Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי להחליף את הקורולה האוטומטית 2007 שלי בסופר מיני מבריקה וחדשה,

נגתי על היאריס - חוויה לא נעימה - לא הגיר אלה האוטו עצמו, קופצני, לא רך ולא נעים.

נהגתי על האיביזה TSI - ללא ספק כיפי, רכב נפלא איבזור טוב

נהגתי על הגז ההיברידית - במחיר שהם מוחרים את הגז אמרתי לסוכן מכירות שחבל שכל השלדה מזהב, היו יכולים לחסוך כמה קילוגרמים - מה נסגר איתם???

אבל את הפורד פיאסטה ממש ממש אהבתי.

השאלה כזאת,

הפורד עולה על הכביש 107K והאיביזה 113K, מוצדק? מה דעתכם מה הייתם בוחרים. ובכלל אני לא מכיר אף אחד עם פיאסטה אז אם למישהו יש רשמים, צריכת דלק אמיתית, דברים כאלה.

פורסם

גם אני פתאום חושב בכיוון של הפיאסטה.

יש רק דגם אחד, נכון?

האבזור טוב, היא נראית לא רע. איך ההרגשה בתא הנוסעים? חומרים איכותיים או פלסטיקה זולה?

פורסם

האיבזור סבבה, הפלסטיקה סבירה+ ההתנהלות על הכביש ממש טובה - אין עוצמה כמו באיביזה אבל ההתנהלות טובה.

החיסרון העיקרי שלה היא שהמשובים האחרויים לא ממש מתקפלים כמו שריך, כאילו פורד עשו טובה שבכלל אפשר לקפל אותם קצת וחוצמזה המכונית מאוד מרווחת מקדימה ואחרוה - זה בא על חשבון תא המטען. אבל אהבתי, מאוד יפה.

פורסם

הפיאסטה רכב מצויין ולא סתם במקום ה-1 במכירות בסגמנת שלה באירופה,בארץ לרכב אין כלכך פרסום כי לדלק מוטורס יש רווח גדול יותר על המאזדה 2.

פורסם

בת הזוג שלי קנתה פיאסטה (אחרי 14 שנה עם שרייד קלאסיק...). עשינו סקר ובסוף התמקדנו בעוד שתי מכוניות: מזדה 2 (אז עוד לא היתה הסדאן) ויונדאי 20.

הפיאסטה ניצחה ללא עוררין. הרכב מאד חסכוני ומגיב ממש טוב ללחיצות על הדוושה. האיבזור מעל ומעבר (הוא איתנו כבר חצי שנה בערך), נח מאד. נותן הרגשה של סגמנט אחד למעלה.

מומלץ.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...