Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפתרון פשוט

מזיזים את הקטנוע למרכז הכביש כך שיפריע קצת לתנועה ומתקשרים ל-100, מודיעים: יש קטנוע ברחוב X שחנה באמצע הכביש וחוסם את המעבר למכוניות. תוך 10 דקות תגיע ניידת.

לפני מספר ימים נסעתי בשעת לילה בעיר מסויימת, חנתה שם ברחוב דו-מסלולי עם מסלול נוסף לחניות ב.מ.וו בחניה כפולה, למרות שבהמשך הרחוב היו חניות פנויות. טלפון ל-100, אחרי כ-5 דקות עברתי ברחוב, הייתה שם ניידת ליד הרכב ואחרי מספר ימים התקשרו מהמשטרה לקבל משוב ולספר לי שהרכב פונה וקיבל דו"ח.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מלחמת עולם העיר הזו !

זו לא מלחמה, זו חוצפה של אנשים.

במקרים מסויימים בת,א העירייה אוכפת כנגד רוכבי אופנועים/קטנועים.

ברגע שיש חניה מסומנת על הכביש המיועדת לדו גלגלי, ובעל האופנוע החליט דווקא להחנות על החניה העירייה מפנקת אותו בקנס.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הפתרון פשוט

מזיזים את הקטנוע למרכז הכביש כך שיפריע קצת לתנועה ומתקשרים ל-100, מודיעים: יש קטנוע ברחוב X שחנה באמצע הכביש וחוסם את המעבר למכוניות. תוך 10 דקות תגיע ניידת.

לפני מספר ימים נסעתי בשעת לילה בעיר מסויימת, חנתה שם ברחוב דו-מסלולי עם מסלול נוסף לחניות ב.מ.וו בחניה כפולה, למרות שבהמשך הרחוב היו חניות פנויות. טלפון ל-100, אחרי כ-5 דקות עברתי ברחוב, הייתה שם ניידת ליד הרכב ואחרי מספר ימים התקשרו מהמשטרה לקבל משוב ולספר לי שהרכב פונה וקיבל דו"ח.

אם אתה כ"כ מאמין בשיטה שלך, למה לא נכנסת לBMW והזזת אותה? אה, פתאום המשפט הזה לא נשמע הגיוני בכלל.

כל חבר פורום פה שרושם להזיז את הקטנוע הוא בעצם לא חובב מוטורי וגם בו יש את האדם ששונא את הדו גלגלי,ואני מאמין שמי שרושם זאת גם אין לו בעיה "לחתוך" ולא לתת זכות קדימה לדו גלגלי, כי מה זה כולה קטנוע.

זה שזה קטנוע לא נותן לאף אחד את הלגיטמציה לגעת בו ,בטח שלא להזיז אותו, זה רכוש שלי ולא שלך,יש בעיה ניתן להתקשר למשטרה/פיקוח עירוני,אבל בטח ובטח לא להזיז אותו.

לכל אלו שזה נראה להם טבעי , אז אולי פעם הבאה שמישהו ישאיר את רכבו לא נעול(כי הרי לא נפרוץ לרכב,זו עבירה) אז זה לגיטמי להזיז אותו, ואם זה רכב קבריולט אז בכלל הסתדרנו, עוד יותר טוב.

ובלי שום קשר ,אני מאמין שהרוב נתקלו בתופעה שמישהו לפעמים שם פח אשפה או קרטון או איזשהו עצם כדי לשמור על חנייה, (במיוחד בעלי חנויות),נכון זה לא צודק,זה לא חוקי, גם אני מתעצבן וממשיך,אם על כל דבר במדינה נתחיל לעשות משפט שדה גם זמן לישון לא יהיה לנו.

אביב8)

פורסם
פתק לבן ותמים לכאורה על המגב של האקורד-

"ערב טוב,

במידה ותיגע לי שוב בקטנוע אשרוט לך את הרכב כולו

תודה רבה"

אפשרות ראשונה - אתה אומר לבעל האקורד - "כן זה שלי, למה מי אתה? תעשה לו?" והולך. הבעיה כנראה תטופל...

