Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח ויש לי סוזוקי סוויפט עם חצי מנוע שרוף , מותר לי לדרוש עליה מעל המחירון? :)

אני מבין שיש לך הרבה זמן פנוי בארה"ב,כשהיית בארץ בקושי רשמת בפורום :D

אני לא צריך להסביר לך את ההבדלים בין הקטגוריות וקהל היעד של הרכב והמספרים שנמכרו, כן ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לאחרונה אבא של חבר מכר טקנה ב5000 מתחת למחירון לאחר שניסה למכור את הרכב 4 חודשים ללא הצלחה ובסוף באו זוג מבוגרים בערך בני 60 שהוא מכר להם לאחר שהתייאש.

הרכב היה מאוד שמור וטופל כל חייו במוסכי הרשת, אגב הוא היה יד ראשונה.

כל מי שמשווה פה רכבים כמו gti או משהו בז'אנר לרכבים כמו אלמרה אז או שהוא חי בסרט רע או שהוא בעל הרכב ומנסה ליצור לרכב תדמית.

מכל מיני הרכבים שיש אני דווקא הכי פחות הולך על האלמרה, עדיף במחר הזה לקנות פוקוס או מזדה 3 כמו שאמרו קודמיי, כיום הם נמכרות אפילו עם אחריות לשנתיים שמעתי.

אף אדם שפוי לא ישלם מעל המחירון על כל המשפחתיות האלו עם המבצעים שיש היום.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
מי ישמע. אז באלמרה PERFECT אין פנסי ערפל, בקרת אקלים, ומחשב דרך שנראה כמו גידול על הדשבורד. קשה למצוא טקנה במחיר שפוי?! חפש פרפקט.

אתה צודק, אבל בשביל תוספת של 2000 ש"ח, לא משתלם? רק בשביל עוד שתי כריות אוויר, זה נחמד.

לא פעם שמעתי הערות על המיקום המשונה של המסך ואני חייב להגיד שזה ממש לא מפריע לי. נכון, המסך גדול מדי, אבל הוא ממש לא מפריע לי :)

דרך אגב, בארצות אחרות, הטקנה נמכרת עם GPS מובנה, לכן המסך הוא בגודל חמישה אינצ'ים.

אני חושב שאתה צריך לחבור בדחיפות לירון כוכבי המיתולוגי.

נשיא ומייסד מועדון המעריצים של האלמירות בארץ עוד בסוף שנות ה90 שהתאחד עם מועדון מקררי אמקור עקב קווי דמיון רבים בין שני המוצרים.

ממש לא, פשוט לפעמים יהירות מציקה לי ואני לא יכול להבליג.

המשפט האחרון בתגובה שלך הפריע לי ולכן עניתי בציניות.

דרך אגב, על הציניות בהודעה הזו, אני אבליג, כיוון שצריך לשמור על רמה מסויימת.

אייל מותק אל תתעצבן.

הוא צודק, לא רק GTI ראויה ל"מעל המחירון", הרי נגיד ויש לי אלמרה ואני עושה לה טיפול כל 10K והיא טופלה 7 שנים בקרסו, ולפני המכירה החלפתי לה 4 צמיגים, ברקסים, כל הצינורות סתם ככה, תיקנתי את הריפוד ואת כל השריטות בצבע, לא מגיע לי מעל המחירון ? :)

על מכונית יד 1 עם קילומטראז' נמוך, אנשים לא מתביישים לבקש מעל המחירון, בלי קשר לדגם המכונית.

בזמנו, חיפשתי מאזדה 3 ולא הייתי מוכן להתפשר על ליסינג. בעלים ראשונים עם קילומטראז' של 12000 לשנה, דרשו 7 מעל המחירון ! פשוט טירוף - יותר גבוה ממחירון יד 2 :(.

רק בשביל הסדר הטוב,

אני אוהב את המכונית שלי ואני לא מתבייש לכתוב את זה. יחד עם זאת, זו סה"כ מכונית והיא לא תשאר איתי לנצח. רבאק, המחשבות על Z370 לא מפסיקות לאחרונה, אני מקווה שזה יעבור.

אני לא אומר שהאלמרה היא מכונית מושלמת, אלא אני פה פשוט בשביל לעזור.

הפורום הזה עזר לי לא מעט ואני לא מתכוון להפנות את הגב שלי, כאשר משהו פה מחפש עזרה.

בהצלחה לכולנו, במיוחד לפותח השרשור.

פורסם

לא היתה כאן שום יהירות. רק ציון עובדה ברורה.

כל מה שאמרתי זה שאין מצב שמישהו ישלם מעל המחירון על אלמירה טקנה, כמו שרבים אחרים בשרשור הזה אמרו.

אולי שילמת מעל המחירון ואתה מרגיש כאילו תקפתי אותך אישית או משהו.

מי שמכיר את השוק יודע שניסאן אלמרה זו לא אחת מהבחירות הראשונות של מי שבא לקנות רכב בקטגוריית הקומפקטיות, בטוח לא כאלו עם מנוע שאינו 1600.

התגובה שלך עם ה GTI היתה ילדותית כי מה הקשר בין מחט לת$ת ? יש בכלל מה להשוות ?

