Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות למשחקים לPS3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז הגעתי למצב שלא הדלקתי אותו כבר יותר מחודש ואני לא יודע איזה משחק לרכוש. גראנד טוריסמו יש לי והוא נמעס, Metalgear עברתי ויש לי גם Resident evil שלא עברתי אבל הוא נימעס עלי די מהר.

אני מאוד אוהב את משחקי האסטרטגיה בסגנון הישן כמו שהיו לי במחשב סגנון Red alert וwarcraft וכדומה, השאלה אם יש משהו כזה לPS3.

אשמח להמלצות. :-)

פורסם

psychuil צודק לגמרי. אין שום סיבה לרכוש משחקים, עכשיו כשהפריצה כל כך קלה.

למפתחים היו כמה שנים טובות להרוויח על המשחקים שלהם עד שיצאה הפריצה. עכשיו תור הפיראטים.

אני אעזור לך אישית עם הפריצה אם תצטרך, רק בבקשה, אל תקנה משחקים.

Stay Dirty

פורסם

אם היה WOW לPS אני הראשון שהיתי קונה :)

בנימה טיפה יותר רצינית משחקים כאלו עדיף לPC.

אודי A4

דימה.

פורסם

המחשב שלי בן שלוש שנים ולא מריץ כבר כלום חוץ מאת האינטרנט, קניתי את הפלייסטיישן בישביל המשחקים ככה שגם עם הPC עדיף למשחקים מהסוג הזה זה לא אפשרי במקרה שלי:-) .

פורסם
למה לרכוש אותו? פרוץ ושחק בהכל.

חוץ מהעניין האידואולוגי:

א. אין דמויים יותר

ב. אין פאטצ'ים יותר

ג. אין DLC יותר

ד. אין אונליין יותר

או בקיצר חרבנה.

רוצה לפרוץ ? תחסוך יותר כסף - קנה PC.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting