלול צריך לעלות המחירון, הפלא ופלא הוא עדיין יורד...).

חבל שכל המדינה נוהרת לכל כיוון כמו עדר ונותנת לכל xxx להחליט מה טוב לכולם, ולא "חושבת" בעצמה, מתי תבוא הגאולה :wink:

אני חושב שעדיף שלוי יצחק חושב שהקליאו סבורט אוטומטית כי אחרת היא הייתה מאבדת הרבה יותר מ-2K ש"ח בחודש (כמו שאר העגלות הצרפתיות) !!! :lol:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל אני נוסע עם הרכב ולא עם המחירון.

לכשנגיע לגשר נעבור אותו......להערכתי בקלות!!!!!!!!!!!

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

כמו כן שלחתי בקשה לשינוי הטעות הנ"ל בקשר לאוטומט... התשובה היתה ממש מעורפלת.. ושורה תחתונה היתה "וואלה ככה אמרו לי"...

פורסם

ברור שלא נוסעים עם המחירון, אבל לא ברורה ההתנהגות של לוי יצחק!

הרכב מדהים, ספורטיבי, נדיר, יפה. על מה ולמה ירידת הערך המטורפת הזו?

הוא פשוט מתעלל בדגמי "רנו"!

:evil:

רון

פורסם

ברור שלא נוסעים עם המחירון, אבל לא ברורה ההתנהגות של לוי יצחק!

הרכב מדהים, ספורטיבי, נדיר, יפה. על מה ולמה ירידת הערך המטורפת הזו?

הוא פשוט מתעלל בדגמי "רנו"!

:evil:

שוב פעם - מה אתה מתבכיין? בדוק ירידת ערך שנתית באחוזים, ואח"כ תדבר.

אתה יודע מה, בוא נתערב בעצם. נתערב שאני לא רק מחסל אותך (לרעה כמובן) בירידת ערך באחוזים, בהפרש אדיר, אלא גם מנצח אותך בירידת ערך בשקלים בשנה וחצי האחרונות. למה אני מתכוון? מחירון סקסו VTS שנת 97 בפברואר 2003 היה 38000 ש"ח. מחירון סקסו VTS שנת 97 ביוני 2004 (שנה ושליש לאחר מכן) הוא 24500 ש"ח.

אני אותיר לך לברר את ירידת הערך באחוזים בעצמך, רק תשב, שלא תקבל התקף (אני קיבלתי :wink: )

****עריכה*****

תוספות ממחירון מוטוקאר. סקסו VTS שנת 97 עולה 25000. פז'ו 106GTI שנת 97 עולה 37000. פולו 1.1 ידנית שנת 97 עולה 29000. סוזוקי ONE 1.0 אוטומטית שנת 97 עולה 26000. יונדאי אקסנט 1.3 אוטומטית שנת 95 עולה 25500. טויוטה סטרלט 1.3שנת 94 אוטומטית עולה 26000. :shock:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...