אם אתה כאן בשביל לעזור, אז בוא ספר לנו כמה שילמת על הטקנה והאם זה היה מעל או מתחת למחירון.

נ.ב. כל אחד מאיתנו היה מוכן להחליף את הרכב שלו עבור 370Z, בין אם זו GTI ובין אם זו אלמרה :)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לאחרונה אבא של חבר מכר טקנה ב5000 מתחת למחירון לאחר שניסה למכור את הרכב 4 חודשים ללא הצלחה ובסוף באו זוג מבוגרים בערך בני 60 שהוא מכר להם לאחר שהתייאש.

הרכב היה מאוד שמור וטופל כל חייו במוסכי הרשת, אגב הוא היה יד ראשונה.

כל מי שמשווה פה רכבים כמו gti או משהו בז'אנר לרכבים כמו אלמרה אז או שהוא חי בסרט רע או שהוא בעל הרכב ומנסה ליצור לרכב תדמית.

מכל מיני הרכבים שיש אני דווקא הכי פחות הולך על האלמרה, עדיף במחר הזה לקנות פוקוס או מזדה 3 כמו שאמרו קודמיי, כיום הם נמכרות אפילו עם אחריות לשנתיים שמעתי.

אף אדם שפוי לא ישלם מעל המחירון על כל המשפחתיות האלו עם המבצעים שיש היום.

אהלן ליאור,

לא ניסיתי לערוך השוואה בין אלמרה לגולף GTI, זו סה"כ הייתה הערה אישית לאייל.

דרך אגב, יש כזה דבר אלמרה GTI, אבל בשביל לראות אותה, נצטרך לטוס לאנגליה :).

מתוך התעניינות בלבד- עם כמה קילומטרים הייתה המכונית?

בכל מקרה, מחירון זה לא הצד החזק של האלמרה.

אייל,

כאשר קראתי את המשפט המזלזל שלך "מי ישלם על מעל המחירון לאלמרה בכלל?", כנראה שזה טיפה פגע בי. אין לי מושג למה, אבל זו הייתה טעות מצידי.

צריך לקחת תגובות של אנשים כמוך בפורפורציות הנכונות :)

בכל מקרה, זה לא העניין פה :)

פורסם

בשורה התחתונה :

מחירון זה לא הצד החזק של האלמרה = לשלם מעל המחירון על האלמרה?

אנחנו אומרים בדיוק אותו דבר.

אפילו אני יותר אופטימי ממך... אתה אומר שאפילו מחירון לא משלמים :)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כשאמרתי מחירון, התכוונתי לשמירת ההערך.

אפשר לכתוב הרבה דברים שנכתבים באינטרנט ו"לשחק אותה" משכילים.

את המכונית שלי, ברגע שהחלטתי שזו הולכת להיות אלמרה, חיפשתי במשך חצי שנה (אני לא מגזים) ולא הסכמתי להתפשר. למצוא פרפקט אחרי ליסינג עם סביבות המאה אלף קילומטרים זו לא בעיה, אבל לא זה מה שחיפשתי.

במהלך חצי שנה, הצלחתי למצוא 5 מכוניות עם קילומטראז' סביר מכל קצוות הארץ ( מצפון ועד דרום).

מכונית אחת פספסתי, כיוון שנקנתה באותו יום.

הצלחתי ללכת ולראות שתי מכוניות בשעות אחר הצהרים המאוחרות והבטחתי תשובה בבוקר. חשבתי שבגלל שהדואר סגור כבר, אז אין ממה להלחץ. בשני המקרים, באו אנשים אחרי ושלמו מקדמה.

מכונית אחת פורסמה בשש בערב. שש וחצי התקשרתי וקבעתי עם הבן אדם לשמונה בבוקר למחרת, כיוון שהוא גר כמעט שעתיים ממני ולא היה לי חשק לנסוע באותו יום. ב-11 וחצי, אני מקבל טלפון שמישהו בא ושם מקדמה.

בפעם החמישית, ראיתי מודעה כמה דקות אחרי שפורסמה. קבעתי עם הבן אדם ופשוט עזבתי הכל ונסעתי 3 שעות וחצי עד אליו.

בקיצור,

בכל המקרים שהייתי, הטלפון של בעלי הרכבים צלצל כל כמה דקות.

אני לא מתכוון "להציל" את המחירון של האלמרה, אני ידעתי למה אני נכנס. אני לא מפחד מהרגע שאני ארצה למכור ופחות מהמחירון אני בטוח לא אדרוש (רק שהמצב יישאר ככה טפו טפו טפו):).

פותח השרשור,

הוצאתי קצת עצבים ודי בחוצפה גנבתי לך את הטופיק, עמך הסליחה :).

פורסם

למרות שיש לי פטיש מוזר לדעת קילומטרז' של רכבים אין לי מושג כמה שלו עברה, למרות שאני יודע שהוא הקפיד לא לעבור את ה17 וחצי אלף בשנה, שלו הייתה שנת 2006 והוא היה רופא אם זה משנה, רופא די מוכר אצלנו באשדוד חח :-D .

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...