Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט פונטו גרנדה שנת 2008 מנוע 1400 גיר רובוטי, מצבר חדש מלפני חודשיים.

לפני מספר ימים כשהנעתי, שמתי לב שהגיר הוא על ידני, ניסיתי להעביר לאוטומט - לא עובר, פשוט לא מגיב.

אני נוסע מזה מספר ימי על גיר ידני בלי שום בעיה, אבל אני רוצה את האפשרות לחזור לאוטומט.

לפני שאקח את הרכב למוסך המורשה בו הוא מטופל,

האם מישהו נתקל בבעיה ? האם יש משהו שאני יכול לנסות בעצמי עוד לפני המוסך ?

האם לנתק ולהחזיר את המצבר עשוי לאפס הכל ולהחזיר את האוטומטי ? (אגב, איך עושים זאת ?)

תודה רבה !

פורסם

נתק את שתי הקטבים של המצבר כשהסויץ' פועל ותיצור מגע בינהם ובעצם כאן סגרת מעגל והכל צריך להתאפס.

גולף GTI כי חיים פעם אחת:twisted:

פורסם

אני ממליץ לך בחום להימנע מעצתו של המגיב שמעליי, ולו רק בשל הסיכון לגרימת נזק למחשב הרכב. אם זה באמת הפתרון, אני עדיין אעדיף לשלם למוסך שיבצע אותו, ושעל הדרך גם יקח את האחריות במידה ואכן הנזק יתרחש.

ידית ההילוכים ברכב הזה היא בסה"כ מתג חשמלי. אינני יודע כיצד מפרקים אותה, אבל הייתי מתחיל בניקוי המגעים שלה. קרה לי מקרה דומה עם פונטו ספייס בעלת גיר רציף, שה-D סירב להשתלב. היות ופירוק בסיס ידית ההילוכים ברכב הזה הוא פעולה יחסית פשוטה, פשוט הסרתי אותו וניקיתי עם האצבע את המגע, מה שאכן פתר את הבעיה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
נתק את שתי הקטבים של המצבר כשהסויץ' פועל ותיצור מגע בינהם ובעצם כאן סגרת מעגל והכל צריך להתאפס.

מה?!

דרושה פה פרשנות מעמיקה לדרך פעולה זו!

:)
פורסם

ידית ההילוכים ברכב הזה היא בסה"כ מתג חשמלי. אינני יודע כיצד מפרקים אותה, אבל הייתי מתחיל בניקוי המגעים שלה. קרה לי מקרה דומה עם פונטו ספייס בעלת גיר רציף, שה-D סירב להשתלב. היות ופירוק בסיס ידית ההילוכים ברכב הזה הוא פעולה יחסית פשוטה, פשוט הסרתי אותו וניקיתי עם האצבע את המגע, מה שאכן פתר את הבעיה.

אשמח לדעת איך בדיוק עושים זאת..

• תוכן חדש...