עניין שני - בעל האקורד צריך לשמור את הפתק, ולרשום לאופנוען, פתק (אני חלילה לא מציע עם מרקר על האופנוע!) שאומר:

"בעל טוסטוס נכבד, נכנסתי לחניה שפינתה פורד מונדאו. כעת, אם אראה ולו שריטה קטנה על הרכב שלי, הפתק שלך יצורף לתלונה למשטרה. המשך חיים רגועים, בעל האקורד".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בעצם כשאתה אומר את זה, אם יש חניה מסומנת והוא חונה על המדרכה מתוך התחשבות בנהגים - דווקא אז הוא עובר על החוק.

כמו שכתבתי, במעלה הרחוב יש חניה מסומנת לאופנועים בלבד.

אני לא הייתי מחנה קטנוע בכחול לבן מכמה סיבות-

מישהו שיוצא מחניה לאורך המדרכה עלול לפגוע בו במהלך התמרונים ולהפיל אותו

מישהו עלול לוותר על התמרונים ולהפיל אותו בכוונה

יש חניות מסומנות לאופנועים, אז למה לתפוס סתם כחול לבן?

הבחור לר ביצע שום עברה, מבחיני אין הבדל אם חונה סמארט באמצע או קטנוע. אותו סיפור. אבל... הדבר היחידי שמוזר לי הוא שכתבת שהוא סימן באמצעות חול ריבוע מסביב לקטנוע, מז"א?

הוא לא ביצע עבירה, אבל הוא כן תפס שתי חניות במכוון. למה הוא סימן מלבן מחול מסביב? הכרזת טריטוריה, אני יודע...

במקום נהג האקורד הייתי מזיזה את הקטנוע שיתפוס רק חניה אחת ומצלמת את הרכב עם תאריך ובמידה שיש שריטה אחת א.מתלוננת במשטרה ב. תובעת בתביעות קטנות.

אין ספק שבעל הקטנוע חצוף ואגואיסט.

זה בדיוק מה שהוא עשה. אבל גם אם נגיד האקורד היתה נשרטת, ונגיד שבעל האקורד היה מצלם את מספר הקטנוע, אני חושב שלא ניתן להוכיח מעל לכל ספק סביר (ככה אומרים? איפה עורכי הדין פה?) שבעל הקטנוע אכן הוא זה ששרט את האקורד.

זו מקסימום ראיה נסיבתית ואולי גם זה לא. ובניגוד לCSI אני לא חושב שהשוטרים פה יתאימו את כתב ידו של הקטנוע למכתב ויחפשו בביתו כלי רצח עם להב שמתאים לשריטות על הרכב.

אם לא מסומנים תאי חניה, יתכן והאופנוע חנה בין שתי מכוניות שהמרווח בינייהן היה 2 מטר. אח"כ המכוניות נסעו והאופנוע נותר מיותם באמצע.

.

אם אני לא הצלחתי להיכנס עם היאריס מצד אחד של הקטנוע, והצלחתי בקושי אבל ממש בקושי ותוך כדי התקרבות מסוכנת לעמוד תאורה להיכנס מצידו השני, אילו מכוניות חנו שם? שתי סמארט?

הקטנוע חונה שם בדרך קבע?

או שזה רוכב מזדמן וחוצפן?

ל'

לא יודע, אני לא מחנה שם בדרך כלל, יוצא לי אולי פעמיים שלוש בשנה לחנות שם

הפתרון פשוט

בדיוק מה שאמרתי, מדובר ברוכב אמיץ. לא כל התושבים בתל אביב יחלפו בתבוסתנות על פני זלזול כזה ויחפשו מקום חניה אחר. חלקם יעשו בדיוק את מה שאתה מתאר.

פורסם
אפשרות ראשונה - אתה אומר לבעל האקורד - "כן זה שלי, למה מי אתה? תעשה לו?" והולך. הבעיה כנראה תטופל...

עניין שני - בעל האקורד צריך לשמור את הפתק, ולרשום לאופנוען, פתק (אני חלילה לא מציע עם מרקר על האופנוע!) שאומר:

"בעל טוסטוס נכבד, נכנסתי לחניה שפינתה פורד מונדאו. כעת, אם אראה ולו שריטה קטנה על הרכב שלי, הפתק שלך יצורף לתלונה למשטרה. המשך חיים רגועים, בעל האקורד".

:lol: את מי המשטרה מפחידה היום?! כמו שאתה רואה פסקי הדין בארץ בדיחה. על דברים כאלה תיקים נסגרים על ימין ועל שמאל. אז או שאל תיגע ברכוש שלא שלך או שתישא בתוצאות. ואני מדבר מנסיון אחרי ששברתי לאחד כזה מראה והוא הגיש תלונה במשטרה עם מספר הקטנוע שלי. כמה זמן אחרי זה התיק נסגר מחוסר עיניין לציבור. קטנוע זה כמו רכב, זה לא אופניים, אם זה לא שלך אל תיגע! אני מכיר כמה בעלי אופנועים כבדים שאם רק תושיב עליו את הילד שלך בלי רשות תגמור במיון, בטח ובטח שאם תזיז להם אותו.

פורסם

לא יודע, אני לא מחנה שם בדרך כלל, יוצא לי אולי פעמיים שלוש בשנה לחנות שם

אם אתה לא מגיע לשם על דרך קבע, אני הייתי שוכחת מהעינין, במידה ואתה חוזר לשם ומחנה באופן קבוע, כדאי לקחת את מספר הקטנוע, את מכתב האיומים שהקטנוען החוצפן הצמיד לך לרכב ולהגיש תלונה רשמית במשטרה.

היה ו... בעתיד אם תחנה שם והבריון יחליט לשבור לך מראות או לחבל ברכבך, אני בטוחה שתביעה אזרחית באופן אישי אליו תהיה קלה יותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בתור אחד שבעבר גר הרבה שנים במרכז ת"א, זו תופעה מוכרת וידועה, והיא לא הומצאה

עכשיו, אלא נהוגה ע"י אנשים חוצפנים שנים רבות.

בד"כ אלה רוכבים ששומרים את המקום לרכב או שניים אחרים, של האישה/שותף/חברה וכד',

ומה שהכי מרגיז, זה שאין לך מה לעשות נגד זה.

מבחינה חוקית אסור לך לגעת להם בקטנוע/אופנוע, ואולי אם תיפול על מישהו נחמד במוקד העירוני,

יש מצב שיבואו לתת לו דוח, ואולי אפילו להזיז את הקטנוע משם. וגם זה יקרה שלוש שעות אחרי שתתקשר,

אם בכלל.

זה בדיוק כמו בעלי רכבים שתופסים במכוון חניה וחצי, כדי שלא יוכלו לחנות שני רכבים, וזה ע"מ

לשמור חניה נוספת לרכב נוסף. מה תעשה להם? תפרוץ את הרכב ותזיז אותו?

פורסם

צריך להתחיל לחלק דוחות לכל אלו שחונים עקום, כפול ומחוץ לקוים. :arrow:

מי שלא מבין דרך ראש יבין דך הכיס.

קנסות ,קנסות ועוד קנסות, גם גרירת רכב היא רעיון מעולה, כך אולי תושב שחוזר הביתה יצליח להחנות את רכבו מתחת לבית ולא מאות מטרים משם כי חוצפן חנה בדאבל.

ל'

פורסם
אם אתה כ"כ מאמין בשיטה שלך, למה לא נכנסת לBMW והזזת אותה? אה, פתאום המשפט הזה לא נשמע הגיוני בכלל.

כל חבר פורום פה שרושם להזיז את הקטנוע הוא בעצם לא חובב מוטורי וגם בו יש את האדם ששונא את הדו גלגלי,ואני מאמין שמי שרושם זאת גם אין לו בעיה "לחתוך" ולא לתת זכות קדימה לדו גלגלי, כי מה זה כולה קטנוע.

זה שזה קטנוע לא נותן לאף אחד את הלגיטמציה לגעת בו ,בטח שלא להזיז אותו, זה רכוש שלי ולא שלך,יש בעיה ניתן להתקשר למשטרה/פיקוח עירוני,אבל בטח ובטח לא להזיז אותו.

לכל אלו שזה נראה להם טבעי , אז אולי פעם הבאה שמישהו ישאיר את רכבו לא נעול(כי הרי לא נפרוץ לרכב,זו עבירה) אז זה לגיטמי להזיז אותו, ואם זה רכב קבריולט אז בכלל הסתדרנו, עוד יותר טוב.

ובלי שום קשר ,אני מאמין שהרוב נתקלו בתופעה שמישהו לפעמים שם פח אשפה או קרטון או איזשהו עצם כדי לשמור על חנייה, (במיוחד בעלי חנויות),נכון זה לא צודק,זה לא חוקי, גם אני מתעצבן וממשיך,אם על כל דבר במדינה נתחיל לעשות משפט שדה גם זמן לישון לא יהיה לנו.

ממש לא שונא אופנוענים, ההיפך כמה מהחברים הטובים ביותר שלי רוכבים על אופנוע או קטנוע, אבל בחיים לא יעשו דבר כזה.

מה שכן אני שונא ערסים וערסים לא אוהבים אותי בחזרה, כנראה מהסיבה שהם לא יודעים ג'וג'יטסו ברזילאי ואני כן.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
אם אתה לא מגיע לשם על דרך קבע, אני הייתי שוכחת מהעינין, במידה ואתה חוזר לשם ומחנה באופן קבוע, כדאי לקחת את מספר הקטנוע, את מכתב האיומים שהקטנוען החוצפן הצמיד לך לרכב ולהגיש תלונה רשמית במשטרה.

היה ו... בעתיד אם תחנה שם והבריון יחליט לשבור לך מראות או לחבל ברכבך, אני בטוחה שתביעה אזרחית באופן אישי אליו תהיה קלה יותר.

ל'

אני מחפש וחונה איפה שפנוי ברדיוס של עד 10 דקות הליכה מדירתי, זו לא ממש בחירה. ספציפית שם יוצא מספר מועט של פעמים בשנה.

תקראי שוב- הקטנוען הצמיד את האיום לבעל האקורד שהזיז את הקטנוע, אני חניתי במקום אחר שהתפנה ברחוב.

כשחזרתי יותר מאוחר וראיתי את הפתק, הקטנוע כבר לא היה שם, אלא הרכב שעבורו נשמר המקום.

פורסם
אילו מכוניות חנו שם? שתי סמארט?

מחמת הספק, אפילו אם הוא קטן, יתכן וחנו שתי סמארט.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אצלי מול העסק היו 2 שכנים שתמיד נלחמו אחד בשני,הראשון היה שומר לאישתו חניה עם האופנוע,היו כמה פעמים שהשכן השני היה מזיז לו את האפנוע,הבנתי שהתלונן עליו בעל האופנוע,אז הוא הפסיק לגעת לו באופנוע.

והפתרון היה שהוא קיבל ראשות של שכן אחר עם קטנוע,ותמיד היה מצמיד אותו לאופנוע ברגע שזה שמר חניה לאישתו.

אחרי כמה שבועות של מלחמה בעל האופנוע הפסיק לנסות לשמור חניה.

פורסם

אם אני הייתי באותו מקרה לא הייתי חושב פעמיים ופשוט מזיז את האופנוע למה מי הוא? הוא קנה את החנייה? זה רשום לו בטאבו שזה חנייה שלו? זה חנייה ציבורית שמותרת לכולם, ובמידה והוא היה בכלל מעיז לגעת באוטו שלי או במקרה הזה לשרוט אני לא יודע אם בכלל הוא היה יכול לחזור ולרכוב על קטנוע, ואם אתם שואלים איך תשיג אותו פשוט רושם את המספר במקרה כזה לפני ובמידה ואני אצטרך למצוא אותו אני כבר אגיע אליו. ועכשיו כל יפי הנפש יבואו ויגידו ערס/עבריין וכ'ו אצלי הרכב הוא קדוש כמו שאני כיבדתי אותו ולא פגעתי ברכושו, ככה הוא אין לו זכות לפגוע ברכוש שלי במיוחד שיש מצוקת חנייה והוא חונה במטרה לשמור למישהו חנייה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תוכן חדש...